Значението на името родион

име Родион според една от версиите, тя идва от думата "rodeos" (гръцки), което означава "розово", в друга версия - от "rodion", който се превежда като "жител на остров Родос". Вероятно името Родион е руската форма на древногръцкото име Иродион и има интерпретацията на "герой", "героичен".

Изключителният руски композитор Родион Шчедрин е автор на две симфонии и много други отлични творби, признати по целия свят. Народният художник на СССР получава наградата "Държава" и "Ленин", дълго време председателствала съвета на Съюза на композиторите на СССР. Основните части на известните им концерти (Carmen Suite, Seagull и Anna Karenina) пишат за съпругата му - известната балерина Мая Плисецка.

Родион - черти на характера

Родион от детството си е издръжлив, силен, рядко болен. Той е бърз, но знае как да се контролира. Балансиран и независим. Отворен, доверен, сърдечно обичан от приятели. Напълно не злонамерен и донякъде бавен.

"Зима" Родион, който израства, вече не е толкова лекомислив, по-малко приспособим, притискащ. Той е доста предсказуем човек, чиито действия винаги могат да бъдат обяснени и изчислени. Роден дипломат, който може да бъде активен и енергичен, постига своите цели. Има добро здраве. От Родонов са добри професионални спортисти. Той не се страхува от трудностите, упорито ги преодолява. Lishon предразсъдъци, подозрителност. Обикновено професията избира професията, лесно рискува, обича да кара; се опитва да избере специалност: моряк, полицейски служител, военнослужещ. Това е талантлив човек, способен да се самореализира по творчески начин.

"Пролет" Родион е умен, талантлив и лесен във възход. Краен, притежава организационни умения и знае как да примами другите. Интимните отношения са изключително предпазливи, въпреки че са успешни при жените. Ожени се късно, защото не иска да се натоварва със семейство, без да изгражда кариера. В брака може да се състои неколкократно.

"Summer" Rodion е изключително развит самоконтрол и в същото време интуиция, "есента" е умен, забавен и остроумен. Родион е отдаден на семейството, в който той намира спокойно пристанище, спасявайки се от нещастието на живота.

Родион - имена съвместимост

Родион е по-за предпочитане да се ожени за Татяна, Сара, Праскови, Полина, Нина, Лучия, Лола, Лидия, Лада, Ирма. Изабела, Зоя, Зинаида, Диана и Уанда.

Връзката на Родион с Вероника, Виктория, Дария, Аугуста, Елза, Джулия, Яна, Евгения, Екатерина, Елена, Маргарита, Марина, Марта, Вероника, Виктория, Елеонора, Елина, Нора, Райза и Реджина.

Родион - известни хора, които носеха това име

име Родион имеют Щедрин, Гатауллин, Ослябя, Кантакузен, Белецкий, Несторович, Азархин, Малиновский, Стрешнёв, Раскольников, Кошелев, Гернгросс, Нахапетов, Овчинников, Баур, Дьяченко и Басс.

Родион - интересни факти за името

- планета име - Сатурн - зодиак - риба - камък - аметист - цветове - стомана, лилаво и тъмно кафяво.

Коментари

Настя 09/04/2016 Срещнах Родион в мрежите :) :) Странно :) след известно време започнахме да се срещаме и до днес заедно. Всичко, което е написано тук, е чиста истина. И умен, и красив в допълнение;) изчислява всичко предварително, на няколко стъпки .. Ангажирани в пълно финансиране. И всичко, което той казва на рафтовете. Имам дете (преди да се срещнем, все още я раждах), така че той го взе като свой. Което не е малко важно за всяка жена .. И аз съм най-щастливият! Търсете момичета, мъже, момчета с това име и няма да съжалявате! Уверявам ви!;) Късмет Тина 16.10.2016 Разбира се, това описание на характера не може да остави никоя жена безразлична. В края на краищата често не срещаш такъв човек. който, заедно с всичките си положителни качества, също прави секс сериозно! Това е пряко глупост в нашето време. Юлия 16.10.2016 О, забележителният човек вероятно е Родион! И лесно да се изкачи, и голям талант. И той може да печели пари. Толкова често не се събира в един човек. След като прочетете тази статия, вероятно много майки ще се обадят на синовете си Родион. Амалия 04/16/2016 Бях дете, аз се познавах на хартия, в името на бъдещия ми съпруг))) И имам лист хартия с името Родион. Спомням си това през целия си живот. Но, както никога не съм срещал с един Родион. Омъжих се - разведен, чакам Родион!))) Татяна 04/16/2016 Наистина ми хареса описанието на характера на Родион. Такъв силен, интелигентен, приличен човек. Вероятно всяка жена би се харесала на такъв съпруг. Но. като правило, такива мъже не се женят на случаен принцип. Те трябва да претеглят всичко, да помислят.
Share:
Comments