Ние отиваме с детето на морето: какво е необходимо да

В началото на лятото е времето да се разсъждава върху останалата част от семейството на топлото крайбрежие. За почивка помнете само с най-добрите страни, защото пътуването трябва да бъде подготвено предварително. Така че, ако семейството пътува по море с малко дете, струва си да проверите в багажа необходимите неща за почивка.

Подготовка за пътуване

Преди пътуването трябва да посетите такива специалисти като педиатър и невролог. Най-малките туристи могат да напуснат само след преглед на лекарите, тъй като изменението на климата може внезапно да засегне тялото на децата. Освен това, лекарят ще ви каже какви лекарства трябва да бъдат поставени в кутията за лекарства.

Изборът на морски курорт, трябва да обърнете внимание на спецификата на инфраструктурата. Идеалният избор ще бъде курортите с мек климат. Страната не трябва да бъде избрана за отдих с деца, което ще отнеме много време. За детето ще бъде трудно да се аклиматизира.

В допълнение към обичайните неща, които се поставят в багажа, бебето трябва да вземе:

- Няколко любими книги и играчки;

- албум за рисуване и моливи;

- таблетен компютър с карикатури или детски игри;

- термо бутилка с гореща вода за приготвяне на сместа, суха смес;

- бутилка студена вода или поилка;

- карамели от укачивания;

- нипели (за предпочитане няколко);

- необходимите хигиенни средства (салфетки, пелени, тоалетна хартия);

- детско одеало;

- Смяна на дрехите по пътя.

Събираме комплект за първа помощ

В чуждестранните курорти е почти невъзможно да се купят обичайните лекарства. По-добре е да се грижите за лекарствения шкаф у дома, за да не срещате трудности при пътуване. В куфара трябва да са:

- антипиретици, термометър;

- средства от аллергии;

- средства за лекуване на наранявания, бинтове, лепилна мазилка;

- болкоуспокояващи;

- средства от москитов;

- лекарства за лечение на стомашно-чревния тракт и от различни отравяния.

Облекло и хигиенни продукти

Идеални дрехи за летни почивки в морето - леки, изработени от естествени тъкани. Могат да бъдат рокли, шорти, поли, ризи. В случай, че бебето изгаря на слънце, той трябва да има риза с дълъг ръкав и панталони. Трябва също така да вземете нещо в хладното време. Необходимо е да вземете пижама, няколко чифта чорап и панама за защита от слънцето.

Най-малките пътници трябва да вземат памперси поне за първи път. Винаги имайте мокри кърпички на ръка. Поставете четка за зъби, паста за зъби, памучни пъпки, прах, шампоан, бебешки крем и специален слънцезащитен крем за бебешка кожа в куфара.

Отиваме на плажа

В допълнение към банският костюм, детето трябва да се хване на плажните брони, детска спасителна жилетка или надуваем кръг. В чантата на плажа трябва да има питейна вода, няколко играчки, крем за защита на детската кожа, панама, риза с дълъг ръкав и слънчеви очила.

Едно пътуване до морето за бебе може да бъде истинско приключение, което той ще помни от много дълго време. Основната задача на родителите е да организират почивка, която бебето ще хареса. И, разбира се, пътуването ще бъде много по-позитивно и тихо, ако не трябва непрекъснато да бягате в магазина, за да купите необходимите неща.

Share:
Comments