Дали коланът за отслабване ще помогне за постигане на

Не всеки има достатъчно сила на воля и търпение да моделира идеалната фигура, да прави фитнес и да следва диети. Много жени биха искали да се отърват от мразения целулит и мазнини, без да полагат специални усилия.

Преди известно време такава мечта за потребителите беше удовлетворена, - редица компании започнаха да произвеждат колани за отслабване. Според проекто рекламните лозунги, лентата за отслабване е създадена, за да може колкото се може повече хора да почувстват чудодейната си сила и да отслабнат, без да се опитват да направят никакви усилия. Въпреки това, за да се уверите, дали коланът помага да отслабнете в действителност, можете да сте сигурни само като го купите.

Как работи лентата за отслабване?

Изненадващо, хората, които си купиха колан за отслабване, ревютата за него оставиха най-положителните. Така ли е вярно, че развитието на технологията е отишло толкова далече, че вече е възможно да отслабнете, като седите пред телевизора и ядем калорични eclairs? Ще се опитаме да разберем този въпрос.

Така че, ако разгледате принципа на работа на повечето колани за загуба на тегло, можете да видите, че почти всичко се състои в използването на вибрационни вълни. Обикновено вибриращият механизъм е затворен в тялото на колана, изработен от гъста, а понякога и гумирана, плат. Вграденият масажор има няколко режима на скорост и степен на интензивност, които могат да се коригират по желание. Контролът на настройките на машината се извършва с помощта на дистанционно управление, което може да бъде разположено както на самия колан, така и на известно разстояние от него, като е защитено с помощта на защитени проводници.

Коланът за отслабване не само ще разсейва застояла кръв и ще укрепи стените на кръвоносните съдове, но също така ще въздейства ефективно върху слоевете мазнини, които са дълбоко под покритието на епидермиса. Подобен резултат може да се очаква само от специален антицелулитен масаж, използващ лимфен дренажен препарат, но сега с появата на такова устройство като колан за отслабване, който не може само да уголеми окото, професионалният масаж може да се извършва самостоятелно у дома.

Допълнително предимство на този колан е, че може да се използва по предназначение, като се обвързва около талията и се поставя на други части на тялото - бедрата, бедрата, ръцете. Регулируемият размер на колана го прави многофункционален.

Постоянно използвайки колана, можете не само да забравите за целулита завинаги, но и да подобрите здравето си. Това ще се случи, защото по правило коланите също имат ефект на затопляне, който заедно с масажа влияе върху процеса на отстраняване на шлаката от тялото.

Ако все още се съмнявате дали коланът ви помага да отслабнете, вероятно ще успеете да убедите още един важен аргумент - използвайки колана, ще тонирате мускулите на тялото си. Какво може да бъде по-добре от чувството за контрол върху собствената си сила, чувството за това как всяка клетка на тялото е наситена с кислород, как силните мускули се свиват под кожата? Това са тези усещания, които могат да ви дадат колан за отслабване. В допълнение, сега повечето марки произвеждат колани, изработени от дишащи естествени материали, които дори при близък контакт с кожата не предизвикват алергия и раздразнение. Също така, когато купувате, често можете да намерите хубав бонус - резервен комплект батерии или крем ще бъдат добавени към колана, което укрепва влиянието на колана върху проблемни области на тялото.

По този начин коланът за загуба на тегло ще бъде прекрасна находка и за двете не твърде ревностни дами, които искат да бъдат красиви, и за жени, които прекарват много време, като се грижат за здравето си.

Share:
Comments