Практическа красота в ежедневието

Как да гледаме у дома? Този въпрос често се задава дори на най-завладяващите модни момичета. Като ежедневни дрехи за дома, много хора избират качулки със следи от разлята напитка, бикини с пелети, непредставени халати. Но у дома си почиваме от труден ден след работа, набирайки сила. Вкъщи се радваме на комуникация с близки и близки, получаваме непредвидени гости. Това означава ли, че една жена трябва да се чувства като у дома си не само удобна, но и да се хареса на себе си и нейното домакинство?

Все пак, мислейки за образа, трябва да си спомните за комфорта и затова е необходимо да спрете избора си на естествени тъкани, като ви позволи да дишате тялото и да сте приятни на допир. Добър за топъл сезон костюм памук и ленени тъкани, както и за прясна зимна сутрин, фина вълна модел е най-добрият. Такъв навик за тялото нещата от пелените са много бързо импрегнирани с влага, но достатъчно трудни за изсъхване. Ето защо е правилно да носите халати и пижами, след като сте приели подходящите процедури и ги премахнете в рамките на половин час, за да не създавате парников ефект, когато тялото отново започне да се поти.

Като се има предвид всичко това, можете да дадете някои съвети за това, какво трябва да бъде в нашия гардероб на домашните дрехи и какво е по-добре да се отървете от:

  • Чувствайте се свободни да се отървете от спортни панталони, които са загубили формата си, протегнати на колене и имат отслабена лента на талията. Заменете ги с обикновени лъскави, стилни панталони, капризи или гамаши. Обърнете внимание на факта, че основната тъкан на моделите трябва да се добави естествена кърпа - вълна или памук.
  • Най-добре е да се сбогувате с роклята, особено в класическото им разбиране - от памучно облицована тъкан до копчета отпред. Ако все пак хала за теб е любимото ти дрехи за дома, изберете модерен, стилен и подходящ рокля-рокля с колан, с цип или украсен с тънки копчета на ламели. Важен момент е цветовата схема на дрехата, която не трябва да е тъмно, мрачно, неприятно око. Абстрактни линии и огромни цветя не са желателни.
  • Жълтите и оранжевите нюанси по правило помагат да се отървем от раздразнителност, чувство на гняв, депресия, носейки усещането за огромна сила, дори когато прозорецът е облачен, облачен, мокър и грозен.
  • Различните елементи на мъжкото облекло не са най-добрият вариант. За да избегнете изкривяването на пропорциите на тялото си, изхвърлете мъжки тениски със спортни теми. Кажете сбогом на фланела под формата на ризи в кутия, забравете за удобни пуловери. Не забравяйте, че мъжкото облекло може да изглежда атрактивно и секси само в "малки дози" и само защото мъжките пропорции изглеждат необичайни на изтънчена женска фигура.

И в заключение: не без причина, психолозите посочват, че изборът на дрехи определя колко много се обичаме. Домашните дрехи не са изключение и най-вече трябва да донесат чувство на радост, показващо комбинация от удобство, качество и стил.

Share:
Comments