Дженифър анистън стана лице и инвеститор на козметична

Холивудската мегастра Дженифър Анистън, която напоследък по-често може да се види благодарение на рекламите, популяризиращи козметиката, реши да действа не само като инвеститор, но и като представител на Living Proof. Актрисата ще участва и в създаването на нови продукти и дизайн на опаковки.

Living Proof е специализирана в производството и продажбата на продукти за грижа за косата. Марката Living Proof е различна от другите марки с нейния научен подход. В създаването си, професори и учени участват - това е, което привлече вниманието на актрисата.

За марката - това е невероятен късмет, защото Анистън, каза тя, рядко се съгласява да участва в рекламата. Дженифър признава, че често получава такива предложения, но тя чакаше случая и наистина полезно предложение: "Бях се приближила много пъти и много пъти".

"В продължение на много години косата ми е била изложена на много хора - сешоари, гладене, плетене, боядисване ... Косата ми е взела сериозен удар", казва Дженифър Анистън в последното съобщение за пресата. "След като използвам тези продукти, чувствам, че най-накрая намерих решение, което работи всеки ден." Не мога да помогна за споделянето на жизнените доказателства със света. "

Прическа Дженифър отдавна е призната като стандарт, а самата актриса често е надминала рейтингите на известни личности с луксозна коса. Дори и нейният герой Рейчъл в телевизионния сериал "Приятели" създава истинска сензация в козметичната индустрия благодарение на шикозната си "каскада", която е станала толкова желателна за много жени.

Изпълнителният директор на Living Proof Jill Bero заяви: "Ние вярваме, че красотата и умът са най-добрите компоненти на нашата формула. Анистън съчетава всичко това. "

Share:
Comments