Състав на овлажняващото червило и правилата по негов избор

Красивите, добре поддържани и здрави устни винаги изглеждат привлекателни. Различни външни фактори, като например вятър, слънце или силна студ, могат да повлияят неблагоприятно на тяхното състояние. Устните могат да се отлепят, пропукване или загорял защо, през последните години, е станала толкова популярна овлажняващо червило, инструмент, който не само дава красота и цветове на устните, но и овлажнява и ги предпазва от неблагоприятни въздействия на природата. И дори и с факта, че тя бързо се изтрива или изяжда, приложението й само ще зарадва кожата на устните.

Правилната покупка

За начало е необходимо да се определи със знак на производителя. Не вярвайте на една от най-атрактивните и съблазнителни части на лицето до неизвестни козметични компании или производители от Китай, това може да се направи само.

След това, помислете за мястото на покупка, то трябва да бъде доказан магазин, а не поставка на фондовия пазар.

Обърнете внимание на състава на продукта, неговата гладка текстура и мирис. Приложението трябва да е приятно, да няма странни или стягащи усещания. След измиването на такова червило не трябва да има петна по устните. Друг важен момент е течността на червилото, ако тече върху устните - това не е вашата марка и вида на овлажнителя, свържете се с друг производител или продавач.

Ако има известни тревожни моменти от покупката, заслужава да се отбележи.

Важен фактор при закупуването на овлажнител е срокът му на съхранение, помислете за това. В края на краищата, след отваряне, червилото може да се използва в продължение на 5-9 месеца, докато този път срокът не трябва да изтече. Ако няма такива данни за инструмента, това може да означава, че нечестният производител или продавач ги е изтрил. Заключението е отказът да се купи.

Необходимо е да се види целостта на опаковката и еднородността на червилото. Внимателно обмислете кутията на инструмента, наличието на пукнатини трябва да наложи да се откаже от придобиването. В този случай червилото може да попадне в микробите и бактериите, които абсолютно не бива да попадат на устните.

структура

Овлажняващите червила съдържат различни вещества. Това са бои и аромати (отговорни за цвета и миризмата на лекарството), основата и полезните добавки.

Основата обикновено се използва природни восъци и различни масла, които дават блясък след нанасяне, както и позволяват по-дълго задържане на продукта върху устните.

За хидратиращи червила се използват като добавки витамини Е и А. И двете са витамини на красотата, те са отговорни за еластичността и младостта на кожата. Витамин Е може да излекува малки пукнатини и да успокои дразненето, така че без него, рядко какво прави червилото. Някои овлажнители съдържат UVF-фактори, които пречат на ултравиолетовите лъчи да попаднат на устните.

Естествено, това не е всичко. Струва си да се отбележи наличието на консерванти в червилото, те не му позволяват да се влоши преди време.

Освен това, като добавка, тези продукти се доставят с различни масла, които имат различен ефект от подмладяване до изцеление. Това може да бъде кокосово масло, авокадо или ланолиново масло.

В заключение, трябва да се отбележи, че устните винаги трябва да се наблюдават, дори скъпо и постоянно червило не прави красивите устни красиви. Ако знаете, че тази част от човека е най-често изложена на атмосферните условия - вземете мерки, включително употреба и домашни средства, които вечер и през нощта ще помогнат да се отървете от проблема по-бързо и отново да станете зашеметяващи.

Текст: Ксения Александровна

Share:
Comments