Детски прически. модерни прически за момчета и момичета 2015

Децата трябва да изглеждат добре поддържани, това е добре разбрано от добрите родители, така че те се опитват не само да преподават бебето от ранна възраст на хигиена, но навреме, за да отрежат детето. Като правило първото подстригване на бебето се извършва вкъщи, когато косата започне да се заплита и има трудности с пениса. Необходими са често подстригвания след изпълнението на бебето в продължение на една година, до около три години, този процес се извършва независимо от майката или бащата, тъй като бебето не е в състояние да реагира адекватно на посещение на фризьора. Прически за по-големи деца обикновено са прости (детето не може да остане на едно място за дълго време), удобни и стилни. Важно е, че косата бързо се пени и не разваля зрението, висящо над очите.

Детски прически за момчета

В ранна възраст момчетата имат много прости и неудобни прически, но когато децата растат, косата става по-строга и дава възможност да се създадат истински шедьоври на фризьорското изкуство. Съществува доста голям подбор на прически за момчета, но има модели, които са особено популярни сред родителите. Традиционно лидерите са класическата прическа с бретон или без бретон. Haircut "hedgehog" - един от най-популярните модели, чиято история е повече от 60 години. Косата е къса, затова не създавайте ненужни трудности при горещо време. Въпреки това, има един нюанс - "таралеж" повтаря формата на главата, тя е от значение само ако формата е идеална, с нетрадиционна форма на черепа е по-добре да расте косата по-дълго. Популярни прически за момчета със средна дължина на косата, изглеждат много стилни и естетически. Не се притеснявайте, че косата ще попадне в очите ви и ще се намесва в бебето, защото можете да направите бонбони по-къси и влакна на косата на гърба да се удължи. Популяризиран модел е шапка, въпреки че може да бъде с ясен или плавен преход.

Детски прически за момичета

Коса за момиче - една от основните декорации, не е изненадващо, че изборът на прически и прически за малките представители на справедливия секс, родителите обръщат много внимание. В ранна възраст косата на момичетата е много тънка, затова се препоръчва да направите къси или средни дълги прически, например квадратчета, боб, шапки и др. Ако къдрава коса на момичето, не се експериментира с гръм и трясък, с уговорката, че те са прави, бретон може да го направи на една страна или гребени дават асиметрия. Изборът на прическа за момичета, трябва да се вземат предвид най-важните моменти: малките момиченца с кръгло лице е по-добре да предпочитат асиметрични бретон момичета с тесни - отидете направо бретон. Също така не забравяйте, че прекалено дългият взрив предотвратява бебето и може да доведе до страбизъм. Ако малки момичета са от значение проста прическа, в случай на ученички модели стават все по-сложни, традиционната "квадрат", "шапка" и "Боб" се добавят стълби, етапи и асиметричен модел.

Модерни прически за бебета

Модата за подстригване и прически за деца, разбира се, варира, но не е много драстично, защото има моменти, които винаги остават релевантни: удобство, практичност и сдържаност. Някои промени обаче се случват година след година в тази област. Понастоящем сред момчетата и момичетата стилът "Unisex" е популярен, спортен, романтичен, авангарден стил, военни. През последните години източната или азиатската посока е особено подходяща. Винаги в чест на класиката, която, между другото, най-често се предпочитат (разбира се, по настояване на родителите). "Dreads", "Iroquois", африкански плитки, различни дизайни на главата се считат за много модерни в младежката среда, но те са твърде провокативни за детската градина и училището. Тъй като психиката на детето не е много стабилна и реакцията на обществото към тези модели, за да го наречем леко, не е обикновена, може да има проблеми с адаптацията в обществото, така че експериментирането не си заслужава.

Къси прически за бебета

Кратките прически за момчета са най-популярните и популярни, защото позволяват на бебето да се чувства комфортно и спокойно: косата не се намесва по време на игрите и не предизвиква дискомфорт. Спортната подстригване е най-популярната посока. Косата е почти същата дължина по цялата област на главата, те не се изкачват в очите, лесно се перат и правят момчетата чисти. Haircut "таралежа" - този модел не може да се нарече оригинален, в същото време е в търсенето, всеки трети посетител на детска и училищна фризьорска стая иска от специалист да направи точно такава подстригване. Недостатъците на "таралеж" включват необходимостта от непрекъснато актуализиране на прическата, тъй като не прекалено свежата коса прави детето неприятно. Основното предимство на "таралеж" е проста грижа, на сутринта е необходимо само да се гребете и момчето е готово да излезе в светлината. Трябва обаче да се помни, че таралежът може да се направи само за деца с идеална форма на черепа.

Къси прически за момичета

Малките момичета са склонни да изглеждат като малки принцеси, подобно изображение може лесно да се създаде с помощта на красива подстригване. Сред най-популярните късокостюми за момичета, момичета, костюми и кола модели са много популярни, а последният вариант има много различни разновидности. Например, квадратите на вълнообразната коса правят малка фея фея фея фея. В случай, че косата на момичето е права, тя идеално приляга на квадрат на крака, този модел не изисква специален стил, косата се подрязва по такъв начин, че през целия ден лежи гладко и спретнато.

За съвременните девическо училище много нежелателно така наречената "отличен ученик ефект" традиционни плитки и опашки, популярна в съветските времена отстъпи хулиган, оригинални жизненост влива бретон (кос, къси, степенувани, асиметрична, и т.н.). Не забравяйте обаче, че бретонът не трябва да виси твърде много над очите ви, тъй като това ще попречи на вашето обучение. Доста неприятно на децата изглеждат водени и боядисани коси, както и косми след химическа вълна. Косата трябва да бъде не само красива, но и спешно, в противен случай тя ще изглежда глупаво и развалят цялата вид.

Детска прическа. Снимка 1 Детска прическа. Снимка 2 Детска прическа. Снимка 3 Детска прическа. Снимка 4 Детска прическа. Снимка 5 Детска прическа. Снимка 6 Детска прическа. Снимка 7 Детска прическа. Снимка 8 Детска прическа. Снимка 9 Детска прическа. Снимка 10 Детска прическа. Снимка 11 Детска прическа. Снимка 12 Детска прическа. Снимка 13 Детска прическа. Снимка 14 Детска прическа. Снимка 15 Детска прическа. Снимка 16 Детска прическа. Снимка 17 Детска прическа. Снимка 18 Детска прическа. Снимка 19 Детска прическа. Снимка 20 Детска прическа. Снимка 21

Коментари

Кирил 12.04.2016 и кой е номер 5, моля, кажи ми! Яна 03-31 / 2016 Разбира се, че е необходимо красиво да отрежете децата си. Да свикнем от детство до красота и стил. Тези умения не са наранили никого. И за децата също трябва да има мода, както върху дрехите, така и върху прическите. И аз не обичам къдрави момчета ... Алла 03/31/2016 Моята племенница, тя е само на две години, но косата вече е доста трудна (героят ще бъде о-тя-тя))). Така че. тя вече може да направи различни прически и прически. Но свекърва не одобрява това много, тя казва, че нека си почине косата. Аз постоянно се опитвам да разбера - от какво .... Les 31.03.2016 И аз съм 15 снимки, харесвам прическата. Такава прическа и възрастни момичета са много отишли, дават малко детство ... Оказва се, че такова сладко малко лице. Но къси прически за момичета, не ми харесва. Разбира се, ако тя е такова "малко момиченце", тогава тя ще бъде по-добре с къса коса. Валерия 03/31/2016 Ужаси! И ми харесваха момичетата! На 11 и 12 снимки. Такива прически! на единадесето, като цяло Curly Sue цял!))) Всички такива къдрава))) И на 12 всичко е много зряло, но не прекалено много. Възрастта не добавя.
Share:
Comments