Витамин с е в състояние да защитава здравето на децата на

Въпреки факта, че информацията, че пушенето на бременна жена може да предизвика възникване на сериозни заболявания при нероденото дете, е известно на всички, жените, които носят детето, продължават да пушат.

Лекарите успяха да разберат, че ще приемаме бременни жени, които пушат с редовен витамин С и могат да подобрят белите дробове и да намалят възможността от хрипове.

Установено е също, че използването на аскорбинова киселина може да блокира действието на никотина в етапа на полагане на белите дробове в ембриона.

Жените, които получават 500 милиграма витамин С по време на бременност, раждат деца с достатъчно положителна белодробна функция.

Учените успяват да установят, че влиянието на майка пушене върху работата на белите дробове на детето ще се усеща до момента, в който годината навърши 21 години.

Коментари

малка птица 05/22/2016 като майка на две прекрасни момичета, просто не разбирам дали дори не можеш да спреш да пушиш в името на здравето ... Защо дори не си имаш дете, това не е играчка, която можеш да играеш и забравиш ... жалко, разбирам
Share:
Comments