Таблетките актигирол за увеличаване на височината на човека

Ниският растеж е не само характеристика на изграждането, но и последица от факта, че в юношеството няма достатъчно витамини, адекватно хранене, хормоните са били счупени и имаше неблагоприятна психологическа среда. Много хора мислят как да увеличат растежа и дали това е възможно. Учените, които се занимават с този проблем, създават специални лекарства, които ви позволяват да растат с няколко сантиметра. Актититрол (Актигрол) - средство за увеличаване на растежа, създадено въз основа на естествени съставки, витамини и други активни вещества.

Описание препарата

Действието на лекарството се основава на естествените съставки, които съставляват лекарството. Сред тях, витамини, аминокиселини, минерали, билкови екстракти, микроелементи. Всяко активно вещество засяга отделни елементи на тялото, а в комплекса позволява да се увеличи растежа. BAA се предлага в капсули с размер 0.535 грама. Таблетките за височина на лицето във височина се прилагат след консултация с ендокринолога.

Съставът и действието на активните компоненти на агента:

 • Dudnik (корень, корневище). Активный компонент обладает противовоспалительным действием, оказывает обезболивающий эффект при различных заболеваниях опорно-двигательного аппарата. Dudnik содержит эфирные масла, дубильные вещества, кислоты.
 • Sabelnyk, Екстрактът има богат естествен състав: етерични масла, танини, каротин, аскорбинова киселина. Съдържа флавоноиди. Това причинява следния ефект върху тялото - анестетик, имуностимулиращо, противовъзпалително, регенериращо. Компонентът помага за отделянето на соли, е ефективен при патологии на костите и ставите, ревматични заболявания.
 • Фукус, Биогенният йод в екстракта нормализира състоянието на ендокринната система, участва в регулирането на метаболитните процеси. Премахва солта от тялото. Фукусът съдържа фукоидани, алгинати, които стимулират имунната система, облекчават възпалението и имат антиоксидантен ефект.
 • Глюкозаминсульфат, Този елемент присъства в тъканите на ставите в голяма концентрация, когато те са здрави. Ако естественото вещество не е достатъчно, развиват се заболявания на опорно-двигателния апарат. Елементът в Актигрол спомага за подсилване на ставите и съединителните тъкани на човешките хранителни вещества, облекчава възпалението, потиска образуването на ензими, които разрушават хрущяла. Нормализира биосинтезата на хиалуроновата киселина, протеогликаните, е стимулаторът на тяхното производство.
 • Калциев карбонат, Предоставя на организма прием на голямо количество калций.
 • Антиоксидантная система, Състои се от бета-каротин, цинк, фолиева киселина, витамини С, Е, калциев пантотенат. Системата подпомага възстановяването на костната тъкан, подобрява нейното развитие, повишава антиоксидантната защита на тялото. 

Показания за употреба на лекарството

 1. Стимулиране на потенциала за естествен растеж.
 2. Помогнете за правилното образуване на скелета.
 3. Развитие на мускулно-скелетната система.
 4. Профилактика остеопороза.
 5. заболявания на опорно-двигателния апарат от хроничен и дегенеративен тип (остеохондроза, артрит).
 6. Възпалителна патология на мускулно-скелетната система.
 7. Възстановяване на хрущялна тъкан.
 8. Подобряване на състоянието на костната тъкан. 
|

Потенциал за растеж при приемане на Actigrol

Actigrol за растеж е създаден след подробно изследване на човешкото тяло и няма аналози. Оказа се, че много хора имат потенциал за растеж - от 5 до 12 см. Този запас е индивидуален за всеки човек и продължава до 30-35 години. Поради неблагоприятни фактори (болести, бери-бери, психологическа среда) в детството тялото не може да го използва. Биологично активната добавка на лекарството Актигирол стимулира човешкия растеж, засягайки тъканите и органовите системи.

Благодарение на активните съставки белтъчният синтез във всички тъкани на тялото се подобрява - костно, мускулно, хрущялно, лигаментно. Лекарството Actigrol стимулира доставянето на важни вещества в клетъчните мембрани, което позволява на аминокиселините и витамините да се абсорбират по-добре. Положителният азотен баланс, който възниква от този ефект, предизвиква естествения растеж на тялото. Допълнителни сантиметри се появяват при хора на възраст от 14 до 35 години. Тази възрастова група не развива напълно хрущялни зони на растеж в скелета, което позволява постигането на положителен резултат.

Трябва да се отбележи, че с възрастта скоростта и качеството на растежа намаляват по време на приема на Actigrol. Хората след 25-30 години стават по-високи до 2-5 сантиметра, докато на възраст от 14 до 25 години потенциала за растеж се използва с максимална ефективност. Създателите на лекарството препоръчват да се съчетаят медикаментите със специална гимнастика, която дори в възрастовата категория на купувачите причинява сериозни промени.

Колко правилно да прилагате Актигирол?

Бутилка с таблетки Aktigrol се продава с инструкции за употреба. Ако е необходимо, преди да вземете лекарството, консултирайте се с лекар с лекар. Оптималният курс за всички възрастови групи е 2 капсули на ден в деня на хранене.

Минималният брой дни за кандидатстване е 90, курсът се удължава поотделно до 6 месеца. Употребата на Актигирол е постоянна. При условие, че се извършва специална терапевтична гимнастика за увеличаване на растежа, резултатите ще бъдат по-високи при използване на лечението.

Share:
Comments