Озонотерапия за корекция на мастните депозити

Лесно ли е да дишаш в гората след лятната гръмотевична буря? И всичко това, защото гръмотевичните електрически зауствания разделят кислорода и образуват нов газ - озон, от който зависи здравото здраве. А озонът помага бързо и ефективно да се освободи от излишните килограми.

Озонът е форма на кислород, който има много повече активност от обикновения кислород. Този лечебен газ се използва в медицината повече от 100 години и има много благоприятен ефект върху човешкото тяло: увеличава подаването на кислород към тъканите, облекчава синдрома на хроничната умора, засилва имунитета и помага да мобилизира сили и да се справи с всяко неразположение.

Оставете, килограми, големи и малки

Озонът е естествен лечител, който може да извърши чудеса! Той стимулира липолизата - изгаряне на мазнини и намалява мастните депозити в корема, бедрата, талията, задните части и брадичката. Принципът на озона е разрушаването на мембраните на мастните клетки и възстановяването на нормалната циркулация в подкожната мастна тъкан. В резултат на това, ездачните бричове на бедрата и жизненият пръстен на талията изчезват, втората брадичка изчезва, кожата се стяга и става еластична. Озоновата терапия не само премахва токсините от тялото, но също така има повдигащ ефект, а също така се бори с целулита и стрии.

Предимства на озонотерапията за отслабване:

  • Процедурата е безболезнена и добре понасяна от всички пациенти
  • няма странични ефекти
  • висока скорост - само за няколко сесии можете да забравите за втората брадичка и допълнителни килограми на корема и бедрата
  • лесен за използване, безвреден и неработещ
  • е ниска цена (озоновата терапия се използва широко за отслабване в Европа, но за разлика от европейските клиники, цените в Русия са по-ниски с около 5-10 пъти).

Ако решите да отслабнете - идеалната фигура от вас само на две стъпки! До края на януари 2014 г. в международната медицински център "КЛИНИКА" действието е валидно - 25% отстъпка от курса за озонотерапия + SPA опаковка като подарък. Елате и започнете да отслабнете лесно, бързо и без много усилия!

Share:
Comments