Създайте уникално изображение: 8 прости правила

Съвременните модни тенденции са посветени на блогове, уеб сайтове, видео канали. В интернет и на страници от лъскави списания, дизайнерите се борят да дадат съвети за създаването на собствен стил. Тези препоръки са толкова разнообразни, че е просто невъзможно да се изяснят нещо огромно в тях, полезно-информативно и конструктивно. Има обаче начини. Най-ярките и най-стилни жени на планетата споделиха няколко принципа, придържащи се към това, винаги можете да останете ярки и стилни, независимо къде отивате - на светска страна или на родителска среща.

Облекло - начин на невербална комуникация

Смята се, че дори и само с вашето присъствие вие ​​разказвате на другите за себе си някаква информация. В тази теория не само психолози, специализирани в езика на тялото, но и стилисти, практикуват. Като цяло те основателно вярват, че дрехите демонстрират не само вкус, но и личностни характеристики. Това е едно от най-силните средства за самоизразяване. И така, независимо дали искате или не, дрехите могат да разкажат много за собственика си. Съвет: при избора на дрехи, стигнете до него съзнателно.

Както в светлина, така и в добро хора

Облекло не само информира другите за вашата личност, но също така е и един вид реакция на социалните ситуации, в които попадате. Съгласете се, че в офиса и посещавате приятели, които се обличате по различен начин. Облеклото сигнализира как се показвате в тази ситуация, казва, че сте готови за всичко.

Основното нещо - кацане

Независимо колко модерен или скъп е вашият костюм, ако седи лошо, всички ваши опити да изглеждате изискани и стилни ще ви изхвърлят. Според стилистите една от главните грешки на жените е носенето на абсурдно седнали дрехи, изборът на които пада, защото дамите не искат да приемат тялото си такава, каквато е. Една жена трябва наистина да оцени какви неща ядат перфектно и кои не. Не забравяйте, че основният женски аксесоар е самочувствие. "Облечи" го всеки път и той ще ви направи красиви във всяка ситуация.

Не скъсявайте джинсите

Vogue Маркетинг Редактор Кели Конър е убеден, че качествена чифт дънки е отлична инвестиция. Дънките са неразделна част от всеки модерен гардероб. Правилно събиране на тези панталони и не задържане на качеството, можете да ги носите в продължение на години, разнообразяване на вашето изображение.

Вземи си дрехите, помисли си други

Необходимо е да се разбере, че облеклото не е само начин на себеизразяване. Важно е да помислите какъв вид впечатление ще направите за хората в ситуацията, в която сте. В светло авангардно облекло, дори и да отразява вашия вкус, едва ли си струва да се срещнете. Ето защо, без да пренебрегвате желанията си, все още си спомняте особеностите на настоящата ситуация.

Придържайки се към тенденциите, не забравяйте интуиция

Следвайте модните тенденции при избора на дрехи може да бъде колкото е необходимо, но е важно да разберете, че за това има подходящи и неподходящи места. Малко вероятно е ултрамодерни чехли да бъдат подходящи за социално събитие. Прехвърлете експерименти с тенденции в неформална обстановка, например, за да отидете в нощен клуб.

Бог е в детайлите

Стилът се оформя от малки неща: как зареждате колана, какви мъниста имате, дали чорапогащите са подходящи за обувки. Не може да се каже, че всяко малко нещо засяга хармонията на изображението, но начинът, по който носите риза или как са извити панталоните ви, може сериозно да ви промени.

Оригиналният стил може да стане ваш "бизнес" карта»

Любая черта образа, которая может сделать вас уникальной, в конце концов, станет вашей «визитной карта». Это может быть челка, которую вы носите годами, или удачные яркие аксессуары, подбираемые к любому наряду. Подумайте, что именно может индивидуализировать ваш стиль, сделать его узнаваемым. Найдя эту деталь, вы, возможно, не только привлечете внимание, но и приобретете подражателей, желающих примерить на себя ваш удачный и продуманный стиль.

Share:
Comments