Какво е необходимо и какво да не правиш преди една среща?

За много жени подготовката за дата се превръща в цяла церемония. В края на краищата искам да направя приятно впечатление на човек. Това важи особено за първите срещи. Необходимо е да се мисли чрез всеки детайл. Основното нещо е да не прекалявате!

Има няколко препоръки, които ще ви помогнат да се подготвите за дата:

  • Не се паникьосвайте! Много жени преди среща са много нервни. И това е една от основните грешки. Прекомерното напрежение само ще навреди на подготовката - отнема повече време и енергия. Необходимо е да отделите пет минути, да седнете или да легнете, да затворите очи, да се отпуснете и да настроите положителна вълна.
  • Хорошее настроение. Той може да създаде освежаващ душ. В този случай, поглезете тялото си с освежаващ лосион или крем. Просто не експериментирайте в този ден с нови непроверени средства. Те могат да причинят алергични реакции и да развалят датата.
  • В пълна броня. Необходимо е да се осигури всичко! Извършете депилация (включително бикини зони), прави вежди, направете омекотяваща маска за лицето, педикюр. Кой знае как ще свърши вечер. Трябва да сте готови за всичко. Ако имате много светла кожа, няколко сесии на солариума ще бъдат добре дошли. Просто запазете чувството за пропорция. Излишно екзотичен външен вид може да изплаши човек.
  • Мис чар. Мисли пред своя имидж. Изберете облекло, бельо, аксесоари. Не забравяйте косата, грима и маникюр. Не използвайте ярки агресивни цветове. Те ще дадат вулгарност на вашето изображение. Също така, не е нужно да бъдете ревностен с фиксиращи средства. Косата трябва да изглежда естествена. Не забравяйте, че цялостният силует трябва да бъде чист, хармоничен и женствен.
  • Ваш аромат. За да завладееш човек, трябва да "включиш" всичките му чувства. Ето защо изборът на парфюм е много важен. Тя трябва да допълва образа. Е, ако във вашия арсенал има няколко възможности за аромати. Така че е по-лесно да се придвижвате в избора. Просто не излейте половин бутилка. В противен случай главата не само боли от вас.
  • За храната. Преди срещата е по-добре да не ядете много. Това не добавя към духовете ви и провокира нежелателно за запознанства процеси в тялото. Лека закуска е това, от което се нуждаете.

На дата трябва да се чувствате свободни. Това е целта на подготовката. В крайна сметка, за един човек е много важно за удобна и лесна комуникация. Дори ако има неприятни ситуации, не се отчайвайте. Бъдете себе си и се усмихвайте по-често.

Текст: Катерина Пчельникова

Share:
Comments