Как да се отървем от самотата и да намерим мъж за семейно

Сестра ми е на 29 години. Тя е доста хубава. Clever. Има добра работа. Колата. Апартаментът. Той води активен начин на живот. Често пътува. Но в същото време тя е самотна. През последните пет години тя никога не е имала сериозна връзка. А страхът от самотата "след 30" буквално отрови живота й.

Отразявайки положението си, забелязах, че много жени наоколо са в подобна позиция. Двама от тях са близки приятели на моята съпруга. След кратко проучване на приятелите си разбрах, че само в кръга на моята комуникация има девет жени на възраст от 20 до 40 години, които нямат постоянни отношения. И всички те изживяват своята самота по различни начини и мечтаят да намерят любов, но досега не са излезли.

Анализирайки техните истории, забелязах някои подобни моменти в поведението им, които позволяват да се преценят повече или по-малко точно причините за тяхната самота. Премахвайки тези причини, те могат да намерят семейното щастие и да им помогнат в това - реших да напиша тази статия.

Демографското положение в нашата страна днес не е в полза на жените. Според преброяването на жените в нашата страна, десет милиона повече от мъжете.

Ако извадим от общия брой на мъжете всички алкохолици, психично болни, инвалиди, затворници и гейове, тогава редиците на потенциалните моряци ще бъдат още по-тънки. И ако се извадим от останалия брой на всички "женатиков", остатъкът ще бъде такъв, че да изглежда, че веднага автоматично обяснява причините за толкова много самотни жени.

Заслужава ли да се отчайваме в тази ситуация?

И тук не. Тъй като по-горе разгледахме само част от статистическите данни. Но нека помислим за факта, че огромен брой жени, само с неразумното, непостоянно и понякога просто глупаво поведение, отблъскват достойни мъже от себе си, веднага щом стане много по-лесно за душата. Макар че статистиката не показва надежден брой такива жени, обаче, тя показва със студена точност - 60% от всички бракове в Русия завършват с развод. За сравнение, в Япония само 27% от женените двойки са разведени. И в Индия - 1%.

Какво казва? Фактът, че не само жените, но много хора около всеки ден стават самотни. Ако добавим към онези мъже, които все още не са намерили идеалното въплъщение на вас, тогава картината става много по-позитивна. И това дава не само надежда, но прякото доверие, че половината ви е дори за известно време във вихрушка от грешни взаимоотношения, но ще ви намери да намерите щастие с вас. Вашата работа е да се уверите, че този престижен човек не ви предава. И това ще бъде обсъдено по-долу.

Така че обратно към нашите девет самотни жени (включително сестра ми). В техните ситуации има нещо общо, което трябва да бъде подчертано. Всички те твърдят, че "въпреки всички усилия" те не могат да намерят подходяща двойка. Докато наблюденията отстрани показват - всяка от тези жени периодично получава оферти за запознанства, които те почти винаги незабавно отхвърлят.

Изглежда нещо като феномен. Единични жени, които страстно искат взаимоотношения - отхвърлят всички възможности за установяване на тези взаимоотношения. Има обаче обяснение. По-скоро дори две обяснения.

Първо, в историите на почти всяка от тези жени ... старата любов беше разкрита. Човек от миналото или настоящето, на когото всички мисли са обвити и около които са съсредоточени всички мечти на нашите самотни дами. Сестра ми, например, е колегата й. Кой е и винаги е бил момиче. Което никога не е имало никаква връзка със сестра ми. Какво не пречи на сестра ми от година на година се надявам и вярвам във възможността за такава връзка.

На фона на този колега, всички останали мъже изглеждат на сестра ми толкова безполезна, или поне на основание, че тя ги гледа изцяло, без да ги забелязва. И както виждаме, това лесно обяснява факта, че въпреки редовните опити да се запознаят с нея, сестра ми продължава да бъде и се чувства самотна. Тя незабавно отхвърля всички мъже, защото "те не са Андрю".

Другите момичета също имат своя собствена "Андреас". Някой има предишната си любов. Човекът им даде "няколко дни" огнена любов, след което се ожени за друг или за друг град. В някои случаи - съпруг на приятел или дори съсед.

И това ни води до първото важно заключение: предишната или несподелена любов може да се превърне в сериозна пречка за пътя към семейното щастие. И макар да не можеш да нареждаш сърцето си, трябва да се изправиш пред истината и да признаеш, че всички тези сънища, мисли и страдания са несподелени. Те са начинът да отида. Те изглеждат като непроницаема бариера, която ви предпазва от всички възможни реални връзки. Между другото, в някои случаи същата бариера е любов към един измислен идеал. Но каквото и да е - от всички такива несподелени взаимоотношения, които живеят във вашите мисли - трябва да изоставите веднъж завинаги да изпитате истинската празнота, в която сте вие ​​и която ще ви накара да действате сериозно.

За да е трудно. Защото веднага възниква въпросът: Какво получавам в замяна, че съм изоставил моя "Андрю"? Тези мизерни губещи, които с мен постоянно се стремят да се запознаят в метрото? Сред тях избирам? Те са миролюбиви от тях, те са ненаситни и понякога просто притеснени. И понякога, напротив - помръкна, който не може да свърже две думи. И така, каква е моята печалба?

И тук стигаме до много важен момент. Може би най-важното в цялата статия. Има красиви мъже, но те не са красиви. Има учтиви и дръзки господа, а има и груби свирки. Предоставени са, но има просяци. Има силни и великолепни, а има и застилки. С други думи - Джеймс Бонд или Уди Алън (или по-скоро неговите тънки герои-губещи). И със сигурност искаш Джеймс Бонд. Особено като се има предвид, че само Джеймс Бонд ще може да се сравни с "вашия Андрю". Но възниква въпросът: Когато мечтаете за "Бонд" - отговаряте ли на критериите на "Бонд момиче"? След като получи такъв въпрос, всяко момиче без втора мисъл ще отговори - "Разбира се, да!" Но нека разберем това.

Като оставим настрана физическите характеристики, които тук са абсолютно незначителни, нека да обърнем внимание на най-важната тайна на "Бонд момиче". Знаеш ли какво е това? Това е (вниманието!) В съвършената комбинация от съблазнителност и недостъпност!

Да, да! Това е съблазън. От времето на пещерния мъж, женските винаги са се занимавали с мъжете, които ги тласкали да се омъжат с други мъже или да принуждават танцуващите танци без дишане. Поддържането на СЛЪНЦЕТО си до края на брака танцува.

Така че всички хубави, сладки, но самотни жени имат нещо общо. Забравили са думата "изкушение". Загуби същността и смисъла си. Думата "изкушение" не е в техния речник. Няма начин на мислене и поведение. И защото - те не са изкусителни. И за тази основна причина - в арсенала си се стремят да се срещнат с героите на Уди Алън, които само развалят настроението по пътя от работа. Между другото, в утеха може да се спомене, че в известната "Уикипедия", която знае за всичко в света, също липсва значението на думата "изкушение". Но Уикипедия не се нуждае от щастлив семеен живот. Затова не можете да знаете нищо за изкушението. И вие - това е просто необходимо.

Така че нека се опитаме да разберем коя е съблазнителна жена от гледна точка на човек. За щастие, мъжете в това отношение са много примитивни, така че в разбирането им съблазнителна е всяка жена, която изглежда секси и почти лесно достъпна. Тук подчертавам думата "почти", като най-важното, защото е много важно интуитивно да се определи линията, която вече ще ви съблазни, но все още не е лесно достъпна.

На въпроса: Какъв вид дрехи прави една жена изкушаваща - отговорът също е много прост. Облекло, което разкрива и подчертава най-важните части на женското тяло и не ги крие. Просто поставете - отворени дрехи. За да бъда правилно разбран и в същото време да докажа, че може да бъде секси не само кратка коктейлна рокля, ще дам два варианта на ежедневните дрехи. Отляво момичето е облечено много стилно и красиво. Отдясно - секси.

Избирайки дрехите си за гардероба си, все още си избирате в полза на стилни и красиви дрехи. Но сега е време да го актуализирате малко с къси поли, блузи с деколте, рокли с изрязани и отворени гръб и други съблазнителни малки неща.

Трябва ли да кажа, че новият гардероб разчита на нова прическа, нов маникюр, грим и чанта? Мисля, че тук и всичко е ясно. Разбира се, всичко това е необходимо. Необходимо ли е? Да. Абсолютно необходимо. Това е първата стъпка към идеален баланс между съблазнителност и недостъпност.

Така че външният вид се обновява радикално. Поглеждаш в огледалото и не се разпознаваш. Може би малко срамежлив - но бързо да свикне да се виждаш "почти гол". И скоро можете дори да излезете и да се покажете на колеги и приятели, които със сигурност ще оценят вашия външен вид на достойнството, отколкото те ще ви дадат много приятни минути. И ако питате: колко често трябва да изглеждам толкова изкушаващо? Отговорът е винаги. Обичате всяка жена винаги трябва да изглежда съблазнителна. Първо, да привлечеш човек. И тогава - да го държи завинаги. За щастие повечето жени не разбират напълно това. И вие ... разбирате. Какво ви предоставя абсолютно предимство пред всички.

Сега, когато визуализмът ви е съблазнително неустоим, е важно да не правите грубите поведенчески грешки на много жени. Първата грешка е, когато една жена, заедно със съблазнителни дрехи, изглежда носеше маска на безразлично презрение към другите. Той винаги отблъсква хората. И какво те привлича? Светлив руж на смущение. Той прави жена абсолютно неустоима и желана в очите на всеки мъж. Половин усмивка и малко объркан поглед, сякаш казваше: "Е, не е моя вината, че съм толкова изкушаваща да изглеждам" действа върху мъже като магнит. И в същото време им дава увереността, която трябва да излезе и да се опитате да впечатлите. И после го накара да забрави всичко, за да може да остане малко близо до теб. И дори напускане - психически остават до вас.

Вашият сексуален външен вид, примамваща усмивка, замаяна руж - и има изкушение. Това е вашият език на тялото, който привличате мъже към себе си. И ако някой се появи близо до вас, тогава се наблюдава първата част на баланса. Сега започва една трудна игра в процеса, която трябва да продължи да запалва в желанието на човека, докато остава недостъпен за него. Но постепенно обещавайки тази достъпност в момент, когато смятате, че може да загуби търпение. В подкрепа на това "обещание" можете от време на време да давате мъжки целувки, да ви позволяват да ви прегръщат и целуват. Това трябва да бъде направено. Моля, не забравяйте, че за "напълно непристъпните крепости" мъжете бързо губят интерес.

Така че целта ви е да дадете на вашия човек всичко, което е обещано, само когато напълно чувствате, че той е "вашият завинаги". За да те познаваме по-добре, после се влюбвай, а после изпитвай истинска любов и обич - човек се нуждае от време. Да, и вие самият този път, разбира се, е необходимо. Но най-важното е, че през цялото това време трябва да задържите мъжа в напрежение, който да загрява интереса си към себе си, включително сексуалното облекло.

Има още един важен момент. Има някои често срещани клишета, които една жена в комуникация с мъж трябва да покаже ума си и да блести с остроумие и талант, за да демонстрира. Всъщност това, което наистина е необходимо, е да можеш да слушаш. Понякога няма нищо по-важно от слушането с интерес към всичко, което човек иска да ви каже. За себе си, за моите експлоатации, за моя недовършен семеен живот, за устройството на динамо-кола - за всичко. Всеки от нас понякога се нуждае от слушател. И ако можете да разговаряте много с приятелката си и да я извикате, тогава за човек понякога може да станете единственият благодарен слушател на всичко, което се е натрупало в душата му. И благодарността му за това няма да знае границите. И привързаността му към вас ще расте, когато бремето от душата му падне. Питате: трябва ли да действам като психотерапевт? Да, трябва. Трябва да симпатизираш да го слушаш и да го утешаваш. Точно както човек трябва да те пази, да се погрижи за теб, да поглези комплименти и подаръци. Така че ролите в отношенията се разпределят.

Дори ако нещо не работи и вие решите, че не е "вашият тип", тогава винаги можете (по взаимно съгласие) да можете да останете приятели. Мъжете-приятели винаги са необходими от всяка жена. Те ви позволяват да осветите моменти на самота, помощ и подкрепа в трудни ситуации. Служил е жилетка, в която можете да плачете за разочарованието на живота.

Сега нека да разгледаме някои практически въпроси, които могат да възникнат в хода на тази статия.

Вероятно ще искате да попитате: Възможно ли е да станете съблазнителни след 30? Да. И след 40? Да. И след 50? Разбира се, да. Съблазнително можете да станете независимо от възрастта и физическите данни.

Вторият въпрос: Къде да отидем в търсене на мъже, намерили нов съблазнителен образ?

По-рано всички, които искат да се запознаят с интелигентен умен човек, бяха изпратени в библиотеката. Въпреки това, преди да отидете конкретно някъде да слушате историите на вашите омъжени приятелки за това къде са намерили съпрузите си. И вие бързо ще видите колко непредвидима е съдбата на хората и какви са неочакваните срещи. Ако изглеждате чудесно и сте готови за нова връзка, тогава тази връзка може да възникне по всяко време и навсякъде. Преди да отидете на работа, в парка, когато ходите на кучето си. И в екстремни ситуации: внезапно губите колелото и минувачът решава да ви помогне и веднага да се влюбите в теб.

Но, ако изчакате произшествия на съдбата - не е във вашия характер, бих предложил да отидете до мястото, където можете да по всяко време да започнете разговор с всеки човек има приятен за вас и го погледнете съвсем естествено. Къде е възможно това? На изложението. В музея. В театъра. На концерта. Където обкръжаващата ги реалност кара хората да споделят впечатления един с друг. Където можете да говорите с човек, който седи или стои наблизо - и това (за разлика от метрото, например) няма да бъде получено с изненада. Например, на изложба можете да вземете фотоапарат с вас, за да помолите човек, с когото искате да си направите снимка на фона на изложба. Това е чудесна възможност да започнете разговор и да направите едновременно впечатление. В театъра между актовете има няколко прекъсвания, които дават отлична възможност да споделяте с онези, които харесвате емоциите си за това, което са видели. В същото време, преди началото на презентацията, можете да хванете някой с един поглед. В първия интервал отидете по-близо и дори говорете. И във втория - вече ще се срещнете като стари приятели.

Много възможности за запознаване (и следователно за връзки) се осигуряват от различни курсове. Започвайки от курсове по английски език, завършващи с училище за ролкови кънки или сноуборд. Където има групова работа - членовете на групата обикновено се опознават взаимно. Можете да избирате курсове, които не само да ви интересуват за самоусъвършенстване, но също и когато мъжете са със сигурност повече от жените. Така че веднага ще бъдете в светлината на прожекторите.

Известно е, че чудесна възможност за познати са пътуванията до курортите. Опитът обаче показва, че има много по-голяма вероятност да има романтика с човек, живеещ от другата страна на нашата огромна страна, а след това страда от любов в далечината, докато не изчезне напълно.

Барове, нощни клубове, ресторанти - абсолютно неподходящо място за запознанства, защото съблазнително облечена жена в Нийз винаги може да вземе за прислужница с лека добродетел. И хората, които посещават такива заведения, не са необходими за нищо.

Що се отнася до сайтовете за запознанства ... всичко тук е двусмислено. Мненията за тях се различават значително. От една страна, тези места изглеждат убежище за отчаяни и извратени хора. От друга страна, аз лично познавам четири щастливи брачни двойки, които са се намерили с помощта на Интернет. И поради разумна предпазливост е възможно да се запознаете с някого в интернет. В допълнение, интернет предоставя отлична възможност да комуникира с лицето толкова дълго, колкото е необходимо, преди да вземе решение да се срещне с него.

Друга възможност да се правят нови запознанства са партита, събирания, походи, сватби, корпоративни партита, рождени дни и други събития, на които присъстват много гости. Не трябва да седите пред телевизора, ако знаете, че днес се забавлявате някъде и сте в списъка на поканените. Трябва да сте там, където забавно, дори и всички гости, които познавате от дълго време. Съдбата винаги изненадва.

Така че, нека да обобщим.

За да намерите семейното щастие, трябва:

Първо, да прекратите всички несподелени, незадоволителни взаимоотношения, които съществуват в голямата си част в главата си и да създавате измамни илюзии. Те са пречка за истинска и щастлива връзка.

На второ място, за да осъзнаете важността на фактора за съблазняване и да привлечете вниманието си в пълно съответствие.

На трето място, бъдете психологически готови за това, че могат да възникнат нови взаимоотношения по всяко време, навсякъде. И ако искате да увеличите вероятността те да разнообразят живота си с културни и образователни дейности.

Четвърто, не отхвърляйте новите хора, които се появяват в живота ви веднага "от прага". Необходимо е да се даде възможност на мъжете да се докажат.

И на пето, най-важното е, че когато играете и съблазнявате, трябва да останете недостъпни за желания човек, докато не осъзнаете, че вашата връзка е завинаги.

Обсъждане на статията тук

Коментари

Наталия 12/13/2016 Добра статия и автор на права, ние забравяме да останем съблазнителни. Благодарим ви за статията. Екатерина 10.12.2016 Статията е много добра и всичко в нея е правилно.Това ще бъде разбрано само от онези, които наистина я почувствуват.Благодарение на автора.5 + !!!!! Джулия 11/23/2016 Разбира се, че винаги е трудно да намерите съдбата си, но съм в клубния познат. Класиките на връзките са щастливи и успях да се запозная със съпруга си. Блу 11/11/2016 Коя коза написа това Моят Идеал 12.11.2016 Изберете от десетки мъже от няколко от най-подходящите за вас и се фокусирайте върху тях, като елиминирате останалите.
Share:
Comments