Жълт маникюр - повече от 50 идеи с снимка

Положителните жени предпочитат ярки и сочни нюанси, които са предимно характерни за летния сезон и са свързани със слънцето и топлината. Това е весел жълт цвят. Въпреки това, той се среща често в маникюра, тъй като мнозина го смятат за ненужно блестящи и затова не са подходящи за ежедневен дизайн.

Съдържание:

 • Черно и жълто маникюр
 • Жълто-зелен
 • Лилаво, лилаво и синьо с жълто
 • Сиво-жълто и жълто-бяло
 • Жълто с розово и червено
 • Жълто-оранжев
 • Жълто и мента
 • Френски маникюр
 • С дизайн
 • С жълти цветя
 • С пайети
 • С кристали
 • тъп

Но може да се каже със сигурност, че жълтият маникюр лесно се вписва в повечето известни стилове на облекло и изображения, в много отношения поради много широка палитра, която включва както студени, топли, така и пастелни цветове. Те трябва да се ръководят и при избора на правилния нюанс: за младежка нощна вечер, сянката е по-ярка, а за работа можете да вземете малко заглушен ванилов вариант.

Жълтият цвят не само изглежда добре под формата на монофонично покритие, но също така се съчетава чудесно с други нюанси, например розово, бяло и черно, синьо и сиво, зелено, лилаво. Така че, да избереш правилните дрехи, няма да бъде трудно. Интересен маникюр може да бъде получен чрез комбиниране на жълто заедно с мента, червено, бежово или пурпурно - дизайна ще бъде ярък и ще привлече вниманието на другите. По-елегантен вариант може да се постигне чрез комбинирането на този сочен лято оттенък и акрилния пясък със златен оттенък.

Цветови комбинации в жълт маникюр

 • Ярка комбинация от черно и жълто

Черните и жълти цветове в един маникюр правят възможно създаването на грандиозен дизайн, основаващ се на една почти печеливша игра в противовес. Изненадващо, изображението с прилагането на тези абсолютно различни нюанси, се оказва доста благородно и елегантно. В зависимост от избрания модел и тон, черно-жълтият маникюр може да изглежда доста стриктен или по летен начин. Във всеки случай - няма да е скучно!

Отлична лятна версия се получава с помощта на класическите ленти "грахово зърно" и "пчели". Вечерното облекло ще допълни ефективно картината под формата на черна и жълта луксозна дантела. Като декор, подходящо е да се използват кристали и пайети с различни размери и форми. Необходимо условие за прекрасен маникюр с използване на ярки цветове на контраста е изборът на тон според основното, което трябва да бъде студено или топло.

 • Зелена гама

Ярките цветове със сигурност привличат вниманието, така че жълто-зеленият дизайн остава предпочитан през летния сезон. Разбира се, не всички са решени за такава яркост, но особено смелите млади дами отдавна виждат в себе си специален блясък. Неонната смес е идеална за печене на химикалки.

 • Сини и лилави нюанси

Отдавна е известно, че лятото е време за експерименти. Дизайнът на ноктите не е изключение, а синята скала е идеална за това! Например, лимоновото жълто изглежда добре в комбинация с богато лилаво или синьо, а нежното лилаво-жълто маникюр е перфектно допълнено с вложки от злато или сребро. Можете да допълвате създадения дизайн с аксесоари от жълт цвят - чанта, колан или гривна. Много свеж и стилен вариант може да бъде получен чрез комбиниране на ноктите с жълти и сини цветове, които изглежда се създават един за друг.

 • Ахроматично покритие - бяло и сиво

Това е модерна версия, която изглежда много стилна и елегантна. По този начин можете да направите гвоздеи абсолютно всякаква дължина.

 • Червена и розова палитра

Идеалното изображение за романтична дата включва използването на класически червен цвят. Тя може да бъде избрана и като допълнение към жълтия нюанс, който ще постигне много оригинален маникюр. Розовото в този случай ще създаде по-малко ярка и забележима версия, която също ще бъде по-нежна. За тази опция често се избира дизайн под формата на обикновено яке.

 • Ориндж отбелязва

Слънчевият оранжев цвят е идеален за комбиниране с жълто, което ви позволява да създавате много интересни дизайнерски решения. Основните начини за комбинирането им са:

 1. разнообразие от модели, абстрактни рисунки и орнаменти, гладки преходи на нюанси и наклони;
 2. редуващи се монофонични оцветявания на всички нокти в тези цветове, създавайки ярък атрактивен маникюр под формата на слънчева светлина върху ноктите;
 3. смесвайки тези нюанси в един нов - горчив цвят, който е невероятно популярен този сезон.

 • Ментови нюанси

Нежен и свеж манкюр с мента-жълт е отличен избор за един летен ден със сладост. Това е тази комбинация често е избран да създаде яке с необичайна форма, например, триъгълна. За удобство можете да използвате специален шаблон.

Варианти на дизайна и орнаментите

 • Класически френски маникюр

Жълтият цвят е доста нестандартен избор за направа на яке, но все пак това е възможно. Най-често тази слънчева сянка се използва за създаване на ярък летен маникюр, който е допълнително украсен с различни модели или модели. Като една от опциите - да извърши френски маникюр в съвременното четене, като направи полукръгъл, геометричен или прав дизайн.

 • Рисунки
 1. Тъй като самият жълт цвят е много ярък и забележим с допълнителната си декорация с помощта на рисунки, е необходимо да се следват определени правила, така че маникюрът да не се окаже вкусен и груб:
 2. Необходимо е да се избегнат разнообразни и многоцветни чертежи. Най-изгодната ще изглежда абстрактни композиции от счупени линии, монохромни къдрици и, напротив, контрастиращи. Добро използване на черен цвят.
 3. Едно отлично класическо допълнение ще бъде обикновен грах - големи или малки, графични модели, ажур и дантела, лигатура. Цветята на жълтата повърхност често се извършват в розови или бели нюанси. През лятото използването на изображения на ярки плодове е действително.
 4. Малко смелост в образа ще донесе животински отпечатъци.
 5. Донякъде необичайни и оригинални ще бъдат моделите на пчелите и меда, например, печат под формата на пчелна пита или пчелни ленти.

 • Жълти цветя

Изображенията на жълти цветя са много популярен начин да добавите този сянка към ноктите. Проектирането на такъв дизайн може да изглежда като трудна задача, но съвременните техники ви позволяват да постигнете добър резултат бързо и лесно. За да направите това, можете да използвате специални трансферни или метализирани стикери, устройство за щамповане или можете да рисувате цветни шарки с четка сами.

При отсъствието на страст към желание за художествени шедьоври, можете да се ограничите до стилни лаконични клони с несвиснали жълти пъпки. Този минималистичен подход е много популярен сега, освен това резултатът ще бъде много стилен и модерен. Ако имате способността да рисувате, тогава можете да се вдъхновите да създадете цветни композиции с помощта на нашите снимки.

 • Шивачки в жълти нюанси

Blestyki най-често се добавя за създаване на празничен маникюр, защото ноктите са още по-ярки и по-видими. Но тъй като жълтата основа и така привлича вниманието на всички, използването им трябва да бъде ограничено само до 1-2 нокти.

 • Перлите върху жълто покритие

Перлите са станали неразделна част от маникюра и се използват под каквато и да е форма почти навсякъде, независимо от тържествеността на събитието. С тяхна помощ те създават обемни модели и имитация на орнаменти, почти всички видове дизайн се допълват. Напоследък, все по-често те използват специална техника, наречена "инкрустация".

 • Замръзнало покритие

Матовата повърхност на жълтата основа позволява малко "заглушаване" на яркостта на цвета, докато покритието може да се нанесе върху целия нокът или само върху неговата част, като същевременно се създават интересни шарки. Украсете този маникюр може да бъде фолио, кристали, специални огледални пигменти и пясък.

 • Пролетно жълт дизайн

През пролетта с пробуждането на природата ярки цветове, включително жълт, стават по-важни от всякога. Разнообразието от слънчеви цветове и дизайнерски опции ви позволяват да създадете подходящ маникюр за всяко изображение.

Share:
Comments