Обсебващ почитател или какво да прави, когато възхищението

Много жени искат да карат хората луд, да завладеят красотата си и да предизвикат истинско възхищение. Но какво ще стане, ако интереса на един човек към вас стане много натрапчив и феновете ви следват, отегчени от цветя, обаждания, послания и други признаци на внимание, започват да ви дразнят много?

По-често жените, които не намират силата да кажат "не" или са затруднени от желанието да флиртуват, и съжаление за един човек, най-вероятно ще попаднат в тази ситуация. Това е причината, поради която мъжът не я оставя сам, щедро дарява жена с чувство за вина и дискомфорт, защото възприема такава нерешителност като надежда, че дадена жена не е против връзката и комуникацията.

Ако човек не е приятно за вас, най-добре е да не го оставяте да мисли, че той ви харесва. Основното нещо е да не го съжалявате, защото съжалението му все още не може да бъде щастлив нито за себе си, нито за него. Често задачата се усложнява от факта, че обсебващите фенове винаги са прекалено полезни. Ако имате нужда от нещо, което да донесете, да потърсите помощ, те винаги са на Ваше разположение, дори ако не го поискате. И след изпълнението на инструкциите те са неизменно, сякаш случайно намекват за продължаване на връзката или започват да се признават за любов и отново те поставят в неудобно положение.

Атаките постоянни фенове винаги са трудни за една жена в психологически смисъл, така че първоначално не трябва да вземете от него подаръци и ухажване. Най-добрата стратегия е спокойно, любезно и ясно да се обясни на човек, че той не трябва да се надява и губи времето си напразно.

Но се случва, че упоритият почитател не може да преживее никакви разговори и убеждавания и няма да бъдете убедени. Така че можете да отидете на действието. Проучете човек, разберете какво точно ви привлича толкова много и какво не му харесва. Време е да покажеш въображението си и да му представиш други аспекти на твоя характер, които вероятно не подозираше. Можете също да се уверите, че фенът ви вижда с друг мъж. Това може да го изплаши или да го разстрои.

Но преди да се освободите безмилостно от обсебващия почитател, размислете и се уверете, че не ви причинява определена, скрита съчувствие. Това се случва, без да се вгледате внимателно в човек, можете да шиете един добър човек, само този, който ще съжалявате през целия си живот!

Share:
Comments