Хороскоп за юли 2014 г. за всички признаци на зодиакални -

Хороскоп за юли 2014 Овен

През юли 2014 г. ще има важни събития около Овен. Но за да не се случи, не бързайте със заключения, внимателно претегляйте и оценявайте всичките си решения и действия. Решете сами, в каква посока ще се движите, какви цели искате да постигнете и какво да постигнете и предприемете определени стъпки за това. В областта на семейния и личния живот всичко няма да бъде гладко и мирно, но не е нужно да се втурвате към заключения. Опитайте се да третирате спомените спокойно, каквото и да са, разрешете споровете без агресия, опитайте отново да не конфликт с роднини и роднини. Юли е идеалното време за ремонт или преместване, използвайте свободното си време възможно най-ефективно. От юли за Овен ще бъде насилствено от гледна точка на изясняване на връзката, а след това на работа очаквате относително затишие. Ако направите нови предложения, дори съблазнителни, не бързайте да ги приемете. Бъдете внимателни към вашето здраве, не пийте и не ядете студени храни и напитки.

Особено благоприятни дни за хороскопа на Овен за всеки бизнес или предприятие: 4 юли, 8 юли, 13 юли, 25 юли 2014 г.

Дни, в които Орис трябва да бъде внимателен: 8 юли, 12 юли, 19 юли 2014 г.

Хороскоп за юли 2014 Телец

Телец през юли трябва да реши всички въпроси, свързани с планирането на отдих. След първата половина на годината, ще работи усилено за решаване на най-важните въпроси, а сега е време да се отпуснете. Изберете със семейството за града, в морето или в чужбина. В семейството и личните отношения хороскоп за юли 2014 Телец обещава спокойствие и мир; прекарват повече време. Обърнете внимание на родителите си, те се нуждаят от вас. Отпуснете се от работа. Ако не се осмеляват да отидат в заслужена почивка, просто не поема повече, отколкото можете да боравят физически.

Бъдете внимателни за здравето си през юли, ядете много пресни зеленчуци.

Особено благоприятни дни за хороскопа на Телец за всеки бизнес или предприятие: 3 юли, 6 юли, 18 юли, 29 юли 2014 г.

Дни, в които Телецът трябва да внимава: 2 юли, 11 юли, 19 юли 2014 г.

Хороскоп за юли 2014 г. Близнаци

Възможно е през юли някой от близнаците да се чувства неудобно или несигурен. Тези чувства, най-вероятно, са свързани с всички събития в близкото минало. Ако можете да промените нещо, направете го: помолете за прошка от несправедливо обидени хора, помогнете на някой, който преди това е бил отказан. Но ако не поправите грешката или ако не ви е виновна, просто се отпуснете и се опитайте да освободите ситуацията.

На личен фронт бизнесът на "Джемини" ще бъде стабилен, нови познати не се предвиждат и ако се случат, това няма да доведе до сериозни отношения. Ако имате семейство или стабилна връзка, юли ще мине под мирен знак. Включете се за спорт - особено препоръчваме медитативни видове като йога или пилатес.

Особено благоприятни дни от хороскопа Близнаци за всеки бизнес или предприятие: 7 юли, 14 юли, 18 юли, 20 юли 2014 г.

Дни, в които Близнаци трябва да бъде предпазлив: 3 юли, 8 юли, 22 юли 2014 г.

Хороскоп за юли 2014 г. Рак

За раковете този месец ще бъде много успешен. Очакваш весели новини, свързани с някой от близките ти хора. Прекарайте толкова време, колкото е възможно вкъщи, погрижете се за домакинските задължения, които сте отложили по различни причини. На работното място очаквате стабилност, юли - не е време за сериозни договори или сделки, по-добре е да се събере информация и да се анализират възможните последици от сделката. Не злоупотребявайте с алкохол и мазни храни, напротив, консумирайте по-здравословни и естествени храни.

Особено благоприятни дни на хороскопа Ракова за всеки бизнес или предприятие: 2 юли, 5 юли, 12 юли, 22 юли 2014 г.

Дни, в които раковите заболявания трябва да бъдат предпазливи: 17 юли, 21 юли, 30 юли 2014 г.

Хороскоп за юли 2014 г. Лео

За Лвов, юли ще бъде време, когато трябва да преосмислите някои от действията и действията си. Слушайте повече на вътрешния глас, по-малко на съветите на непознати. Поемете отговорност за всичко, което предприемате. Вземете по-сериозно разходите си, помислете няколко пъти, преди да направите тези или други разходи. Такова предупреждение не е случайно, тъй като доходите на Лвов през юли може малко да се понижат поради причини извън техния контрол. Не се карайте с близки, дори да те дразнят много. Юли е време да покажете търпение и щедрост. В замяна на това ще получите поскъпване и неочакван подарък в края на месеца. Опитайте се да отидете някъде през юли до езерото или в гората, за да почувствате единство с природата.

Особено благоприятни дни за хороскопа на Лвов за всеки бизнес или предприятие: 1 юли, 7 юли, 16 юли, 31 юли 2014 г.

Дни, в които Лъвовете трябва да бъдат предпазливи: 11 юли, 18 юли, 30 юли 2014 г.

Хороскоп за юли 2014 г. Дева

Ако отдавна сте се замислили за промяна на работните места или дори за обхвата на вашите професионални дейности, тогава юли е моментът да приведете вашите планове в реалност. Можете да направите неочаквано и рисково предложение - да го приемете и няма да го загубите. Бъдете сигурни в това, което правите и ще имате късмет. В семейните и лични отношения Dev ще има пълно взаимно разбиране. През юли, когато пазаруването Dev ще бъде успешно, ще купите нещо, от което се нуждаете, на най-добрата цена. Но за здраве, следвайте, яжте повече чесън и лук, за да се предпазите от възможни инфекциозни заболявания.

Особено благоприятни дни от хороскопа на Дев за всеки бизнес или предприятие: 8 юли, 11 юли, 19 юли, 21 юли 2014 г.

Дни, в които Virgos трябва да бъде предпазлив: 1 юли, 9 юли, 17 юли 2014 г.

Хороскоп за юли 2014 Везни

През юли Везни ще трябва да действа като арбитър. Това може да е спор между близките ви приятели, колеги или дори членове на семейството. Въпреки това, ситуацията ще трябва да бъде решена от вас и вие също ще бъдете отговорни за присъдата. Направи го на съвест, а не на повелята на сърцето. Бъдете внимателни към вашата половина и ще бъдете възнаградени за вашата грижа. В средата на месеца ще направите неочаквано бизнес предложение. Преди да го приемете или отхвърлите, консултирайте се с вашето домакинство и изслушайте мнението им. Вземете слънчеви процедури през юли и се захващайте с аеробни тренировки на чист въздух.

Особено благоприятни дни на хоризонта на Везни за всички случаи и предприятия: 7 юли, 15 юли, 19 юли, 22 юли 2014 г.

Дни, в които Везни трябва да бъдат внимателни: 5 юли, 9 юли, 29 юли 2014 г.

Хороскоп за юли 2014 Скорпион

Първата половина на юли в "Скорпионите" ще бъде изненадващо спокойна. Ще се насладите на обичайните за вас събития и дела, работа и домакинска работа. Ако сте поканени да правите пътуване от властите или от дома, един хороскоп за юли 2014 г. ви съветва да се съгласите. Звездите ви благоприятстват през юли, така че пътуването или ваканцията ще бъдат успешни и ще бъдете запазени за цялата година. Във втората част на юли може да се наложи да разберете връзката с близки или близки. Не се страхувайте от това, напротив, вие можете спокойно да разрешите всички различия. Ако отдавна сте искали да се зарадвате с нещо от дрехи или неща, тогава е време. Купувайте това, което искате, покупките, направени през юли, ще бъдат успешни.

Особено благоприятни дни на хороскопа на Скорпионите за всеки бизнес или предприятие: 5 юли, 10 юли, 14 юли, 18 юли 2014 г.

Дни, в които Скорпионите трябва да бъдат внимателни: 3 юли, 8 юли, 23 юли 2014 г.

Хороскоп за юли 2014 Стрелец

Ако Стрелец има някои трудности или трудности, тогава юли е моментът за бързото им разрешаване. Мобилизирайте всичките си усилия, съсредоточете се върху проблема и ще видите, че всичко ще се развие по най-добрия начин. Не губете контакт с дългогодишни приятели, обаждайте се на някого, за когото не сте били осъществени контакт или дълго време. Такова събрание може да бъде много полезно за вас. Направете подарък на някой, когото обичате, но не материален, а емоционален - отидете някъде, разходете се, направете снимка. Тази стъпка ще угоди не само на любимия ви, но и на вас. Ако имате дълго желание (дори и на сърце) да започнете да ходите на фитнес залата, тогава юли е времето. Обърнете внимание на аеробното упражнение и пийте достатъчно течности по време на упражненията.

Особено благоприятни дни от стрелтския хороскоп за всеки бизнес или предприятие: 2 юли, 5 юли, 13 юли, 26 юли 2014 г.

Дни, в които Стрелецът трябва да бъде предпазлив: 12 юли, 23 юли, 31 юли 2014 г.

Хороскоп за юли 2014 Козирог

В началото на юли Козирозите може да се почувстват отегчени, но да бъдат сигурни, че до средата на месеца всичко ще се промени. Подгответе се за неочакван подарък на съдбата, който може да промени обичайния и измерен ход на живота ви. Ако ви е предложено рисково приключение, направете това, което ви казва вътрешният глас. Обърнете специално внимание на колеги или подчинени, хороскоп за юли 2014 г. ви предупреждава, че един от тях разтваря лоши слухове за вас. Бъдете любезни към близките и приятелите си. Говорете по-често с тях добри и добри думи. Прекарайте времето си с хоби, а не няколко часа случайни часове през почивните дни, но колкото искате.

Особено благоприятни дни на хороскопа на Козирог за всеки бизнес или предприятие: 8 юли, 10 юли, 20 юли, 25 юли 2014 г.

Дни, в които Козирозите трябва да бъдат внимателни: 9 юли, 11 юли, 19 юли 2014 г.

Хороскоп за юли 2014 г. Водолей

Независимо от началото на месеца, знайте, че през юли ще имате приятна и неочаквана изненада. Но не виждайте във всичко, което се случва, знак отгоре - живейте в обичайния си ритъм, правете обичайните неща и не се изненадвайте. На работното място, не слагайте нещата дълго, в противен случай може да натрупате достойно неизпълнени задължения до края на месеца, правете всичко своевременно. Не конфликт с близки, дори ако разликите са сериозни. Покажете мъдрост и оставяйте семейството си да говори, опитайте се да ги чуете и разберете. По този начин можете да разрешите проблеми, без да подбуждате кавги. Пийте много течности, за да избегнете дехидратация в горещи дни.

Особено благоприятни дни от хороскопа Водолей за всеки бизнес или предприятие: 6 юли, 14 юли, 18 юли, 22 юли 2014 г.

Дни, в които Водолеите трябва да бъдат предпазливи: 3 юли, 7 юли, 19 юли 2014 г.

Хороскоп за юли 2014 г. Риби

Време е рибата да направи нещо, за да задоволи творческите си амбиции. Нека мотивите на душата ви по никакъв начин не са свързани с твоята работа, но нищо не трябва да те възпрепятства да се показваш творчески. Нарисувайте, напишете или направете бродирания! Ако имате трудности на работното място, не се притеснявайте за това. Знайте, че всяко лошо време е временно и тогава слънцето непременно ще се грижи. Рибите не си струва да заемат през юли, тъй като са изпълнени с невъзвръщаемост на пари или развалени отношения. Но това, което си струва да направите, е да излезете с природата със своето семейство или приятели. Нека бъде по-лоша почивка, но хороскопът за юли 2014 г. обещава на Риби, че ще има достатъчно два дни, за да си почине и да получи сили.

Особено благоприятни дни на Хороскопа на Риби за всеки бизнес или предприятие: 2 юли, 4 юли, 16 юли, 24 юли 2014 г.

Дни, в които Риби трябва да бъдат предпазливи: 1 юли, 5 юли, 17 юли 2014 г.

Хороскоп за юли 2014 г.

Известен факт за всеки, че косата е красива, бързо се разраства или поддържа форма, е необходимо да се грижи за косата в определени дни от лунния цикъл. Трябва ли да слушам хороскопите? Разбира се, ако искате да имате красива прическа и в същото време да бъдете успешни и здрави. Така че, например, в първите дни на юли (с изключение на първото число), за да намали косата си във всеки случай не си заслужава. Поради това може да има някои затруднения със здравето. Също така, не трябва да ходите с разхлабена коса, по-добре да ги събирате в пакет или вятър на косата. - тези прически ще ви дадат енергия на 2 и 3 юли.

На 4 юли момичетата се препоръчва да изправя косата си, тази маневра подобрява енергийния баланс.

6 юли, ако решите да боядисвате косата си, тогава използвайте естествени цветове.

8 и 9 от броя на хороскопа за юли 2014 г. предполага, че допустимите отклонения не са благоприятни, тъй като те могат да привлекат неприятности. И това ще ви донесе късмет, така че това е необичайна прическа.

10 и 11 юли, направете прическа - тя ще остане във форма за дълго време. Въпреки това, не боядисвайте косата си, дори и с тоник.

На 12 и 13 юли косата може да причини главоболие, но можете да боядисвате косата си (но само в естествен цвят) или да носите косата си свободна и права, за да привлечете енергия.

14 юли, прическата не се препоръчва, тъй като последиците може да получите леко нараняване. Ако решите, че трябва да боядисвате косата, най-добре е да изберете естествени тонове.

15 юли, направете си блъскане, тогава ще получите шанс да получите радостни новини. Но косата е по-добре да не се отреже, тъй като това може да доведе до парична загуба.

На следващия ден, 16 юли, гребете по-често, с всяко натискане на гребена на косата ви ще бъдете заредени с положителна енергия. Почистването ще удължи живота на тялото ви, а оцветяването в естествени цветове ще донесе добър късмет.

На 17-ти, косата ви само у дома, със собствените си ръце, и не се препоръчва да бъдат боядисани и нарязани.

18 юли, косата също не се препоръчва да рязате, но можете да украсите косата си с фиби или метална барета, за да укрепите волята си.

На 19 юли, ходенето на фризьорския салон може да доведе до повишаване на теглото. И на 20 юли, нарязани и оцветени косата си - ходенето в салона ще бъде успешна и ще ви разкрасява имиджа.

21 и 22 юли са най-нещастните дни за рязане на косата за един месец.

23 юли, ще се почувствате по-уверени, ако събирате косата във висок бут или опашка.

24 юли и 25 бръснати коси ще привлекат вниманието към вас, така че се чувствайте свободни да промените своя имидж, дори радикално. Прическата е най-добре направена естествена и женствена.

На 26-о число на месеца няма нищо общо с косата, то може да доведе до усещане за нестабилност в бъдеще.

На 27 и 28-о число на месеца не отрежете косата си, ако не искате проблеми със здравето си. Направете красива светлина прическа, и най-добре от всички плетени плитка.

29 юли косата е по-добре да не боядисват и да не отрежете, ако не искате да страдате от необосновани подозрения и страхове.

30 юли е много добър ден за съкращаване на дължината на косата или формата на прическата. Плодова прическа може да ви привлече здраве.

Любовен хороскоп за юли 2014 г.

Хороскопът нито през юли 2014 г. не препоръчва на представителите на всеки знак на зодиака да не се срамуват да изразяват чувствата си. Лесно се запознайте и влизайте в диалог, усмихвайте се на хората, които харесвате.

Ако ви харесва някой дълго време, тогава през юли е време да му подскажете за това - да се насладите на кафе, да поканите на разходка, да напишете или да се обадите. Инициативата ще доведе до неочаквани успехи.

Ако отдавна сте били във връзка, тогава поне няколко дни през юли го направите горещо и романтично. Прекарайте уикенда заедно, отделете няколко вечери един на друг и никой не отменя сладки подаръци под формата на вечеря на свещи или съвместно пътуване до киното.

Share:
Comments