Ефективни упражнения за бедрата у дома - снимка. комплект

Стройна и красива фигура, разбира се, е мечтата на всяко момиче.

За нея жените са готови да прилагат различни методи - от тренировка във фитнес залата до използване на абсурдни диети и операции.

Но не всеки може да постигне идеален ефект.

Един от най-проблематичните и трудни за работа области за момичета е бедрото.

Дори и с тазова талия и минимално количество мазнини в тялото, все още може да има някои области, които са склонни към целулит по бедрата.

И в тази статия искаме да обърнем внимание на името на този проблем. Ще ви разкажем за всички нюанси на този проблем, както и как да се отървем от него.

Упражнения за бедрата у дома. Какво е необходимо за обучението, за да се постигне най-голяма ефективност

Обучението със сигурност е добро, но ни се струва, че никой няма да възрази срещу ускоряването на процеса. Има няколко начина, които трябва да използвате, за да получите максимална ефективност.

• Най-важното от тези правила е спазването на правилната диета, Няма смисъл фактът, че в тренировките си изгаряте мазнини и след това го набирате на масата. Ако решите постоянно да се отървете от проблема, който ви притеснява, тогава съберете цялата си воля в юмрук и категорично се отказвайте от всички "благословии" на съвременния живот. За да направите това, трябва да се откажете от сладки, брашно и мазни храни. Алкохолът и лошите навици също са по-добре да се премахнат.

Правилен режим, Тялото може да се съсредоточи върху такава задача, колкото изгарянето на мазнините, само ако работи правилно и без повреди. Но за нашето тяло няма по-голям проблем, отколкото липса на сън. Отнема по-малко време, за да се отпуснете, което засяга абсолютно всички вътрешни процеси. Изглежда, че просто не сте сънували още няколко часа, но всъщност това сериозно засяга вас и вашето тяло.

Козметични процедури, Подкрепа за процеса на отслабване може да бъде с помощта на масаж или опаковка. Сами по себе си те едва ли ще успеят да се справят с този проблем, но като допълнение към обучението и диетата ще имат огромен ефект. Масажът ще подобри мускулното хранене и процесите на отстраняване на шлаките от третираната област. Обвивките ще ви помогнат да премахнете излишната влага.

Упражнения за бедрата у дома. Акценти на обучението

Съществуват няколко важни правила, които са абсолютно необходими за спазване. Струва си да кажем веднага, че в тази статия ще обсъдим само тези методи, които са пряко свързани с обучението. Ако се надявахте да видите тук "формула на чудо" или някаква "уникална напитка", която ще ви помогне да се отървете от проблема си в един ден - тогава имате грешен адрес. И между другото - няма такива средства. Всичко в този свят се постига само чрез резултатите от упорита работа и усилия.

1. Така директно на правилата. Първо, за да получите добър ефект, обучението трябва да се извършва постоянно. Това означава, че на първо място е редовността на обучението. Веднъж не можете да работите няколко часа, а след това кажете, че можете да се отпуснете в продължение на една седмица. Всеки урок не трябва да бъде прекалено дълъг и трябва да се провежда най-малко три пъти седмично.

2. На второ място, не тренирайте за износване. Обучението трябва да бъде кратко, но компетентно конструирано. Можете да правите две упражнения в продължение на няколко часа и да не се възползвате от тях. Или направете 5-6 упражнения за 25 минути и вижте първите резултати след няколко седмици.

3. Различните упражнения имат различни цели. Някои от тях са насочени към премахване на мазнините в проблемната зона, докато други са насочени към натрупване на мускулна маса в тези области. Правилната програма трябва да съдържа балансирано съотношение и на двете, и на други упражнения. Но тук е важно да се отбележи, че упражненията за отслабване трябва да се извършват с високоскоростен интензивен режим и ако искате да спечелите малко мускулна маса, трябва да ги правите бавно, под контрол.

4. Друго правило е да се подготви за обучение. Много е важно да започнете тренировки преди началото на упражненията. Загряването ще ви позволи да затоплите мускулите и лигаментите и ще намалите риска от нараняване по време на тренировка. За загряване можете да извършвате няколко прости движения, за да разтегнете мускулите и да ги затоплите.

5. И накрая, трябва да говорим за това. Клетката включва продължително разтягане на мускулите, участвали в тренировката. Това не само ще ускори възстановяването на мускулите след тренировка, но и ще ускори процеса на отстраняване на млечна киселина и други шлаки. В допълнение, благодарение на захващане, хранителната доставка на мускулни влакна ще се подобри.

Комплекс от упражнения за бедрата у дома

Домашните тренировки могат да имат силен ефект, но още по-добре те ще се проявяват в комбинация с кардио натоварвания. В тяхната роля може да бъде нормално бягане или скачащо въже. Дори обикновеното ходене може да служи като добро разклащане на калориите ви, ако се провежда редовно. Основното условие за такова обучение е, че те трябва да са дълги. Няма значение колко бързо тичаш, важно е как. Помнете - часът на бърза надпревара или разходка е стотици пъти по-ефективен от пет минути от извънземно спринт.

Упражнение # 1 - атаки, Крака по ширината на раменете, ръце на талията или понижени (ако използвате гири като допълнително бреме). Направете крака с крака напред, като огънете крака в коляното, така че бедрената кост да стане успоредна на пода. Коляното трябва да е в съответствие с петата. След това се върнете в стартовата позиция. Упражнението се извършва най-добре за 15-20 повторения на крака, при 3-4 подхода.

Упражнение # 2 - кръстосани атаки, Краката са разделени на ширина на раменете, ръце на бедрата или по-ниски. Направете кръстосана стъпка на единия крак назад, като понижавате бедрата. Коляното зад стоящия крак трябва да слезе едновременно. Долният крак трябва да се държи изправен. След това се върнете в стартовата позиция и повторете втория крак. Направете 20 повторения.

Упражнение 3 - скачане, Това упражнение изглежда съвсем проста, но помага много добре да отслабнете в краката, особено в бедрата и телетата. Можете да скачате на един крак, на място, с въже или отстрани - няма много разлика. Основното нещо е да се направят достатъчно повторения - около 20-25 на подход.

Упражнение # 4 - като си разделите краката, За да изпълните упражнението, трябва да вземете допълнителна подкрепа - под формата на стол, на която трябва да се наведете. Преместете правилния крак настрани и след това се върнете в първоначалното му положение. Направете 20 повторения на крака.

Упражнение # 5 - прибиране на краката, Това е подобно на предишното, като единствената разлика е, че сега правият крак трябва да бъде изтеглен.

Упражнение # 6 - вдигане на краката, Застанете на четири крака, като използвате лакти и колене като опора. Изправете единия крак, огънете го в коляното и от тази позиция го повдигнете. След това го върнете в първоначалното си положение и повторете отново. Направете 10-15 повторения на крака.

Упражнение номер 7 - седящи, Едно от най-добрите упражнения за изработване на краката. Можете да го направите с или без претегляне. Краката са разделени на ширина на раменете, ръцете са изтеглени. Седнете с гръбнака направо, така че ханша да е успоредна на пода. В това положение задръжте за няколко секунди и след това се върнете в началната позиция.

Упражнение номер 8 - краката на махи, Легнете на ваша страна, вдигнете главата си с ръка, поставете единия крак над другия. Повдигнете правия си крак и след това се върнете в стартовата позиция. 20 повторения на крака.

В тази статия ви донесохме колекция от най-ефективните упражнения за бедрата, които можете да правите дори и у дома. Ако правите само тази програма, можете да постигнете забележим ефект след няколко месеца. И ако следвате други препоръки, дадени в тази статия, времето, необходимо за значителен напредък, значително ще намалее.

Share:
Comments