Какво представлява flash татуировката и как да я прилагате?

Напоследък е станало доста популярно да украсите тялото си с различни изображения и символи. Но не всеки има смелостта да направи истинска татуировка. Да, и се отървете от него ще бъде невъзможно. Изходът от тази ситуация беше флаш татуировки. Това е един вид временна татуировка, която всяко момиче може да изпълнява сама. Отличителна черта на тези татуировки е, че те се извършват в метални нюанси.

История на събитието

Прототипът на този вид татуировка е имитацията на куломбите, поставени върху телата на модели, изпълняващи колекцията от модни ревюта на Шанел. На такива рисунки са изобразени логото на модна къща. Това представление се проведе през 2010 година. Тогава тази идея не бе разпозната правилно.

През 2013 г. Диор реши да украси телата на своите модели с временни златни татуировки. По-късно подобни татуировки се прехвърлят. Колекцията е наречена Grand Bal. Такива татуировки са придобити само от богати хора, тъй като са били направени от истинско злато с 24 карата. Всеки такъв комплект струва около $ 120.

FleshTattoos реши да направи такава идея за масите. Те са пуснали колекция от преносими татуировки в метални цветове. Те веднага започнаха да печелят популярност.

флаш татуировка, снимка

Предимства на флаш татуировка

Такива татуировки имат редица неоспорими предимства, сред които са следните:

 • 1. Такъв временен рисунка ще ви позволи да разберете колко ви е необходима истинска татуировка. Вие веднага ще видите колко е за вас и на коя част от тялото е по-добре да го подредите.
 • 2. Временните татуировки са отличен начин да донесете новост и необичайно изображение. Можете да впечатлите всички на партито с външния си вид. Особено зрелищен златен модел ще изглежда на загоряла кожа.
 • 3. В съвременните магазини можете да намерите огромен избор от различни опции за татуировки с флъш. Всеки път можете да избирате нови рисунки и да създавате уникално изображение, което няма да изглежда като предишния.
 • 4. Временни татуировки, които се извършват с къна, се страхуват от влага. Flash татуировките са напълно свободни от този недостатък. С тях можете спокойно да направите душ или плувате в басейна.
 • 5. Този вид декал е напълно безопасен за вашето здраве. Той не съдържа вредни вещества. Алергиите, такива татуировки, не могат да причинят.
 • 6. Това изображение трае една седмица. В този случай не се изисква грижи.

Видове флаш татуировки

Най-широко използваните татуировки, имитиращи метална верига или гривна. Можете да изберете златен или сребърен нюанс. Такова татуировка ще бъде идеално допълнение към романтичен или вечерен образ.

По-смелите момичета могат да си направят татуировка под формата на пера и богиня на Древен Египет, Изида. Това е опцията, избрана от певицата Риана.

Има и татуировки, които ви позволяват да поставите върху тялото на всеки надпис. Изборът е огромен. Изберете правилния израз за вас в духа и смело го поставете върху най-изявените части на тялото.

Как да се прилага флаш тату?

За да изпълните стилна и модерна временна татуировка, ще ви трябва:

 • 1. Flash татуировка.
 • 2. Wadded диск или малка мека кърпа.
 • 3. Ножици.
 • 4. Глубокая миска.

На първо място, изсипете в купа с топла вода. Поставете я директно пред вас, за да се чувствате комфортно. Внимателно изрежете необходимото изображение от флаш татуировка. Опитайте се да стигнете възможно най-близо до очертанията на снимката, но не я повредвайте.

На предната страна на светкавицата татуировка е прозрачен филм. Преди залепването трябва да се отстрани. Кожата на кожата с алкохол или лосион за почистване. След това, с лицето, прикрепете светкавицата татуировка към избраната област тяло. Избършете памучния диск или кърпата с вода и изтеглете. Нежно ги преместете с флъш татуировка. В този случай можете леко да натиснете. Но не прекалявайте и не повреждайте рисунката. След като листът е изчезнал напълно, той може да бъде премахнат. В този случай татуировката остава на кожата.

Когато прилагате временна татуировка, изпълнете следните препоръки:

 • 1. Ако поставите татуировката върху ръката си, преди да я фиксирате, стиснете юмрука си така, че мускулите да са напрегнати. Ако приложете рисунка на спокойна ръка, рисунката ще се разтегли впоследствие и ще се намали значително нейното време на живот.
 • 2. Когато прилагате татуировка, която симулира гривна, опитайте да я поставите доколкото е възможно от четката. Това ще предпази фигурата от въздействието на влагата при измиване на ръцете.
 • 3. Собствениците на чувствителна кожа трябва да бъдат подготвени за появата на усещане за сухота на мястото на прилагане на татуировката. Този ефект, като правило, вече е на следващия ден. В този случай няма да има алергична реакция.
 • 4. Ако сте отегчени с татуировка или сте я приложили неправилно, можете да се отървете от нея с обикновен бебешки сапун. Нанесете го върху гъбата и масажирайте изображението.

Какъв е най-добрият начин да комбинирате флаш татуировки?

Особено изгодни такива изображения изглеждат върху дъбеното тяло. Те са съвършено комбинирани с образа на хипи или етно. Опциите за печелене ще бъдат деним шорти и обикновена тениска или връх. Такова облекло ще бъде благосклонно подчертано от татуировка, отпечатана на видно място.

Ако поставите татуировката върху глезена си, след това се съсредоточете върху него, за да опитате стилни сандали или модерни Espadrilles този сезон.

Най-доброто време да експериментирате с флаш татуировки е лятото. Те ще ви помогнат ефективно да подчертаете благодатта на вашето тяло в бански костюм. В този случай абсолютно всички чертежи ще бъдат подходящи.

С градски ежедневни дрехи елегантно комбинирани ще бъдат малки геометрични фигури или изображения на животни. Те са най-добре поставени на рамото или на видимата част на гръдния кош.

Правилно изпълнената татуировка на светкавицата ще даде на вашето изображение уникално и индивидуално. И това въпреки факта, че е изключително лесно да се приложи и че е доста евтино.

Share:
Comments