Прически на средна коса със собствените си ръце - тренираме!

Слоеве, които имат дължина до раменете или малко повече, се отнасят до средната стойност.

Вече е възможно да се срещнат почти всяка втора жена.

Популярността на средната дължина на косата се обяснява със следното:

- по-лесно е да се грижиш за тях, отколкото за дълга коса, което е цялата мярка за измиване;

- те ви позволяват да създавате на главата си разнообразни прически, които значително променят образа на една жена, за разлика от късата прическа.

Правиш си прически на средна коса със собствените си ръце не е особено трудно. Да разгледаме някои варианти на най-популярните начини, прилагани към такава дължина.

Свободна коса

Младите момичета, чиято дължина се отнасят до средната, основно просто ги отхвърлят, понякога се навиват на къдрици. Разбира се, за да изгубите нишките изглеждат елегантни, трябва да ги държите чисти и да ги нанесете след измиване, за да не се заплитат след изсъхване. За ежедневните прически, не бива да се правят силни ключалки върху нишките, по-добре е леко да се къдрят с кърлинг или гладене. Ще отнеме не повече от пет до седем минути. Вижте снимки:

Технологията на полагане чрез гладене е както следва:

- косата, върху която е поставена предварително фиксиращият гел, трябва да бъде разделена на равни нишки, достатъчно дебели, за да бъде захваната с желязо, и да ги фиксира с еластични ленти;

- Използване на железен захват, за да се хване една свободна къдрене в зоната на началото на къдрянето, перпендикулярна на нишката;

- ютията, заедно със захваната нишка, трябва да се превърнат във вертикална посока около оста;

- след като ги върнете в първоначалното си положение, повторете отново завоя;

- като сте направили такава спирална къдрене върху всички направления, внимателно разпределете къдрите с ръцете си върху цялата глава;

- За да запазите прическата за дълго време, можете да поръсите леко с лак.

Можете да направите вашата прическа на средна коса със собствените си ръце под формата на къдрици и с помощта на други методи на навиване, например с помощта на кърлинг, както и с конвенционални косачки. Те ви позволяват да получите различни къдрици. Всичко зависи от плътността и структурата на косата.

Ако, след като размахате, създадете обем в пареалната област с малко руно и след това фиксирайте горните нишки, събрани в задната част на главата или малко по-високо с клипса за коса, получавате съвсем различен вид прическа. То е подходящо както за работа, така и за всеки празник. Вижте снимки:

Прически за средна коса на ръка, направени на основата на греда

Всички нишки със средна дължина могат да бъдат сглобени в пакет, като преди това са плетени плитки, колани или ги бият с къдрици, създавайки великолепни прически.Нека разгледаме някои варианти на такива пакети:

1.Puchok под формата на багел с плитки, вижте снимката:

Тя се изпълнява, както следва:

- от всяка страна, по-близо до храма, за да разпредели малка ивица и да я тъпче с копче със захващане на допълнителни брави (френски плик);

- краищата на плитките са фиксирани временно невидими;

- космите на средната част трябва да се събират с помощта на еластични ленти в долната част на шията под формата на опашка, като се улавят краищата на плетени платове;

- опашката е извита и закръглена в кръг под еластичната лента, като малко изглади горните извити нишки;

- за да се придаде обем на гредата към еластичната лента, е необходимо да се фиксира субстрата под формата на поничка, която е равномерно покрита с нишки от косми;

- лъчът се фиксира с помощта на болтове и се фиксира с лак.

2.Полиок от плитки.

Поредицата от действия е изобразена на снимката:

Такъв пакет се изпълнява, както следва:

- Косата е разделена на три части, докато в областта на храстите и челото трябва да оставяте малки направления;

- Средната част на нишките е фиксирана с еластична лента, а от получената опашка, плътна плитка не се запушва. Тя се превръща в ролка;

- от страничните плитки, плитките също са плетени, които са сгънати в ролки;

- те са фиксирани с щифтове, по-близо до централния лъч;

- като сте поправили напрежението на тъкане с ръце, за да придадете красива форма на fascicle, да определи лак;

- тънките леви нишки могат леко да се свиват и да се поставят с вълни от двете страни, насочени към лъча, или да се оставят настрани.

3. Дръжка от една плитка с къдрици

Друга версия на гредата е изработена от един френски плит, който се изтласква от върха на главата, снимка:

При тъкане е необходимо да се обхванат широките нишки, за да се придаде на косата релефен обем. След достигане на областта на шията, косата трябва да бъде обвита с еластична лента. Краищата се завиха с плетка и лежаха около краищата на опашката с красиви къдрици, закрепиха ги със скоби и покриваха с лак.

3. Висок пакет от пакети, снимка:

Последователност на изпълнение:

- Закопчайте гребена и свържете опашката в областта на париета;

- Разделете го на части с еднаква дебелина (количество по усмотрение);

- всяка част е усукана в един пакет, закрепете края с тънка еластична лента и я поставете под формата на лъч;

- за да фиксирате пакетите трябва да бъде по-близо до центъра с помощта на щифтове.

Прически за средна коса със собствените си ръце с елементи на косата

Средната дължина на нишките е най-удобна за изпълнение на дрямката. Създаване на шипове по два начина: чрез пробиване на нишки и събиране на косми по вътрешната страна на нишката. Първият метод се използва за по-силно руно. За да го поддържате по-добре, препоръчваме леко да го оправяте с лак. Използвайки го, можете да създадете разнообразие от обемни прически за празничен изход и ежедневие. Например, babetta, можете лесно да го направите сами с помощта на дрямка. За да направите това, вързаната опашка се пени и слага от валяка с последващо фиксиране от щифтовете. За да направите обема под косата, можете да поставите изкуствен валяк, който е напълно затворен от пенирани нишки. Те се сгъват под ролката и се фиксират с щифтове.

Можете просто да направите прическа на средна коса със собствените си ръце, да перете ключалките в задната част на главата и след това да ги прихванете с джанта или лентата в горната част на главата, вижте снимката:

Краищата на изгладените косми могат да се съберат с гума и огъване, като се закрепват шийките в гърлото.

Такава прическа ще задоволява както младите, така и възрастните жени.

Разглежданите варианти на прически, направени върху средна коса от собствените им ръце, са само малка част от различните аранжименти на такива направления. Избирайки правилната опция за косата си, винаги трябва да имате предвид структурата и плътността й, както и особеностите на лицето, вида фигура, обкръжаващите условия (на открито, на закрито, в дъжд, при слънчево време) и налагането на прическа (за работа, за почивка). Предвид всички гореизброени фактори, винаги можете да създадете успешна надеждна прическа и да не се съмнявате в нейната неустоимост.

Share:
Comments