Zumba - танцуващи за отслабване

Ние всички помним колко важно е да се прави фитнес и да се движи. Въпреки това, много за ушите не могат да се вмъкнат в залата. Монотонните движения водят до скука, класовете се превръщат в тежък труд.

Ако това е за вас, тогава добре дошли в zumba - емоционална, весела тренировка за изгаряне на мазнини, която няма да бъде скучна.

Зумба

Какво е zumba и как да се справяте с него?

Zumba е танцова насоченост на фитнес, която напоследък стана много модерна. Не се страхувайте от думата "танц" - не трябва да правите сложни пари. Зумба е по-скоро като аеробно упражнение с елементи от латиноамериканския танц - латински, салса, мернанге.

В обучението може да има двадесет души, а понякога и петдесет. Всички са разпънати пред голямо огледало, за да видят отражението си. Напред е треньорът, последван от латиноамериканска музика, ангажирана с повтарящи се енергични движения.

Няма да ви омръзне по време на урока. Трябва да се потите правилно, rastryasti буквално всичките им мазнини и бръчки и как да се простира тялото.

Дали зуба е подходяща за отслабване? Разбира се. Един час обучение zumba (колко време трае тренировката) изгаря около 600 kcal. Зумба намалява добре телесното тегло, като същевременно поддържа строга диета от едно листо на зеле на ден и пилешки гърди е по избор. Това не означава, че можете да ядете каквото искате. Ограниченията ще продължат да бъдат, но не и строги.

Шест причини да кандидатствате за zumbu

1. Обучението включва всички мускули. В рамките на един час можете да получите сложен товар върху цялото тяло с акцент върху долната част. След няколко тренировъчни сесии ще забележите, че тялото е по-плътно и мускулите са затегнати. Също така zumba намалява появата на целулита.

2. След тренировка, тялото ще бъде наситено с кислород чрез интензивно дишане (разбира се, ако стаята е добре вентилирана), тренирането на мускулите и кръвоносните съдове ще облекчи задържането на течности (забележете колко лесно ще обутите zapezhney след класове).

3. Ще се научите да се движите добре, да подобрявате позата, пластичността и разтягането.

4. Танцуващ зумба - отличен масаж за вътрешните органи. С течение на времето ще се подобри храносмилането, теглото в корема и други неприятни явления ще изчезнат, а работата на тазовите органи ще се подобри.

5. Можете да тренирате у дома, като използвате видео уроци, удобството на които е и с различна дължина. Ако уморите, можете просто да изключите телевизора.

7. Zumba ще направи спорта удоволствие. В допълнение, танцът ви позволява да бъдете освободени психологически и физически.

Разновидности зумбы

В модерните фитнес клубове можете да предложите и различни видове zumba. Те се различават главно по интензивност, има и посока за децата:

1. Класическата зума. Това е комбинация от различни танци, т.е. просто интензивна танцова дейност.

2. Zumba континентален. Този зумбу често може да се види в майсторските класове, където участват хора от различни възрасти, физика и дори националност. Танцът е прост в изпълнението, което ви позволява да включвате хора с различни начални данни.

3. Тонът на зумба. Зумба с елементи от упражнения, насочени към разработване на конкретна проблемна зона.

4. Circular zumba. Комбинацията от танци и традиционно обучение, които се редуват в целия клас.

5. Zumba във вода или aqua zumba. Тази нова посока ви позволява да се справите с тези, които имат ограничения за "сухия" аналог. Обучението във водата е практически неограничен, те могат да бъдат преодолени от възрастните хора, наскоро раждали жени и хора с болести на сърцето или ставите.

Полезни съвети за отслабване на zumba

За да бъдат забележими резултатите, трябва да практикувате най-малко три пъти седмично. Урокът трае от 30 минути до 1 час. Обучавайте енергийно-интензивните и интензивни, така че наблюдавайте здравето си по време на сесията.

За да предотвратите обезводняване, винаги пийте малко вода или спортна напитка. И не се ангажирайте в zumba на празен стомах или по време на тежка диета - можете просто да припада!

Участието в обучението е най-добро в комфортно, незадължително движение и ярки дрехи. Можете да изберете дрехи, които могат да скрият недостатъците на фигурата, например свободна тениска и широко обучение. По този начин повечето жени ще бъдат облечени в класа.

Share:
Comments