10 оригинални начина да актуализирате връзката

В отношенията с близки, рано или късно, идва една твърда линия. В такива моменти всичко изглежда неестествено, измъчвано и само преди една седмица същите тези обстоятелства раждаха усмивка и радост.

Тъй като всяка продължителна реципрочна връзка е ежедневна и неуморна работа, понякога е достатъчно да се промени видът на дейност за по-голяма ефективност. Да кажем, да изберем отлична гледна точка, да въведем новаторски подход. Веднага направете резервация, че всички описани тук методи не са универсални, но всеки от вас след четене ще избере най-малко 2-3 впечатляващи опции.

  • Лична хроника. Вземете семейния си календар. Маркирайте в него всички важни събития, които се случиха с вас. Още по-добре, започнете да публикувате свой собствен седмичен вестник с копие от едно копие. След известно време ще разберете колко много ви свързва светлината и любезността.
  • Завладяваща конкуренция Всеки ден се състезавате във всяка подробност. Кой бързо ще тича от къщата до спирка. Кой по-добре и по-точно почиства картофите. Парадоксално, това е първата стъпка по пътя към сближаване.
  • Промяна на диетата. Започнете да ядете необичайна храна или отидете в необичайно кафене. Опитайте, експериментирайте, не задържайте храната си.
  • Афродизиаци. Разберете какво е това и какво ядат. Светът на афродизиаците е много по-гъвкав, отколкото сме свикнали да мислим.
  • Практически подаръци. Всяка седмица трябва да купуваме все повече и повече домашни дреболии. Направете този процес очарователен. Намерете тоалетна хартия с изображение на доларови банкноти, купете комплект от прибори от романтичната серия. Всяко дребно домакинство е лесно оригинално, без да го лишава от практичност.
  • С вашите ръце. Направете подаръци със собствените си ръце. Това може да е приложение от вашите съвместни снимки или само хартия снежинка, залепена към огледалото в коридора. Подаръците са предназначени да ни раждат положителни емоции: онези, които дават, и тези, които ги получават.
  • Contrast. Изведнъж оставяйте душата си да се омъжи в временна самота. Това ще ви позволи не само да съберете мислите си, но и да почувствате всички недостатъци на живота по-ярко.
  • Сутрешни разходки. Всичко е просто. Ако не сте го опитали, започнете от утре. Просто не забравяйте да промените маршрутите и да вземете хляба с вас, за да нахраните птиците.
  • Съвместна дейност: Помислете за две ново оригинално хоби. Можете да започнете да събирате облицовки от дъвка "Love Is" или да заснемете капаци от канализационните люкове и да съберете колекция от тях. Повярвайте ми, люкове са толкова различни!
  • Ролеви игри Съгласен съм, че само в събота от 18 до 24 часа всеки от вас има необичайна роля. Помислете за оригиналния сюжет, следвайте инструкциите на сърцето и се радвайте заедно!
Share:
Comments