5 причини да съблазни бивш гадже

Според сексолозите около 50% от партньорите дори след раздялата поддържат сексуални отношения. Мъжете възприемат това като приятно забавление, за жените това води до редица проблеми и преживявания. Само няколко от партньорите искат напълно да прекъснат тези отношения.

Много жени, поне веднъж в живота си, след като изпиха определено количество алкохол, се обадиха на бившия си партньор или му изпратиха допиращ SMS. Малцина обаче мислеха за това като провокация, така че жената показва на бившия партньор, че тя го е пропуснала и иска да се срещне. Всеки човек ще се възползва от тази ситуация и най-важното е, че той не трябва да се оправдава, защото самата жена го е наричала и се е предложила. Ще се опитаме да се съсредоточим върху положителните и да разберем причините, поради които трябва да спим с нашия бивш партньор.

Първо, една жена може получи физическо удовлетворение, Вероятно след секс отново ще започне да страда и ще пропусне, ще пожелае отново да повтори всичко. В този случай е важно жена да насочи вниманието си към емоциите, които е получила по време на секс.

На второ място, една жена може да получат морално удовлетворение, Това е много вълнуваща дейност - да съблазниш бившия си партньор. Но в тази ситуация е важно да не губиш собственото си достойнство, а не да гледаш на бившия партньор с молба. Чувствайте се свободни и активни, просто не се налагайте.

Трето, една жена може отмъстете, В този случай отмъщението ще бъде насочено към лицето, с което е бившият ви човек днес. Представете си какво ще бъде за нея, защото тя ще загуби статуса си като единствена.

Четвърто, така че една жена може да докаже това тя е най-добрата. Так ему можно отмъстете. Для этого женщина может воспользоваться всеми возможными способами соблазнения. Например, попробуйте заняться с ним сексом прямо на месте встречи. Если раньше для вас это было неприемлемо, сейчас вы можете это себе позволить. После этого уходите, чтобы мужчина понял, кого он потерял.

Пето, една жена може просто пуснете пара, Жената искаше секс, а партньорката й, освен първата, не го прави. В тази ситуация можете да опитате да го съблазните. Просто обяснете веднага, че просто искате физическо удовлетворение, а не обединение.

Така че, ако сте правили секс с бивш партньор, не се критикувайте за него, но не си направете илюзии за себе си. Не забравяйте, че предишният ви живот трябва да остане в миналото.

Коментари

Нъстасе 01/07/2016 Delirium! Като цяло смятам, че миналото трябва да остане в миналото. В противен случай няма да доведе до нищо добро.
Share:
Comments