Театърът "болшой" отваря нов сезон с интриги

Болшой театър започва нов сезон, който ще започне с представлението на легендарния театър "Ла Скала". Неговите продукции многократно се радват на истински ценители на изкуството. Този път участниците донесоха с тях дългоочакваната пиеса "Дон Хуан".

Наскоро първата публикация бе показана на публиката, която се състоя на "Hurray". На 6 септември групата е готова да се появи на сцената на Болшой театър.

Руската общественост ще може да се наслаждава на операта на Моцарт в продукцията на Р. Кърсен не само на шестата, но и на осмата и десетата септември. Новата версия на играта беше смятана от много критици за провокация, но публиката, сякаш очарована, гледаше изпълнението, очаквайки да изчакат края.

Още от самото начало започва фактът, че на сцената излиза мъж и се откъсва от завесата. Под него има голямо огледало, в което се отразява голяма аудитория. По този начин всеки зрител става част от тази интригуваща история.

Най-бурните аплодисменти, разбира се, отидоха при главния герой Дон Хуан Матей - един от най-търсените артисти от своето поколение. Един талантлив певец демонстрира отлични актьорски умения, навлизайки в образа на сценичния си герой - любимия на свободата дон Хуан.

Share:
Comments