Как да се носят правилно?

Как да се носят правилно?Възможно е някой да мисли, че темата на тази статия е глупава и безполезна. Е, помислете за поставяне на чорапи, поставяне на панталони ... Но това не е едно и също нещо, защото просто трябва да издърпате панталоните, да не ги фиксирате с жартиери или еластични ленти и без да привеждате шевовете по тях. Друга част от въпроса са чорапите или чорапогащите, че неправилното им поставяне причинява излишъци, свивания и в резултат на увреждане на тънка тъкан.

Ето някои съвети за правилното носене на чорапогащи.

 1. Първо. Ако имате нужда от колан със сутиени, поставете го първо.
 2. Вторият. Уверете се, че краката ви са добре хидратирани (т.е. те имат овлажняващ крем върху тях), проверете дали има пръстени на пръстите на краката ви, дали ноктите ви са подрязани и полирани.
 3. На трето място. Направете същото и с ръцете си, без да забравяте, че на пръстите ви няма да има бижута.
 4. Четвъртият. Ако кожата на ръцете е достатъчно груба и може да увреди тъканта на гнездото - използвайте плетени ръкавици, те ще ви предпазят от чорапогащите.
 5. Пето. Вземете задържането с двете си ръце за отворения край и бавно го съберете в дланта, докато стигнете до "дюзата" на гнездото.
 6. Шестата. Когато складирането е напълно сглобено в ръцете и ще има само "гърло" - поставете пръстите в него.
 7. Седмата. Уверете се, че пръстите са точно седнали в "носа" и че "носът" не е усукан. Ако накладката има подсилена пета, след това се уверете, че тя е на правилното място. И ако складът има шев, след това се уверете, че той "лежи" точно в средата на петата.
 8. Осма. Бавно повдигнете (леко издърпване и изправяне), задържайки крака.
 9. Деветият. Ако има шев или някакво друго вертикално изображение върху гнездото, по-добре е да поставите корпус пред огледалото, така че ще бъде по-лесно да проверите "правилността" на шева или монтажа на шаблона. Ако шевът или шарката са извити, не се опитвайте да ги изправите направо от стъпалото. "Вдигнете" снопа до пръстите или петата и започнете отново да се обличате, сега е прав.
 10. Десетият. Уверете се, че чорапите са облечени правилно, вървят пред огледалото, гледат как се движат шевът и снимката, може да решите, че си струва да ги махнете отново, а след това отново да облечете чорапите.

Всичко!

Ако носите чорапогащи, можете да кажете, че "това е направено" и ако чорапите са време за закрепването им към колана с жартиери.

Как да се носят правилно? Как да се носят правилно?

Забележка:

 • - Никога не купувайте повече от една чифт чорапи, ако не сте сигурни, че те точно ще ви харесат.
 • - Ако сте сигурни, че чорапогащи от вашия размер и точно това, което сте мечтали - купуват няколко двойки наведнъж (на един и същи цвят, естествено), тогава в случай на повреда на едно складиране, втората винаги може да бъде отложена до момента, когато се счупи една чифт чорапи. След това е много рационално да се свържат отделните чорапи по двойки.
 • - Никога не купувайте евтини чорапи, обикновено е много скъпо.
 • - Винаги е добре да имате няколко вида чорапи, различни по цвят и качество, и ще бъде чудесно, ако всеки вид също ще се състои от няколко двойки
 • - Някои чорапи са много тънки, други напротив - дебели и топли. Така че, когато правите покупка, се уверете, че това е точно това, от което се нуждаете.
 • - Не забравяйте, че качеството на чорапите може да бъде оценено от шевовете, ако те са плоски, че висококачествени чорапи. Кръгли шевове означават нискокачествени чорапи. Между другото, кръгли шевове оставят марки върху тялото, което не изглежда много хубаво.
 • - Друг начин да научите за качеството на чорапите е да ги усетите. Фирмите, които произвеждат висококачествени чорапи, ароматизират своите продукти.
 • - Избършете чорапите ръчно, само с течен сапун или дори шампоан. Изсушете на открито, а не на батерии или печки. В този случай чорапите ще продължат по-дълго. Това, което е особено важно, ако сте поставили много пари за тях.

Share:
Comments