Ние ще изпълняваме упражнения за отслабване у дома и ще

Интензивната загуба на тегло се основава на два принципа: балансирана диета и упражнения.

Калоричното съдържание на дневната дажба трябва да е по-малко от количеството енергия, необходимо за функциониране през деня.

След това тялото ще започне да консумира мазнини.

Спазването на това правило може да се постигне чрез намаляване на количеството калории, консумирани с храната, и увеличаване на разходите за енергия.

В първия случай е необходимо да се преразгледа диетата, за да се изключат от нея мазнини, сладки и брашно. Равномерно яжте през деня, без да пипате за нощта. Вечерята винаги трябва да е лесна. Но да отделите повече енергия помага за активна почивка и спорт. Ако следвате тези два принципа, проблемът за това как да спечелите излишни килограми ще бъде решен в рамките на няколко месеца.

Ефективно ли е да отслабвате у дома?

За отслабване всяка физическа активност е полезна: ходене в парка, ходене по стълбите, кънки, колоездене, ски, плуване. Все пак, не всеки обича да почива по този начин, някои видове упражнения са противопоказани за някого поради здравословни проблеми. Следователно е смислено да се правят ежедневни упражнения.

На пръв поглед може да изглежда, че простите упражнения у дома на килима са неефективни. Това изобщо не е така. Първо, всяка физическа активност ускорява метаболизма. Поради това влияние върху тялото, процесът на изгаряне на мазнините ще се появи по-бързо. На второ място, простото таксуване е първата стъпка по пътя към сериозните проучвания. Това ще помогне да се привикне тялото до минимум физическа активност. Постепенно мускулите се адаптират към товара, няма да са достатъчни за тях, а след това можете да отидете на по-сложно обучение в салона за фитнес или групови курсове, като се джогирате.

Трето, ежедневното упражнение дисциплинира и насърчава навика да наблюдаваш тялото си. В края на краищата, физическата форма е важна част от образа, както и състоянието на кожата, косата, ноктите и дрехите. Тънката, добре пропорционална фигура показва чистота и чистота. В допълнение, зареждането е добро за здравето. Изпълнението му сутрин ще се превърне в допълнителен източник на енергия и жизненост за целия ден. Активните движения подобряват кръвообращението и оказват положително влияние върху цялостното здраве.

И накрая, при условие, че правилния избор на комплекса от упражнения, домашното упражнение наистина помага да отслабнете. Ако не го пренебрегвате и не спазвате правилното хранене, фигурата скоро ще се промени: мускулите ще се укрепят, кръста ще стане по-тънък и излишните сантиметри ще изчезнат. Но за това е необходимо да имате търпение. Не търсете начини да отслабнете спешно, как бързо да премахнете стомаха няколко дни. Рязкото намаляване на теглото е опасно за организма, така че целта трябва да бъде да се отървете от излишните килограми, без да навредите на здравето, а таксуването е ефективен асистент по пътя към постигането му.

Как да започнете зареждането у дома

В първите етапи, за да извършите таксуване, ще бъде достатъчно да имате мат и удобни дрехи на ръка. Постепенно тялото ще свикне с товарите и ще трябва да усложни упражненията. Тук ще се появи опростено оборудване за спасяване, което може да бъде закупено в магазин за спортни стоки:

1) утяжелители;

Те са направени под формата на група от плътен материал, вътре в който е пришит товар. Тегловните агенти се фиксират върху краката или върху ръцете, за да се увеличи натоварването, което мускулите получават по време на тренировката.

2 валяк;

Он представляет собой небольшое колесо с ручками по бокам. Традиционно считается, что валяк наиболее эффективен для пресса, но на самом деле это простое и компактное устройство позволяет равномерно нагрузить все группы мышц. Выполнять упражнения с ним непросто, поэтому переходить к ним следует после предварительной подготовки. Но когда стоит вопрос, как быстро убрать живот, валяк — один из наиболее действенных видов спортивного оборудования.

3) гири;

Не е необходимо да купувате голям комплект, за да можете да променяте теглото си. В спортния магазин можете да намерите сгъваеми дъмбели, които не заемат много място у дома, но ще им позволят да променят натоварването. В края на краищата, за да могат мускулите да получат достатъчно натоварване, теглото на теглото трябва да се увеличи.

4 фитбол;

С тази надуваема топка можете да изпълнявате голям брой упражнения. Големият плюс на фитбола е, че в допълнение към основните мускули, които участват, когато се работи с него, вестибуларният апарат е обучен. Топките са гладки и с релефна повърхност. Много по-важно е правилното определяне на диаметъра им. Предлагат се четири фигурни топки, които могат да бъдат избрани само от опит.

5) мини степер.

Това е намален модел на този симулатор. С помощта на мини степер се извършват кардио натоварвания, през които се тренира сърцето и в същото време се изгаря мазнината. Такова оборудване ще струва повече от тежест или фитбол, но класовете по него ще помогнат да отслабнете много по-бързо. Мини степер е симулатор с два малки педала, от които трябва да печелите пари, така че обучението е подобно в много отношения като ходене по стълбите. Устройството може да се използва и за загряване, докато правите основното зареждане у дома и като последното упражнение.

Специалистите, които отговарят на въпроса как да почистват стомаха у дома, се съветват да практикуват всяка сутрин в мини стъпката преди закуска. За една нощ в тялото, магазините за гликоген са изчерпани. В това отношение, по време на карио тренировката на мини степер, изпълнен на празен стомах, мазнините ще се използват като източник на енергия. Този метод обаче е подходящ само за здрави хора и не може да бъде използван само като временна мярка за намаляване на теглото.

Опции за зареждане за намаляване на теглото у дома

Ежедневното упражнение, което ще ви помогне бързо да премахнете стомаха, трябва да започне с ставна тренировка. Тя ще подготви ставите и лигаментите за работа. Пренебрегвайте не е необходимо, защото е толкова лесно да издърпате мускулите или да получите по-сериозно нараняване.

Загряването включва следните упражнения:

1) наклона на главата;

Те трябва да бъдат изпълнявани от едната страна до другата и назад и напред, спретнато, но енергично, като поставят краката си по ширината на раменете си, като държат гърба си прав.

Упражнение "Наклони на главата"

2 вращения плечами;

Без да променяте позицията на тялото след първото упражнение, трябва да се извършват няколко кръгови движения с раменете назад и напред. Брадичката не трябва да бъде наклонена или наклонена назад.

Упражнение "Ротация на рамото"

3) завъртане с четки;

Упражнението е подобно на предишното. Не е нужно да променяте позицията на тялото, но ръцете трябва да бъдат издърпани пред вас и да се въртите с ръцете си към себе си и себе си за същия брой пъти.

Упражнение "Ротация с четки"

4 вращение локтями;

Ръцете трябва да се наведат в лактите, а след това, като държите четката на рамото, изпълнете кръгови движения по посока на часовниковата стрелка.

Упражнение "Завъртане с лакти"

5) въртене на коленете;

Сложете нозете си заедно, леко огънете коленете си и след това опишете въображаемите кръгове един по един и друг.

Упражнение "Ротация на коляното"

6) разтягане на предната повърхност на бедрото;

Едната крака да се огъва в коляното, като държи ръката си, опитайте се да издърпате до задните части колкото е възможно по-близо. Когато правите това упражнение, трябва да почувствате леко разтягане на предната повърхност на бедрото. За да облекчите задачата, можете да използвате другата ръка, за да се задържите на опората, например задната част на стол или легло. Изпълнете упражнението няколко пъти на всеки крак.

Упражнение "Протягане на предната повърхност на бедрото"

7) разтягане на гърба на бедрото;

Един крак, който да се постави пред него на петата, а вторият леко се наведе на коляното, ръце, за да задържи зад себе си. От тази позиция, наклонете напред няколко пъти за всеки крак.

Упражнение "Разтягане на гърба на бедрото"

8) обратно разтягане.

Краката трябва да се сглобят, да се навеждат напред, ръцете да се допират до пода, максимално да разтягат мускулите на гърба.

Упражнение "Назад стречинг"

След предварително предварително затопляне можете да отидете до основната част от заряда:

1) велосипед;

Това много познато упражнение е много ефективно, когато трябва бързо да премахнете стомаха. Изпълнете го от позицията на леглото на гърба: вдигнете краката си и направете движения, които имитират карането на велосипед. При спазване на правилната техника на физическо натоварване напрежението на мускулите на пресата трябва да се усети.

Упражнение «Велосипед»

2 скручивания;

Действието на това упражнение е насочено и към укрепване на мускулите на пресата. За да направите това, се нуждаете от фитнес, който трябва да лежите на гърба с краката си, наведени на коленете, и след това да вдигнете тялото, докато се получи слабо усещане за парене в корема. Необходимо е да се направят няколко подхода с кратки почивки между тях. Завъртането, подобно на велосипед, помага бързо да се премахне стомаха.

Упражнение "Увиване"

3) вълни с крака;

Те могат да се извършват отстрани, както и в посока напред-назад. За удобство, дръжте се на гърба на стола с ръцете си. Един подход е 20 флопа с всеки крак. Има поне 3 такива подхода.

Упражнение "Махи крака"

4 приседания;

В това упражнение е важно да се спазва правилната техника. Краката трябва да се поставят върху ширината на раменете, тялото трябва да се държи права, ръцете пред него. Гладко огъване на коленете, но не ги взема далеч напред, седнете, докато бедрата са успоредни на пода.

Упражнение "Squats"

5) лицеви опори.

В това упражнение, ръцете, гърба и пресата работят така, че това да ви позволи да използвате максималния брой мускули. Първият път, когато се измъкне, може да бъде от коленете, постепенно се придвижва към класическата версия. Важно е да не закръгляте гърба, да не спускате тялото надолу, да лежите на пода с колена или чорапи. Извършете упражнението 10-12 пъти. Направете няколко подхода между тях.

Упражнение "Push-ups"

Такса за отслабване у дома: тайната на успеха

Основната тайна при постигането на целта с намаляване на теглото е търпение, Необходимо е да можете да чакате, тъй като резултатът не идва веднага. Опитвайки се бързо да премахне стомаха, много хора, които не виждат много време на промяна, решават, че нищо не помага и се връща към обичайния начин на живот, в който няма място за зареждане, но има и вкусни сладкиши и сладкиши. Не стойте на скалата всеки ден, правете измервания. Обобщаването на загубата на тегло може да започне няколко седмици по-късно.

През цялото това време трябва да се придържате към принципите на правилното хранене и упражнения. В допълнение към упражненията, които са включени в него, трябва да има и други видове физическа активност в живота, например ходене. Може би таксуването ще бъде първата стъпка, след като направите това, искате да направите нещо друго: отидете на фитнес зала или басейн, за да танцувате или аеробика. Основното е да го изпълнявате постоянно, така че тялото да свикне с товарите. Тогава ще бъде възможно и бързо да премахнете стомаха и да направите фигурата годен и грациозен.

Share:
Comments