Половината от жените започват да се грижат за фигурата само

Мистериозната комбинация от фигури 90-60-90 отдавна тревожи умовете и въображението на жените по света. За правото да притежават този "златен ключ", те са готови безкрайно да гладуват и да прекарат последните сили в "битката" със симулаторите. А руските красавици? Какви жертви са готови заради идеална фигура?

Порталът "Мнението на жените" направи проучване "Интересувате ли се от красотата на фигурата?" И чухте в отговор на напълно различни мнения.

47,7% от руснаците реагираха на въпроса доста безразлично и отговориха, че започнали да се борят с наднорменото тегло, само когато забелязали, че тя "е разбила". Тези жени предпочитат домашно тренировка за фитнеса: упражнения с моп, отпиване от прахосмукачки, бягане с куче на тревните площи, ходене до портата на детската градина и лека джогинг зад заминаващия автобус. В случай, че "бъркотия", така че любимите ви джинси да не са закрепени, просто, но много ефективно хранене идва за тяхна помощ. За семейни жени: спрете да ядете за членове на семейството и безмилостно изхвърляйте остатъците. За единични лица: спрете да ядете пай на баба, пицата на майка ми и купете торти със сметана.

20% от жените вярват, че те трябва да бъдат обичани така, както са. Мотото на тези представители на справедливия секс са добре известни фрази: "Един добър човек трябва да бъде много" и "Мъжете не са кучета, те не хвърлят зарове в костите". Наистина, човек, който може да опровергае тези изрази, може да се смята за велик философ. Тези руски красоти разглеждат тялото, което не е разкъсано от безкрайните диети, като критерий за красота, но любезност, грижа за семейството и любовта.

17% от представителите на красивата половина на човечеството не разбират как можете да живеете без да играете спорт. Фитнес, танци, джогинг, ски и колоездене им помагат да се държат в отлична спортна униформа. Те рядко измерват обемите си, но с точност до един килограм знаят ежедневната си тежест. Превишаването на това най-малко един или два килограма води до повишена заетост и понякога до радикални мерки по отношение на броя на консумираните калории. Начините за борба с излишните килограми се състоят от подмяна на съдове с чинийки и уплътняване на устата с лепилна мазилка. Тъй като изясняващите въпроси показаха, тези жени от ранна детска възраст са били ангажирани в различни спортове и са използвали внимателно да наблюдават теглото.

3% от всички анкетирани са дами, които не са знаели за проблема с наднорменото тегло след раждането. "Фигурата ми е перфектна без тревоги и безпокойства", казва гордо, като показва, че светът е толкова желан 90-60-90. Няколко късметлии.

Въпреки различното отношение към собствената си фигура и тегло, всички анкетирани единодушно заявиха: "Най-лошото нещо за дадена жена е да тежи повече от нейния мъж".

Share:
Comments