Начини за прекрасно закриване на връзката

За съжаление чувствата не са вечни. Любовниците не винаги са в състояние да преодолеят изпитанията, които паднаха по техния общ път. Предателство, кавги, сплескване на герои и нови страсти ... - всичко това постепенно води до раздяла. През това време се натрупва много обиди, намеци, разочарования, които партньорите в някакъв момент, да се къпят всеки друг. Но това не става по-лесно. - Раздялата е малка смърт. Дори ако инициаторът на пропастта беше жена, тя отдавна "оплакваше" миналото. Това ви предпазва от преминаване към нови връзки. Ситуацията изглежда жалка. И за да го избегнете, трябва да научите как правилно да завършите връзката.

«За» и «против»

Преди да предприемете стъпка, помислете кой път искате да отидете. Може би решението за разделяне е било спонтанно и си струва да се откажа от емоциите и да помислите отново. Ако сте напълно непоносими да бъдете до вашия човек, не бързайте да покажете неприязънта си. Подгответе се за спокоен и конструктивен разговор.

Време и място

За разговор изберете деня, в който вие и вашият човек няма да имате проблеми и да се забърквате. Така че нищо и нищо не отвлича вниманието и не ви откъсва мислите ви. Разговорът най-добре се изразходва извън къщата: в кафене, парк или друго място. Ако само положението беше спокойно, изхвърлено и лишено от привързаност към старото минало.

Заключителни бележки

В разговорите не е необходимо да говорите с гатанки и половинки. Незабавно идентифицирайте темата на разговора, вашето решение и аргументи. Погледни към очите на твоя мъж, но без повикване и раздразнителност. Никой не отмени усещането за такт! Дайте думата на другото лице. Ако партньорът ви реагира прекалено силно на думите ви, опитайте се да останете спокойни. Прекратете разговора с кратка, информативна фраза (например: "това е моето окончателно решение"), извинете се и оставете своя (вече бивш) партньор сам с вашите мисли.

Правилото на три "не"

Не успокоявайте човека с обещания да останете приятели. Малко вероятно е да е възможно веднага след почивката. Не се отказвайте от надеждата, че в бъдеще може би отново ще бъдете заедно. Човек ще те чака и без да чака, изхвърля нещо необичайно. След почивката не е нужно да се срещате, да се обаждате или да отговаряте на бивш партньор. Бъдете здрави! Ако човек ви притеснява с обаждания, не го обръщайте към него.

След раздялата

Въпреки това, което е в отношенията, след прекъсването трябва да се държиш достойно. Нека вашите интимни моменти, характерни черти, навици остават в "личното гърди". Не казвайте гадни неща, разкривайте тайните на бивш партньор. Дори да се държи по отношение на теб грозен, не му отговаряй по същия начин. Бъдете по-високи!

Да оставиш човек на английски е мавва. Игрите се скриват и се стремят да наваксат всичко. Раздялата трябва да бъде достойна! За да разкажеш истината в очите си, незабавно прекъснете връзката, докато се влоши - най-правилното решение. Може би в бъдеще мъжът ще ви благодари ...

Текст: Катерина Пчельникова

Share:
Comments