5 знаци, че той не те харесва

Най-интересното и вълнуващо в отношенията - това са първите седмици на комуникацията. Не знаете какво е това, но вие сте ужасно заинтересовани от всичко. В главата ми има много въпроси, имате ли планове за бъдещето: може ли да ви изпрати Малдивските острови, дали ще даде нов телефон за рождения си ден, дали този просторен апартамент вече е там или има ипотека върху него?

Мъжете няма да спрат да ни се смеят, докато престанем да разглеждаме всеки приятел като потенциален съпруг. Не виждам нищо погрешно в това! И защо губите време на човек, който не ви е подхождал по никакъв критерий. Не за това, че майка ми се разраснала, за да се забавлява с всички по един за една закуска в леглото и дори с вкус и дори със студ.

Да мислим за бъдещето е правилно, само че понякога не разбираме мъжете, а не всички, с които се запознаваме, считат ни за потенциални момичета, ние сме за тях, за известно време.

Къде отиват кози или момичета за известно време

Преди да пристъпите към планове за бъдещето, трябва да разберете дали е възможно. Нуждаем ли се от ново познание на нашите мисли, чувства и емоции, или просто реши да навлезе в пикантното тяло?

За всяко момиче това, разбира се, е неясно. Защо, по дяволите, нормален здрав човек прекарва време на момиче, ако се нуждае само от секс от нея. Наоколо пълни с други жени, нека намери такъв, който ще бъде приятно за техния разкошен ум и за покрусено сърце.

Тук подценяваме себе си. Мъжете понякога са примитивни, виждали - искали. Да, това си ти. Без сън, без ядене, нищо не иска - само вие. Да, може да се почувствате като Анджелина Джоли или някоя друга филмова звезда.

Битката за командващия орган

Независимо дали е необходимо да разберете, като вас, или той се нуждае само от един? Зависи от вас. В битката за вашето тяло той може да се влюби, макар че това се случва доста рядко, но все още има шанс.

Не бих се чувствала неудобно да знам, че човек, който не ми харесва, и е важно за него само да ме познава в интимно качество. Това е много неприятно. На момичето, а още повече на бъдещата си съпруга, той няма да се притеснява. Там ще стане кротка овца, но с мен е възможно по всякакъв начин? Лош човек, много лош.

Люби - не харесва

Но най-лошото се случва, когато се влюбиш. Кой не е имал това? Гарантирано е, че вие ​​сами ще разположите активни бойни операции, за да го завладеете, само вие ще срещнете такова мощно отхвърляне, което ще трябва да съберете не само вашето тяло, но и сърцето си.

Ако предварително знаете, че не харесвате човек, то е много по-лесно да решите дали имате нужда от него и впоследствие да мислите за стратегия за завоеванието му.

Симптом първи. Той е постоянно зает

Ако вашият човек е постоянно зает, той няма време дори да ви вика - той не те обича. Не мами себе си, винаги можете да намерите няколко минути, за да се обадите назад. Много хора пушат и намерят време за тази професия, отколкото сте по-лоши от цигарите? Дори ако вашият човек е пожарникар, полицай, супергерой, супер злодей или президент, той винаги ще намери време да спаси една нервна система. Не е нужно да взима телефона през цялото време, но винаги трябва да сте сигурни, че ще се обади отново. Ако не, той не те обича.

Всичко е добро в умереност

Заслужава да се споменат онези момичета, които обичат да говорят много дълго време или да се обаждат много често. Във вашия случай, не вземайте тръбата - това е инстинктът на самосъхранение. Ако някой казва, че работи, не продължавайте разговора. Ако платите 16 пъти на ден, тогава не е нужно да се обаждате обратно, все пак ще съобщавате повече от един път.

Вторият знак. Той не търси срещи

Ако човекът отново е зает: той не ви кани досега, не предлага просто да се срещне и е доволен от комуникацията по телефона, а след това ви държи в резерв. Ще се срещнете само, когато няма други опции. Както казват в народа, на безгрижието.

Ако човек има нужда, той ще направи всичко, за да постигне желаното. Вероятно знаете, че дори и работещ ден и нощ, много момчета са в състояние да прекосят града с надеждата да видят любимата си! Това ли е недостойно за вас? Съгласете се, че вие ​​сами щяхте да дойдете, ако викаше. Наистина ли вярваш, че е толкова зает, че само спи и работи? Не яжте, не гледайте телевизия, не играйте, преди да си легнете в телефона, нищо: сън - работа.

Третият знак. Тя се обиди - сама и сбогом

Ако сте изпитали един от предишните фактори на неприязън за себе си, вероятно вече сте успели да кажете нещо за това на вашия приятел. Как реагира той? Ако той не го е грижа, а вие първо не можете да го издържате и да се обадите назад, това е третият индикатор, който не ви харесва вашият "млад мъж".

Всеки човек напълно разбира, че ако жената се обиди, всичко, от което се нуждае, е малко добро. Обадете се обратно - това е минимумът, който ще стигне до всички, които обичат. Те не са животни от всякакъв вид, които ще оставят момичето си да пострада сама. И без значение кой е виновен!

Орелът е горда птица

Ако ти се обидиш, ти каза много неприятни думи на човек: той го обиди, започна да крещи, да плаче или да побой по друг начин, а после да не се обажда - това отново е инстинктът на самосъхранението. Не се познавате дълго, но викайте (и още повече) с истерия, които са в състояние да издържи мозъка през първите седмици на познати ... трябва да е камикадзе. Какво ще се случи след това?

Симптом четири. Той не ви интересува

Говорите само за абстрактни теми. Не му пука как се прибирате в три часа сутринта. Той не се интересува от вашите планове, дори през следващите няколко дни.

Ако някой ви покаже, че вие ​​трябва да се адаптирате към него и да ви накара да промените плановете си да го посрещнете, той не те уважава. Ако той не показва загриженост, не очаквайте нищо добро. Смятате ли, че ситуацията ще се промени с течение на времето? Много напразно. В началото на връзката се поставят определени стереотипи, ако сега не е загрижен ...

Петият знак. Той е студенокръвен мачо

Той е красив мъж, всички жени падат в краката му и той знае за него. Той обича себе си. Както той не казва комплименти, не плащат за вас (и рядко за себе си), не давайте цветя. Трябва да сте щастливи, че можете да се къпете в лъчите на своята слава, красотата и божествеността му. Той е невероятно умен и омаловажава вашите интелектуални способности, той е красив и насочва към вашите недостатъци, той флиртува с всичко поред, но идва с вас ...

Повярвайте ми, той не ви харесва. Той се нуждае от момиче като него. Този, до който ще се чувства обикновен. Той ще стане по-глупав, по-добър и по-адекватен. Между другото, това не е факт, че този единствен ще бъде наистина много красив, само за него той ще бъде единственият. За съжаление, няма да бъде ти. Стереотипът вече е оформен. Вие - това е човекът, до който е още по-стръмен.

Въпреки че ...

Е, има още една възможност, че той всъщност е известен ботаник, който само е преминал през седемгодишен курс на съблазняване и шест години съблазняване. му наскоро се научи да общува с момичетата и той толкова много иска да те угоди, че във всичко, което се опитва да стане алфа мъжко.

резултати

Если ты замечаешь, что ты не нравишься мужчине, начинай активно думать. Если он как-то унижает тебя или ведет себя недостойно — лучше уйти. Я понимаю, что девушки очень любят пытаться изменить мужчину, спасти заблудшую душу, а про радость, которую они получают от завоевания мужчин, я вообще молчу. Ты должна понять, что мужчина почти сразу понимает, что встретил свою любовь. му отношение к той самой никогда не будет неподобающим. Даже Ричард Гир изначально уважал свою "Красотку".

Коментари

авторът на тази статия) 11/07/2016 Говорим за жени) Те са по-скоро командири от комисарите. О, как излязох))) история 11/03/2016 Защо е тялото на "командира"? - за комисар, в оригинала няма значение 04-24 / 2016 Е, отидох в задника Юлия 04/23/2016 Да, наистина е, съжалявам, разбира се, че веднага не го забелязвате! ((
Share:
Comments