Какъв ще бъде модният цвят на лятото на 2016 г. - бъдете

Много модачи вече мислят за това, което ще носят през пролетта и лятото.

И най-важното е, че дизайнерите вече диктуват модата със своите летни колекции.

Някои от тях са направени в женски стил, докато други са бунтовници.

Но независимо от дизайна на нещата, за всеки сезон винаги има много нюанси, които определят тон за целия асортимент от модели, представени.

Какъв вид моден цвят ще бъде през лятото на 2016 г.?

Вече е известно, че годината 2016 ще бъде запомнена за размириците на цветовете и разнообразието от отпечатъци. Несъмнено ще има истински дълбоко синьо и богато червено, но ще има цяла гама от нюанси, всяка от които ще се счита за модерен цвят на лятото на 2016 година. И в общи линии скоростта е направена за естественост, а рязането на очи на киселинни цветове това лято няма да бъде. Но отегчението е далеч! Всички облекла на такива цветя са невероятно елегантни и толкова интересни сами по себе си, че тук не е необходима друга цветова схема.

Розов кварц

"Дъсти стана" и ярките цветове на "преживни" се оттеглиха на нежна нюанс с жълтеникав преливане. Тя е идеална за заинтригувана бизнес жена, която запазва нежност и наивност, а също така ще даде на имиджа на бизнеса докосване на женственост и дори детинство. И в младите дами ще подчертае тяхната нестабилност. Идеално този модерен цвят на лятото на 2016 г. ще бъде комбиниран с праскова, люляк и сиво.

като праскова

Тези, които се придържат към топлите и нежни оттенъци, ще бъдат излишни да си купят няколко неща от този цвят, тъй като те са в най-модерните цветове на лятото на 2016 г. Този цвят е толкова универсален, че напълно ще отговаря на зрелите дами и млади момичета, и всяка възрастова категория ще даде своя уникален чар.

сив

Той наистина може да се нарече любим на сезона. И тук принципът "всички сиви - скучни" вече е забравен. Сега това не е скучно - това е модерно! И горната част на стила ще се разглежда като комбинация от няколко нюанса на сивото в един образ.

червена боровинка

Омекотен, чувствен цвят. Най-добре е за вечеря или бизнес костюм, но умелата комбинация с други нюанси може да донесе романтична и нежност на образа.

Ярко жълто

Много енергичен и лъчезарен цвят, наистина лятно и весело. Победата изглежда както в монофоничен екип, така и в детайли.

зелен

Всички негови нюанси ще станат незаменим акцент в образа. Подходящ за вечерен или ежедневен изход.

горчица

Хармоничен цвят, който ще изглежда чудесно на фона на яркозелена зеленина. Подходящ за хора, които обичат да бъдат част от цялото и не се отличават много, като запазват своята индивидуалност.

черно

Въпреки разнообразието от цветове, черен цвят е наистина класически и през лятото няма да се откаже от своята позиция.

Fuksija

Цветът се вписва перфектно в гардероба на младо енергично момиче, но също така и на зряла жена, която иска да експериментира, е възможно да се направят някои подробности за този сянка по нейния образ.

Сив люляк

Този модерен цвят на лятото на 2016 г. е нещо между сивото и лилавото. Сянката е аристократична, но тя ще бъде подходяща не само за делови костюми, но и за момичешки буйни поли. Не е подходящ само за онези, които имат очевидно посивяване или по естество бледо кожа. Рокля от този цвят ще даде всички проблеми и ще добави умора в ума. Но можете да коригирате ситуацията, ако поставите дрехи в гардероба, където люлякът преобладава над сивото.

оранжев

Ясен изход в този цвят е предвидено, особено бански костюми в това изпълнение ще изглежда страхотно. Тънките момичета ще изглеждат особено благоприятни в него.

Основните комбинации от модерните цветове на лятото 2016

Не е достатъчно просто да се сложи нещата тенденция цветове, е необходимо да се намери оптималната комбинация от нюанси. Какво е интересно, всички цветове на предстоящия сезон добре заедно. Деликатна пастелен разредена сиво и черно съоръжения, но ярки акценти дават зелено, оранжево и жълто. Необичайно ще изглежда модерен тази комбинация е ярко зелено и тъмно синьо и пастелно синьо подчертават индивидуалността и да разкрие потенциала на изумрудено оттенък. Жълт комбинира с червено и синьо или розово и лилаво ще даде подобие на нова колекция Кристофър Кейн.

Всички тези комбинации ще бъдат много подходящи, но и въвеждането на един модерен цвят на лятото на 2016 г. в познат гардероб - това вече е стъпка към последните тенденции на модерността.

Успешно съвпадаща екипировка, съчетаваща не повече от три цвята - е в основата на модата, а през следващото лято можете да дадете вентилация на фантазията и да комбинирате не комбинирани и да изглеждате такава вълна от фантазия срещу общия фон ще бъде много изгодно.

Печата и модерен цвят на лятото 2016

щампи ще украси всички елементи на облеклото: от палто до бански, На върха на популярността, леопард печат, който се прави в различни, не непременно класически, нюанси. То ще бъде подходящо за младежката мода и за вечерни рокли за по-стари дами.

също полоска и клетка не отстъпват на техните позиции. И на куриер се препоръчва да ги комбинират или да се обличат напълно в дрехи с интересен печат. Тя може да бъде блуза с райе, с пола или панталони от същия дизайн и можете да допълвате изображението с малка контрастна чанта.

Отличен ефект дава комбинация от леопардов печат с лента или клетка или цветни мотиви с гъска лапа. Морската тема, която е популярна за няколко сезона, все още не идва от пистата, ползата синьото е модерният цвят на лятото на 2016 година, Звездата и котвите са атрибути на новия летен сезон.

Материали и модерен цвят на лятото 2016 г.

В настоящата гама от цветове ще бъде възможно да изберете облекло от различни тъкани. Фенове на природата ще бъдат предложени светли или тихи ленени екипи, смели хора - върхове, поли и якета изработени от естествена кожа в необичайно изпълнение, включително и печат на леопард в смели комбинации. Любителите на луксозните дрехи също не са лишени от внимание: кадифе и туийд, дори в комбинация помежду си, могат да се видят на много модни ревюта на известни дизайнери.

Високата светлина на сезона е блестящото изпълнение на костюми за бизнес и вечерни рокли, където основният акцент ще бъде модерният цвят на лятото на 2016 г. Ако носите червена лъскава рокля или сиви ирисови панталони, ще можете да хванете много ентусиазирани външности и най-важното е, че вулгарността в това облекло няма да бъде не капка.

Текстурираните материали като лен, тюл или велур перфектно допълват цвета на сивия люляк, което ще разкрие оригиналността на плата и ще даде на всеки субект специален звук. Но перфорирана кожа или светла дантела със зелен оттенък заслужават специално внимание сред модата на жените. Така че можете да подчертаете своята индивидуалност, да играете на контраста на цветовете и материалите.

Моден цвят на лятото на 2016 г. в дрехите

Лятото на 2016 г. несъмнено ще бъде светло и свежо. Светлите рокли от летящата тъкан от мента, тюркоазено, жълто и червено ще изглеждат страхотно. Но оранжевото може да бъде чудесен цвят за бански или панталони. Той ще напише сок в мрачен летен ден.

Романтичната рокля ще бъде нагласена от безплатни рокли, направени в нежни нюанси на праскова, розово и жълто. Изходът до светлината може да бъде озарен с рокля от тъмно син или яркочервен цвят и това може да бъде едновременно рокля и Безплатно костюм с високи токчета в контрастни цветове, Специално място ще бъде заета от виолетов цвят, няма да е трудно да се избере този елемент на гардероба от този цвят, който да отговаря и на най-взискателния модалист.

Кожена рокля — вот то, что должно быть в гардеробе любой девушки этим летом. А если оно еще и трендового цвета, то это просто шик. Например, приталенное или свободное платье изработени от естествена кожа клюквенного оттенка с легким блеском и, возможно, со вставками шотландки, вкупе с простыми лодочками — чем не вариант для похода в ресторан или вечерней прогулки.

Ежедневните дрехи ще съчетаят елегантност, женственост и практичност. Модерните ще останат класически панталони, а бричовете могат да се видят от другата страна: сега имат дънни широки маншети и приличат на уличен стил. Но да се съчетае такъв елемент на гардероба е необходимо, по никакъв начин спортни фланелки, но със строги класически якета и блузи. Модният цвят на лятото на 2016 г. отново не заема последното място, така че трябва да изберете няколко цветови комбинации. Например, ще е подходящо да изглеждате сиви или черни панталони с малки преливници както в социално събитие, така и в офиса.

И основната тенденция ще бъде брючки из поблескивающего разноцветного кадифеа.

Поли сезон пролет-лято - това са камбановидни, извити и прави модели. Тяхната дължина трябва да е под коляното или на пода. Реалният модерен цвят на лятото на 2016 г. сред полите е тъмносин или зелен, но можете да разредете изображението и да отпечатате. Интересна комбинация от леопардна пола в пода и червен или червени боровинки.

Не можете да избирате нито един модерен цвят на лятото на 2016 - цялата си палитра, за да експериментирате с него безкрайно. В допълнение към основните, можете да изберете много нюанси, които ще бъдат в точното време по едно или друго време. Основното правило е мярка, Не се опитвайте да поставите цялата тази палитра върху себе си. Всеки модач трябва да избере за себе си онези цветове, които благоприятно подчертават, че това са очите, косата, кожата му и просто се вписват във възрастта и имиджа.

Достатъчно е да запомните, че една или няколко принадлежности, в които е налице модерният цвят на лятото на 2016 г., е достатъчно, за да пази темпото с времето и да не изглежда неподходящо и глупаво.

Share:
Comments