Фън шуй номер на къщата: какви са цифрите, засягащи? научете

За щастие и щастлив живот на човек, номерът на къщата на Фън Шуй играе не по-малко важна роля, отколкото вътрешната запълване на стаите. За да се постигне хармония, кардиналната промяна на вътрешния вид на пространството не е достатъчна: не само предметите, но и номерата могат неблагоприятно или положително да повлияят на хората.

Броят на къщата засяга благосъстоянието на човека, неговото здраве, настроение и комуникация с други хора. Това се дължи на факта, че всеки брой съответства на планетата на слънчевата система със своята енергия.

Врати и номера на къщи

Границата между външния и вътрешния свят на семейството е вратата. Може да изглежда, че вратата - това е общ дизайн, който разделя пространството на две части, ограбва домакините от нежелани гости. Вратата обаче е най-важната част от жилището, според която древните хора оценяват енергийния облик на цялата стая.

Така се смяташе, че една порутена и изкривена врата, винаги пляскаща от течение, може да наруши спокойствието и хармонията на собствениците на къщата. Такъв дизайн може да доведе хората в най-добрия случай - отрицателни промени в природата и в най-лошия - проблеми със закона.

Забележителни хора украсяват вратите си с изображения на национални символи. Храмовете са били направени, за да украсят с умело резбарство, което означава да се преплитат съдбите на различни хора. На някои от вратите може да се видят текстове, написани в необичайна форма, и за да се разрешат, е необходимо не само да се знае древния език, но и да се мисли логично.

В Русия е обичайно да се използва номерацията на къщи, за разлика от Англия, в която както сградите, така и луксозните апартаменти могат да имат странни имена. Оказва се, че броят и броят на номерата на къщата в общото, благосъстоянието и начина на живот на живеещите в него до голяма степен зависят.

Влияние на номера на къща на човек

Добавете номерата на къщата си. Например: 41 е 4 + 1 = 5. Ако номерът е двуцифрено или трицифрено число, добавете го отново.

Сумата е една

Жителите на къщата, чийто брой общо е един, са под влияние на Слънцето. Тази планета дава на хората радостта от живота и ги изпълва с творческа енергия. Жителите на тази къща имат способността да изразяват себе си и често са в светлината на прожекторите. Често в едно жилище с този брой живи музиканти, художници и поети.

Да бъдеш в такава къща помага на човек да намери вътрешна хармония, да си спомни за вечността и да живее в настоящето. Жителите на жилището, който е под егидата на Слънцето, остават оптимисти въпреки трудностите на живота.

В тази къща е за предпочитане широкото използване на осветителни устройства, както и топли цветове. Вътрешната атмосфера на жилището, броят на които в сумата е равна на една, е изпълнена с радост, хармония и добро. Злите хора не могат да останат на такова място от дълго време: тяхното здраве и настроение се влошават.

Сумата е две

Такава къща е под закрилата на Луната. Неговите обитатели често очакват бъдещи събития и са надарени със способността да предсказват техния изход. В стая с общо двама души трябва да живеят хора, живеещи с деца в предучилищна възраст, готвачи и музиканти, които играят руски народни инструменти.

Такава къща трябва да бъде украсена в светли и морски цветове. Особено внимание трябва да се обърне на подреждането на банята. Въпреки това, хората, които имат проблеми с психиката, могат да се чувстват неудобно под егидата на Двойка и дори да се разболеят.

Сумата е три

Ако броят на къщата от фън шуй в общия брой е три, тогава нейните жители са под влияние на Марс. Тази планета дава на хората активност и инициативност, принуждавайки ги да вземат бързи решения. Ако жителите на такава къща ще отдадат дълго време на нещата, тогава нетърпеливата енергия ще се обърне срещу тях и това е изпълнено с различни болести.

Особено внимание в такова жилище заслужават тоалетна и входно антре. В къща под защитата на Марс човек трябва да избягва провокативни действия, насочени към конфликти, тъй като те могат да се превърнат в истински скандал с нападение.

Сумата е четири

Жителите на такава къща са под влиянието на Меркурий. Тази планета дава на хората общество. Ако обаче човек, който е под защитата на това божество, често лежи, то той ще се върне при него на принципа на бумеранга.

Благоприятни цветове за такива помещения: сиво, небесно синьо, жълто и синьо. Жителите на къщата, чийто брой е общо четири, усещат необходимостта от чести пътувания.

Сумата е пет

Тази къща е покровителствана от Юпитер. Една огромна планета дава на хората желание за познание, обединявайки ги според общи интереси. Жителите на жилището, чийто брой е на обща стойност пет, ще се опитат да надхвърлят общоприетите граници и да напуснат страната, в която живеят постоянно.

В такава къща се приемат лилав цвят, както и украсата на пространството с бронзови купи, модели на земното кълбо и телескопи. Внезапни избухвания на гняв оказват неблагоприятно въздействие върху здравето на жителите на къщата, което е патронизирано от Юпитер.

Сумата е шест

Покровителят на такъв дом е Венера. Тази планета дава на хората добър вкус и добър нрав. Това пространство е изпълнено с любов и комфорт. В къщата, която защитава Венера, можете да правите партита и шумни празници.

Собствениците на този дом могат да опитат вкусни. За предпочитане е къщата, защитена от Венера, да бъде оборудвана с меки мебели и килими. Това е полезно да се използва за декориране на пространството на всички дървесни тонове.

Сумата е седем

Такава къща е под влияние на Сатурн. Тази планета няма много благоприятен ефект върху хората, принуждавайки ги постоянно да бъдат под натиска на обстоятелствата. Въпреки това Сатурн допринася за придобиването на нови знания и постигането на необходимото ниво на умения.

Жителите на тази къща периодично трябва да отразяват живота си, в противен случай, според Фън Шуй, те рискуват да получат заболявания на опорно-двигателния апарат. Къщата, която е покровителствана от Сатурн, трябва да бъде украсена в тъмносини тонове.

Сумата е осем

Жителите на тази къща са под егидата на Уран, което дава на хората възможността да създават нови приятели и да поддържат стари контакти.

Уранът има положителен ефект върху ясновидците и астролозите. Но прагматиците и рационалистите ще се чувстват неудобно в такава стая. Особено внимание в къщата, което е под влияние на Уран, заслужава прозореца: винаги трябва да са чисти. Всички цветове на дъгата са подходящи за декориране на пространството.

Сумата е девет

Такава къща е повлияна от Нептун и е неблагоприятна за хората, живеещи в нея, с изключение на моряци, петролни работници, музиканти, свещеници и психолози. Често жителите на тази стая изпитват глад за алкохолни напитки и страдат от безсъние.

По този начин номерът на къщата оказва огромно влияние върху живота и благосъстоянието на хората, живеещи в него. За да се засили положителният ефект на числата върху човек, е необходимо правилно да се организира вътрешното пространство на стаята.

Share:
Comments