Избираме обувки за парти

В ежедневието жените трябва да носят удобни обувки, които, въпреки тяхната гъвкавост, често не изглеждат много привлекателни. Ето защо най-малкият повод да се срещнете в кафене с приятели, да отидете на романтична среща или да се забавлявате на парти, прави сърцето на жената по-силно и се счита за празник. В такива моменти прекрасните дами правят всичко възможно да изглеждат умни и ослепителни. Можете да си позволите да забравите за сивата рутина и да си сложите обувки с високи токчета или да шокирате публиката с необичайния си дизайн.

Като припомня изявлението на легендата Мерилин Монро "Дай една жена правилните обувки и тя може да завладее света!", Аз искам да се прибегне до проучването, според което в гардероб средностатистическата жена е на стойност 17 чифта обувки! Естествено, само няколко чифта се подлагат на редовно чопване - останалите се съхраняват за "специален" случай. В този списък винаги има място за обувки с висок ток или клин, което не е изненадващо. Нищо толкова печелившо не преобразува женския силует, като елегантните обувки на грациозната фиба или рафинирана пета с класическа форма. Позата става по-равно, визуално удължени крака.

През последните години такова нещо като модата се разпадна, оставяйки място само за краткосрочни тенденции. Това даде на жените свободата на избор, и днес всеки от тях може да си направи елегантни обувки, въз основа на лични предпочитания. Модни дизайнери, от своя страна, се превъзхождат в стремежа си към висока естетика, затягайки погледа си към дамските обувки, изработвайки модели за жени с различни тела на тялото.

Въпреки че всяка дама мечтае да пусне обувки с висок ток за партито, в някои случаи това не е най-добрият вариант. Така например, ако планирате да отидете на шумна клубна партия, където ще танцувате цяла нощ, тогава е по-добре да дадете предпочитание на елегантните обувки на клин. Това решение няма да бъде прекалено уморително за краката и ще можете да останете енергични от дълго време. За тези дами, които не приемат клин за такива събития, алтернативата ще бъде обувки, които съчетават стабилна пета и платформа.

Създайте моден образ

Обувката принадлежи на главната роля в празничното облекло, защото това е аксесоарите, които придават на образа завършен вид. И все пак си струва да си спомним, че дори най-красивите обувки могат да избледняват на фона на неподходяща рокля. За да се избегнат такива недоразумения, човек трябва да се стреми към стилистична хармония.

Обувките с висок ток със златист блясък потъват в ярката ера на джаза, когато хората прекарват цяла нощ в танци и пиене на пенливо шампанско. Избирайки такъв модел, си струва да помним правилно поставените акценти. За да поставите обувките органично в изображението, трябва да добавите лента за глава или елегантни ръкавици в една и съща цветова палитра на косата си. Ако са украсени с ремъци около глезените, те ще изглеждат по-хармонично в комбинация с къса рокля.

Избирайки обувки с флорални апликации, си струва да си спомним, че това изображение идва от 70-те. Този вид отпечатъци трябва да се носят грижливо, за да не се прекалява, така че е най-добре да ги комбинирате с монофонично облекло в подходяща цветова схема. И ако обувките са монофонични и украсени с цвете, то тук можете да се отдадете на фантазия и да експериментирате. Основното е, че цветната тема се повтаря в друг елемент на облеклото.

Модели от обувки от велур с различни декоративни елементи създават бохемска атмосфера. Те ще направят отлично парти с рокли в цвете.

Създаването на изображение, основното нещо, което трябва да запомните, е, че класическите модели на обувки с висок ток винаги изглеждат добре.

Коментари

Юлия 09/04/2016 Чудесна статия и полезни съвети, обувки като обувки, има всяка жена, голямо разнообразие от модели и всяка жена може да избере модел за душата. Благодаря за вашите съвети, те наистина ми помогнаха да направя избор от такава огромна гама.
Share:
Comments