Фън шуй техники за привличане на любов

От незапомнени времена хората търсят любов и използват различни техники, за да я привлекат в живота си. Една от тези техники е Фън Шуй.

В източното учение се отделя специално внимание на създаването на атмосфера на хармония, любов и разбиране в дома. Всеки знае, че идеята е важна. Когато мислим позитивно, в живота ни извличаме радостни събития. Техниките на Фън Шуй осигуряват атмосфера, която нормализира психическото състояние на човека и го освобождава от негативни мисли. Следователно, такива методи могат да се нарекат доста ефективни за привличане на любов.

Какво предотвратява намирането на духовен партньор?

На първо място, това са нещата, с които са свързани предишните взаимоотношения на човек. Необходимо е да се отървете от съвместни снимки с бивш любовник, да изхвърлите любовните си писма и да почистите от рафтовете добре подредени зайчета, представени от бившия партньор.

Донесете любов в живота си и започнете нова връзка:

 • Единични портрети, Фън Шуй не препоръчва да се пазят снимки с изображение на един човек у дома. Това важи както за неженените дами, така и за женените двойки.
 • Атмосферата на един самотник, Стаята трябва да се отърве от прекомерната женска енергия: да освободи място от излишъци от козметика, меки играчки, аксесоари за дантели.
 • Разсейващи елементи, В спалнята не трябва да присъстват неща, които отвличат вниманието от интимни взаимоотношения: симулатор, офис папки, компютър. Това важи за спалнята, защото тук има една любовна зона.

Как да нарисувате любовта?

 • Добавете към живота енергията на мъжете, За да направите това, можете да закачите плакат на футболен отбор в стаята, да купите бутилка мъжки парфюми или няколко мъжки списания. От аксесоарите се препоръчва да закупите чифт артикули: комплект чаши (чаши) за две, сдвоени ключодържатели. Необходимо е да се държите така, сякаш в живота си вече има любов.
 • "Цветен романс", Този метод е много ефективен във Фън Шуй. С негова помощ един човек печели "покровител на романтиката" в зависимост от годината на раждане.
Живот по година на ражданеПатрон на романтикатаСторона света
Маймуна, плъх, дракон петел Запад
Свине, заек, коза плъх Север
Тигър, Кон, куче заек изток
Змея, петел, Бык кон Юг

Трябва да идентифицирате своя патрон, да купите фигура или фигура с неговия образ и да го поставите на северната, западната, южната или източната страна на стаята, определени от масата. Можете също така да си купите ключодържател под формата на "Патрона на романтиката" и да го носите със себе си.

 • Романтичен сектор (определени от таблицата, в зависимост от годината на раждане), трябва да украсите със свежи цветя. Може да бъде ваза с божури, рози, карамфили, лалета. Те трябва да се променят на всеки 3 дни. Можете да поставите пот с цъфтящо растение, но това ще бъде по-малко ефективно.

Какво трябва да направя, за да се срещна с партньор за брак?

 • Енергията на луната помага да се привлече човек за брак. Специалистите от ориенталското преподаване препоръчват да се мотае в спалнята картина, снимка или снимка с картина на луната.
 • Източната страна на стаята е по-добре да се украсяват в червено. Там можете да поставите червена ваза, да закачите бордов панел или да украсите масата с червени статуетки.
 • Можете да добавите към стаята си сдвоени елементи: статуетки под формата на чифт гълъби или лебеди.
 • В спалня, в никакъв случай, не можете да поставите огледала. Те имат късмет в любовта, както в самотни, така и в омъжени дами.
 • В югозападната част на стаята се препоръчва да се постави морска черупка. Привлича партньор за брак и укрепва съществуващите взаимоотношения.
 • В спалнята можете да закачите снимка, върху която са изобразени птиците. Това е чудесен метод на Фън Шуй за привличането на мъже за сериозна връзка.

Когато една дама върви на важна романтична дата, Фън Шуй препоръчва да се носят дрехи, които имат червени тонове. Те увеличават енергията на Чи: женската сексуалност и привлекателност.

Текст: Светлана Ахи

Коментари

Олга 10.11.2016 За съжаление, нито картините, нито огледалата водят човек към брак или към уединение. Необходимо е да разберем, че фън шуй не са вътрешни предмети, те са енергии. За да намерите духовен партньор, трябва да разберете, че във вашия дом балансиран ин и янг е необходимо да знаете кое място е отговорно за романтичния късмет на човек (всеки човек е различен). Това място не трябва да се зарежда с тежки мебели. марина 04/04/2016 Защо не мога да запазя меки играчки в стаята? И какво трябва да купя и да сложа в апартамент, така че детето скоро ще се появи ???
Share:
Comments