Мнението на жените: през зимата нито ден без плодове

Витамините и минералите са необходими на тялото на всяка възраст и по всяко време на годината. През зимата имаме избор: да вземем аптека или да ядем много плодове. Порталът "Мнението на жените" проведе социологическо проучване: "Колко често ядете плодове през зимата?" И разбрах следното.

Повечето жени (41.2% от анкетираните) ядат плодове "Всеки ден или няколко пъти на ден." Руснаците признават, че те просто не могат да живеят без тези невероятно вкусни плодове, които не само доставят полезни вещества, но и "се грижат" за женската фигура. "Опитвам се да ям плодове всеки ден. Аз не мога да направя без тях ", казаха интервюираните. - Обикновено няколко пъти на ден. Комплектът е доста стандартен: ябълки, киви, круши, портокали ", жените изброяват любимите си плодове. Както се оказа, "стандартният комплект" също включва грейпфрут, мандарини, перли и банани. Е, много вкусен и полезен набор от витамини.

36,8% от руснаците ядат плодове няколко пъти седмично. Причината за по-рядкото консумиране на сочни плодове е елементарно забравяне да купуват плодове в магазина или просто не искат да ги ядат в момента. - Няколко пъти седмично. Всичко зависи от забравата в магазина ", - споделиха ни жените.

19,7% от жените купуват плодове само няколко пъти в месеца. За тази категория респонденти основният критерий не беше специалната любов към плодовете. В тези случаи, "витамини" се закупуват само "В настроението, както искате, и купете".

И 2,3% от жените представители на Русия признават, че през зимата изобщо не ядат плодове и обясняват, че "аз избирам най-доброто между плодове и сладкиши / сладкиши" и "аз съм по-добър от колбаса за плодове". Както се казва: "Вкусът и цветът на един приятел не са".

Въпреки разногласията, по-голямата част от руснаците предпочитат пресни плодове с витамини и ги ядат достатъчно често и с удоволствие.

Проучването включваше 3690 души. Възраст от 20 до 45 години. От 128 града на Русия.

Share:
Comments