Какво е включено в хранителните добавки turboslimus контрол

Биоадтивиращият "апетит за контрол на Turboslim" трябва да помогне на тези, които искат да отслабнат, да се адаптират към новата диета, т.е. да държат под контрол апетита и да потискат апетита за сладкиши. Цената на биоадитивите е много ниска и всички компоненти са естествени. Да видим от какво се състои.

Turboslim Надзор на апетита

Структурата на "Turboslim контрол на апетита" включва следните компоненти:

1. Инулин. Това естествено вещество от растителен произход, което регулира метаболизма на въглехидратите и влияе положително върху микрофлората на стомаха и червата. Инулин регулира нивото на глюкозата в кръвта, така че апетитът намалява. Въпреки това, при цялата чувствителност към глюкозата и инулина е различно, така че това вещество не помага на всички.

2. Извадете хаджията (garcinia). Тази билка твърди, че намалява апетита и предотвратява преминаването на излишните въглехидрати в мастни депозити. Къде са тези отпадъци допълнителни въглехидрати - не е известно.

3. L-карнитин. Това вещество се произвежда от самия орган, благодарение на l-карнитинът, че мазнините се превръщат в енергия по време на физическата активност. Благодарение на тази собственост е спечелила огромна популярност сред спортистите, но е безполезна за обикновените хора, които водят кулинарен начин на живот. Защо? Да, защото l-карнитин "работи" само по време на тренировка. В допълнение, съдържанието на l-карнитин в "Turboslim контролен апетит" е незначително, така че е малко вероятно да усетите неговия ефект.

4. Хромов пиколинат. Друг компонент на много биоадитиви за загуба на тегло. Хромният пиколинат намалява апетита за бонбони и брашно, потиска апетита като цяло и помага на тялото да изгражда мускулна маса и да изгаря мазнините.

Формата на препарата е много удобна, дъвчещите таблетки винаги могат да се държат на ръка, като всеки един по един преди всяко хранене и ... бързо губи тегло. Цената на добавките също е ниска, за опаковка от 20 таблетки ще платите около 150 рубли. Проблемът е, че наркотикът не е подходящ за всички. Някой изобщо не е чувствителен към неговите компоненти и съдържанието им е изключително малко, за да има необходимото въздействие.

Въпреки това, за такава ниска цена, струва си да опитате. Ако върху вас съставките на тази хранителна добавка ще работят - добре. Основното нещо е, че приемането на "Turboslim" придружава общата реорганизация на храната и начина на живот. И това не се възприема като магическо хапче, което може да се приема, докато се храните бързо въглехидрати.

Share:
Comments