Действителни прически за вечерта със собствените си ръце -

Всяка жена се стреми към тържествена вечер, за да създаде от косата си ефективна прическа, която да я отдели от тълпата и да предизвика ентусиазирани усмивки на околните.

Опитвайки се да изглежда колкото се може по-добре, често се превръща в салон за красота на опитни майстори, без да се надява на себе си.

Такава настройка е невярна. След като изучава някои прости трикове и се грижи за закупуването на необходимите консумативи и аксесоари, всяка жена може да създаде на главата си шедьовър, който е подходящ да изглежда дори и на рецепцията на Английската кралица.

Днес косата изглежда оригинална, използвайки различни елементи от тъкане на нишки, висок стилинг, разнообразни връзки в стила на Pompadour, както и класическа опашка на права и къдрава коса.

Винаги привлекателна изглеждаща коса под формата на свободни къдрици. Нека разгледаме някои видове прически за вечер, направени от собствените си ръце, начини за тяхното създаване и необходими за тези аксесоари и материали.

Условия за успешни прически, инструменти, аксесоари и материали

Когато искате да изглеждате добре и да имате привлекателен стил, трябва първо да се погрижите за чистотата на косата. В навечерието на отговорното упражнение главата трябва да се измие с обикновено лекарство. Можете да си измиете косата непосредствено преди стайлинг и да я изсушите със сешоар.

За да направите вечерна прическа със собствените си ръце, трябва да подготвите следните неща:

— фен;

- косъмчета или кърли за създаване на къдрици;

- Продукти за стилизиране (мусове, гелове, лакове, восък);

- аксесоари: джанти, лъкове, фиби с орнаменти, цветя и др.

Направете вечерни прически със собствените си ръце за дълга коса

Собствениците на дълги направления имаха късмет в смисъл, че могат да ги поставят по различен начин, защото всеки път косата може да придобие съвсем различен вид. Да разгледаме някои варианти на полагане.

1.Плетение кос

Класическият вариант за събиране на дълги нишки в плитка е особено популярен. Играе се с помощта на съвременни техники и аксесоари и изглежда особено ефективен във вечерната версия.

Един от начините за тъкане е така нареченият "френски плитчик"

Нека разгледаме по-подробно изпълнението на вечерната прическа, изобразена на снимката. Последователността на действията трябва да бъде, както следва:

- Намерете гребена и разделете на три равни части;

- след като сте залостили брави в областта на короната или малко по-ниско, изпълнете няколко стъпки от тъкане на обикновената плитка;

- при допълнително тъкане е необходимо да се прикрепят към всяка странична брава допълнителна малка нишка от нова коса, взета от същата страна;

- стигайки до края на косата, трябва да фиксирате плетената плитка с еластична лента или красива коса за коса;

- Когато тъкането не е необходимо да бъде затегнато, плитката трябва да е въздушна и обемна, ако това не се случи, трябва леко да издърпате косата от тъканта, като им дадете блясък;

- фиксирайте плитката с лак, който не е здраво фиксиран;

- бретонът може леко да се пени и да се полага върху страната, също фиксиран с лак.

Тъкането е идеално за бала и за всяко празненство. Профилът може да се плете не само прав, но и отстрани. За да направите това, нишките трябва да бъдат разделени на части, когато от една страна те са много по-големи.

След като сте украсили главата с лък или цвете, не може да се съмнявате, че е осигурена привлекателна и грандиозна гледка. В къщи е по-добре да нарисувате помощник, за да плетете плитката, но след кратка тренировка стилингът може да се извърши независимо.

2.Прическа «пучок»

Това полагане се извършва въз основа на опашката, в която се събират всички нишки. Тя ще отговаря както на тържествени поводи, така и на бизнес срещи. На снимката, една вечерна прическа, направена от собствени ръце, с елементи на къдрици:

Тя може да се прилага при дълги и средни коси, като се използва прическа.

Етапи на работа:

- на върха се събират брави, закрепвайки опашката с еластична лента;

- част от нишките от освобождаването на опашката за по-нататъшно оформяне на къдриците;

- броят и местоположението на тези направления се избират по тяхно усмотрение;

- косата в пакета се пени и се слага върху венците, следвана от закрепване и лакиране;

- опашката може да бъде предварително огъната с навиване, след това краищата на нанизаните нишки могат да бъдат поставени с къдрици и фиксирани с лак;

- свободни къдрици да се навиват и да легнат по главата около лъча, като фиксират гвоздеите;

- няколко навити нишки остават небрежно свободни, това ще добави малко пикантност;

- изпълнената опаковка трябва да бъде фиксирана с лак.

Създаване на неудобна вечерна прическа със собствените си ръце за 15 минути, записана на снимката

Понякога е необходимо да направите прическа от косата си, с която можете да посетите събитие вечер и времето е кратко. Ето пример за полагане на къдрици, което е подходящо за всяко събитие.

Последователност на подреждането:

- върху радикалните обекти на направленията, прилагайте мускус и го разпределяте равномерно върху всички направления;

- суха коса със сешоар и се разделя чрез наклонена или праволинейна раздробяване (по-подходяща) на две части;

- Разделете предните нишки в непосредствена близост до предната част от всяка страна и ги завъртете с турникет, фиксирайте с лак по дължината и временно закрепете краищата;

- разбийте средната част на косата с ръце, за да придадете обем, и след това поставете пакетите по слепоочията до задната част на главата, като ги фиксирате към главата с помощта на щифтове;

- фиксирайте краищата на косата отзад и я сложете в красив възел, украсявайки я с фиба с кристали;

- отгоре, цялата прическа е добре фиксирана с лак.

Поставяне на хлабав къдрици на дълги нишки

Собствениците на дълги (особено дебели) коси винаги могат да демонстрират своята красота, като използват прическа с насипни, нагънати ключалки, нишки. Вижте снимки:

Този стил винаги привлича противоположния пол и прави жената особено секси и привлекателна. Не е трудно да направите косата тази вечер със собствените си ръце. Помислете за последователността на действията:

- да фиксирате формата на ключалките по-здраво върху леко влажна, чиста коса, да нанесете мускус или гел и да я разпределите равномерно по всички нишки;

- косата е разделена на четири части: две временни, в областта на шията и предния край. Ако има такава, бретонът също трябва да бъде отделен. Всички секции са фиксирани с щифтове, ластици или клечки за дрехи;

- с помощта на къдрене желязо, завъртете малките нишки, взети от една секция в последователност, в къдрици, които след това леко закрепени за осигуряване на формата. Трябва да започнете процеса от шията на врата;

- след като цялата глава е навита, отстранете къдриците от филетата и леко се гребете по цялата дължина, опитвайки се да не повредите формата им и да направите малка дрямка на короната;

- Ако желаете, къдриците могат просто да се разтварят без да се перат;

- прическата трябва да бъде фиксирана с лак, като се добави с оригинална джанта или друг аксесоар, ако е предназначена за посещение на някое вечерно събитие.

Слабата коса е особено органично погледнато на младите момичета, така че те се препоръчват повече за тях.

Share:
Comments