Очарователни препятствия от перлен маникюр - идеи за дизайн

Неотложността на перлен цвят остава непроменена през годините. И дизайнът на маникюра с този ефект е много гъвкав, защото изглежда страхотно както с обикновени ежедневни рокли, така и с изискани вечерни рокли. Често комбинираните възможности за такова разчистване се използват от булките за сватбеното тържество.

Перлена маникюр снимка

Универсалността на бисерните нюанси ви позволява да ги използвате за всеки ден, за обучение, работа и почивка.

Перленият маникюр прави образа по-изтънчен, превръщайки момичето в истинска принцеса. Подобно на скъпоценните камъни, ноктите ще изглеждат красиви в най-приятните мигове на живота. Често такъв маникюр се избира от завършилите и булките. Какво може да бъде по-романтично от дизайна на белите перли!

Най-добрата проста версия на блестящия маникюр отговаря на стриктните дами. Перленият цвят е не само бял, но и различни нежни нюанси с необичайни преливания. С помощта на модерното ноктите за нокти можете да създавате блещукащи се гвоздеи за всеки случай на живот.

Перлено яке

Един от най-популярните дизайни на маникюр през 2018 г. е яке с перлено триене. Дори класическият френски маникюр може да бъде уникален, ако вземем като основа следните идеи:

 • Дизайн на контраста с перлена основа и ярка или черна рамка;
 • Естествен дизайн с фини тонове, които се използват както за основния цвят, така и за ръба;
 • допълва декора под формата на камъчета, за да даде изразителност.

Френското яке, направено по този начин, веднага ще започне да играе по нов начин.

Маникюр с кристали

Перленият маникюр с кристали или кристали във всяка ситуация изглежда шик. Изящен и луксозен дизайн - блестящи кристали върху покритие от перли.

От древни времена майсторите на бижутерията са се опитвали да намерят начин да създадат кристали, които изглеждат като ценни от стъклото. Това се прави едва през 18 век, когато Джордж Щрас успява да произвежда калиево стъкло с повишено съдържание на олово в състава. Този тежък метал направи възможно постигането на прекрасни цветни преливания, когато светлината удари кристалните лица. Но най-широко разпространените безцветни камъни, изобретени от Щрас, подобно на диаманти. Комбинацията от кристали и перлен прах е най-подходяща за тържествени и вечерни изображения. Основното нещо е да знаете в декорацията мярката.

Маникюрните камъни се предлагат в пластмаса и стъкло. Първите са прикрепени към повърхността на ноктите с бистър лак, а последният - с помощта на специално лепило.

Има голямо разнообразие от идеи за маникюр с кристали, но една от тенденциите в този сезон са полупрозрачните кристали, които имитират капчиците вода. При разбъркване с тънка пръчка е възможно да се получи произволен уникален образец, който може да бъде допълнен с блестящи камъчета.

В нюанси на розово

Много естествено и хармонично перлено триене изглежда на розов фон. С нейната помощ можете да постигнете естествения блясък, характерен за този естествен камък. През настоящия сезон можем да различим следните варианти на този маникюр:

 • същото розово покритие върху всички пръсти;
 • яке или лунно яке с хармонична комбинация от естествени нюанси;
 • редуване на розово с други пастелни тонове: бяло, мента, праскова, светло синьо.

Такъв маникюр ще изглежда страхотно с почти всички елементи на гардероба.

Маникюр дизайн "Северно осветление"

Третирането е много популярен материал за ноктите, който е фин огледален пясък, наподобяващ лъскав прах. Има голямо разнообразие от цветове за триене във всички случаи. И с нея ще можете да постигнете уникален ефект от перлите, който също е приложим за маникюр "Северни светлини".

За да използвате този материал, се нуждаете от определено ниво на умения и умения, в противен случай няма да е лесно да постигнете желания резултат.

Дизайнът на ноктите "Северни светлини" има огромен брой варианти, а изборът на едно от тях зависи от чувството за вкус и широчината на въображението. Маникюрът може да бъде напълно допълнен с панделки, кристали и дори художествена живопис.

Гвоздеят или пигментът може да украсява един нокът, но за да постигне впечатляващ ефект, струва си да проектирате върху всички нокти.

Този метод на маникюр има много предимства:

 1. ефективност;
 2. постигане на богат и ярък тон;
 3. широк избор от опции за дизайн;
 4. творчеството;
 5. възможността за създаване на нови, много необичайни нюанси.

Избирането на тази версия на дизайнерката, просто няма да изглежда скучно, а нейният маникюр ще бъде в светлината на прожекторите. В допълнение, тя е съвършено комбинирана с ежедневни и тържествени образи. Ефектът на северните светлини е красив сам по себе си, но ако е необходимо, може да бъде допълнен с фини шарки, приложени с фина четка. Като алтернатива можете да използвате нежни монограми и орнаменти, които да допълнят изображението.

Перлен маникюр от Фън Шуй

Вие не можете да спорите с красотата на перла триене на ноктите, но някои мислят, че за ежедневна употреба този дизайн изглежда твърде блестящ. В този случай не можете да покриете всички пирони с пигмента, но само един или два. Той ще изглежда оригинален и изобщо не претенциозен. Ако маникюрът е направен в светли тонове, можете да направите обратното: един или два гвоздея акцентират с матово покритие или специални плъзгачи в тон, а останалата част е покрита с пигмент, за да се постигне ефектът от Северното осветление.

Универсален перлен маникюр не е без причина толкова популярен този сезон - това е интересен и оригинален начин да украсите ноктите си. Тя се извършва с помощта на триене, перла лакове и апликации, изглежда много естествено и естествено, което предполага огромен брой варианти. Този дизайн е подходящ за всяко празнично събитие. Той олицетворява загадъчност, романтизъм и елегантност, а с помощта на елегантни орнаменти е възможно да го направите още по-привлекателна.

Share:
Comments