Не е правилно да ядете сандвич

Специалистите разбили клишето за вредността на сандвичите. Оказва се, че всеки сандвич може да бъде полезен, ако е приготвен от "правилните" продукти. Според лекарите, сандвичи, които са сутрин толкова руснаци, могат да бъдат изключително питателни, ако се направят правилно с нискокалорични храни. Е, тогава. Какъв тип "прави" сандвич трябва да бъде? Първо, хлябът трябва непременно да бъде излекуван или отрязан. В сандвич задължително трябва да присъстват зеленчуци и зеленчуци, постно месо (пилешко, пуешко, говеждо), както и нискомаслено сирене.

При приготвянето на "правилния" сандвич се изключват продукти като масло, колбаси и други продукти, които повишават холестерола.

В случай, че закуската ви обикновено не включва използването на сандвичи, най-добре е да изберете друг вид овесена каша, варени във водата с добавка на ядки, пресни плодове и плодове.

Тези, които предпочитат суровите млечни продукти, лекарите препоръчват да се използват естествени кисело мляко, кефир и извара.

Коментари

Женя Клубникина 11/11/2016 Съгласен съм, че маслото трябва да се избягва. Това наистина е вредно вещество, това е концентратът на наситени животински мазнини, което повишава холестерола
Share:
Comments