Тайните на перфектния "малина" маникюр

Много жени предпочитат ярки цветове в маникюра. Червеният е безспорен лидер. Този сянка спечели сърцата на красавиците. Понякога жената иска да промени нещо по нейния образ. Струва си да погледнете ярките нюанси на розово. Маникюр от малина привлича вниманието, но в същото време е по-спокоен и нежен цвят. Особено съвременни специалисти в областта на красотата предлагат най-широк избор от дизайни.

Правила малинового маникюра

 • Съвет 1

Пурпурният цвят се класифицира като светъл, наситен. Поради тази причина е необходимо да се разбере, че такива нокти не са подходящи за дрехи. Ще бъде необходимо внимателно да се замислим през гардероба и да предприемем по-сериозен подход към избора на изображението като цяло.

 • Съвет 2

Най-добре е да направите малцов маникюр за специално тържествено събитие. Изображението ще бъде хармонично само в случай, че дрехите ще бъдат с този тон.

 • Съвет 3

Ако планирате да направите многоцветен маникюр, трябва да внимавате. Оптимална пурпурна комбинация със следните цветове:

 1. бяло;
 2. жълт;
 3. черно.

Монохромен маникюр

Монохромен маникюр с малини е отличен избор. Той изглежда еднакво добре както за дълги, така и за къси нокти. Гланцовото покритие ще даде специален чар.

Ако искате оригиналност, можете да мечтаете с текстурата. Тук има опции:

 1. можете да направите ноктите скучни;
 2. добавить немного glittera;
 3. използвайте стадото.

Flock - малко парченце дрямка, която служи като прах, давайки ефект на кадифе върху повърхността на нокътя.

Опции за бижута

 • Перлите в маникюр за малини

Брилянтните елементи служат като отличен край във всеки маникюр. Тези елементи подчертават монохромен маникюр или допълват цветните шарки. Маникюрът с кристали не може да бъде скучен и незаинтересован.

Този елемент никога няма да излезе от модата. Маникюр от малина, допълнен с камъни, изглежда магически. Ирисцентни лица от кристали, дават още по-романтичен образ.

 • сърма

Это украшение является по-настоящему универсальным. сърма подходят к любому варианту маникюра. Сами блестящие элементы имеют множество форм: от крошечных до самых крупных (пайетки, камифубики и пр.). Способов выполнения дизайна также бесчисленное количество.

Днес маникюрът е в голямо търсене, в който един от ноктите е изцяло покрит с пайети. Не по-малко интересен е вариантът с една тънка лъскава лента. Особено нежни и хармонични нокти с златисто или розово злато искри.

Други опции

 • В комбинация с черно. Черните нокти на малина, комбинирани с кристали - особено пикантен контраст. Такъв динамичен, ярък маникюр ще бъде подходящ за вечерното изображение.
 • Цвят-блокиране. Такъв маникюр е сравним с аксесоара. В този случай, ноктите са в състояние да дадат жар и разнообразят дори и най-простите и некомплицирани изображения. В този случай масленият лак се доближава до почти всички нюанси. Можете да използвате и наситени и спокойни, неутрални тонове. Стилистите препоръчват заедно с малините да избират синьо, тюркоазено, жълто, бяло и сиво. Въпреки това, в маникюра си за малини можете да експериментирате и да видите как този цвят ще изглежда в други комбинации.
 • Френският лак за мляко дава възможност да се въведе нещо ново в най-популярния и добре познат вариант за маникюр - френско яке.
 • Геометрични фигури. Това е мястото, където можете да освободите свободата на артистичния талант. С помощта на тънка четка, малинови ленти или най-простите геометрични фигури (триъгълници, квадратчета и т.н.) се прилагат върху ноктите. Цветът на малина ще подчертае тези елементи на всеки фон. Дори малките детайли няма да останат незабелязани.
 • Gradient.Mozhno изоставят ясни и строги линии, като предпочитат ефекта на ombre. При някои хора подобен маникюр се свързва със сладък памук.
 • Зрели малина.Можденото не само покрива малиновата цветна повърхност на ноктите, можете да ги нанесете с изображения на зрели плодове. За това не е нужно да имате специални художествени умения. Изображението може да бъде възможно най-просто, без усложнения. В същото време този дизайн ще изглежда оригинален и привлекателен. За да приложите картини, подходящи за обикновен лак или акрилна боя. Можете да използвате стикери. Всичко е ограничено само от въображението и личните предпочитания. Маникюрът с горски плодове винаги се оказва оригинален и уникален.
 • Други модели в маникюра за малина. Дори най-сложните модели могат да се повтарят без много трудности. Основното нещо е да се знае технологията на приложение. За да създадете оригинални модели на ноктите, ще ви трябват: лакове с пурпурни и златисти цветове; тънка четка за маникюр.

Такъв маникюр винаги се оказва необикновено красив, нежен и ярък. Има много възможности за неговото прилагане. Маникюрът на къси нокти е истинска тенденция от лятото на 2018 г. Цветът на пурпура е перфектно съчетан с всички видове маникюр.

Така можем да заключим, че червеният маникюр - стилен, модерен, грандиозен. Самата сянка дава възможност за фантазия и смели експерименти. Основното нещо - не се страхувайте да опитате нови неща.

Share:
Comments