Грим за зелени очи: спирала, сенки, стрелки, снимка

Зелени очи - толкова очарователни и опияняващи. Нищо чудно, че те се наричат ​​магьосничество: толкова много магия, сексуалност и атракция, както в очите на зелените очи красота, никой друг не може да намери.

Те имат много нюанси, най-редките се считат за чисто зелено, изумруд. Обикновено зеленият се разрежда с жълтеникав, синкав или кафеникав цвят.

Следователно изборът на сенки и очна линия трябва да бъде направен въз основа на сянката на очите им, за да се представи тяхната красота в специална светлина.

Грим за зелените очи: какъв цвят да изберете сянка

Идеалният цвят за всички нюанси на зелените очи е розов, пълен със своята палитра: от светло до тъмно. И също лилаво, лавандула, лилаво, виолетово, тухла, бледо оранжево.

Зелените и сини очи ще станат по-привлекателни, ако са засенчени от сив, пясъчен или светло-зелен цвят, както и шоколад, люляк и тюркоаз.

Очите зелено-кафяв ще се възползват от прилагането на нюанси на шоколад, кафяво и всички нюанси на зелено. Освен това, като основа, е по-добре да се вземат кафяв и шоколад и да се прилага зелено като добавка.

Зелено-жълтите очи са идеално пригодени за розови, лилави, лилави сенки, които правят тези очи по-ярки. И също така и смарагд, праскова, мед и топли нюанси на кафяво.

Цветните нюанси на зелените очи са все още много, за да намерите най-изгодния цвят за себе си, опитайте се да поставите нюанси на злато, сметана, кафе, бежово, метличина или шампанско. Но бяло, синьо, сребристо е по-добре да не се използва - те лишават зелените очи на изразителност, правят ги слаби.

Как да нарисуваме стрелите правилно

Неизвестните стрелки придават допълнителна сексуалност и очарование. Никой мъж не беше в мрежата на такива съблазнителни и вълнуващи очи. Ето защо, за да придобият очите на фаталната съблазън, стрелите трябва да бъдат правилно изчертани.

Най-сексуалният се счита за "вид на котката". Тя е идеална за жени с кръгли очи. Окото е окомплектовано изцяло около горния и долния клепач, а върховете на стрелите, свързващи се по външния ръб, се издигат. По този начин очите придобиват красива бадемова форма.

За съжаление, "външният вид на котката" не се вписва със собствениците на малки очи, като тези стрелки визуално допълнително намаляват размера си. За да увеличите визуално, стрелката трябва да започне от средата, а не от вътрешния ъгъл.

За офис или естествен грим, можете да направите стрелки за невидимост, с помощта на които се създава ефектът на дебели мигли. За да направите това, трябва да приложите не линия, а растерна графика, която запълва пространството между ресни с молив или очна линия. След миглите, прилагайте спиралата по обичайния начин.

За бизнес или дневен грим, малки ръце са направени за вечерни или празнични грим, по-дълго. За партита, екскурзии до клуб или дискотека, разклонени стрели са подходящи, когато долната линия се движи плавно или завършва на ръба на окото, а горната - към небето.

Ако искате да нарисувате стрели за първи път, можете да опитате класическата версия: очите трябва да бъдат очертани по контура и върховете на стрелките трябва да се затворят. Най-горната линия може да бъде леко изпъкнала над ръба, сочейки нагоре. За да приложите стрелките, използвайте течен линк или добре обоснован козметичен молив. Зеленоочните жени са подходящи за почти всички цветове, избягват само пастелни, бели и сини нюанси.

Как да нанесете правилно маска

Крайният момент в оформянето на очите е оцветяването на миглите. За очите, в рамка на пухкави ресни, а не залепени заедно паяк лапи, трябва да изберете правилната спирала, и след това безупречно да го приложи. Изглежда, че няма нищо сложно в цвета на миглите. Но тук има някои тайни. Първо, ако кремът има миглите, те трябва да бъдат обезмаслени преди боядисване - избършете с памучен диск и тоник. Когато изсъхнат, можете да започнете да рисувате.

Първо, оцветете миглите на долния клепач и ги докосвате с върха на четка, която се държи вертикално. Ако по-ниските мигли са дълги, е по-добре да ги направите до половината дължина. В противен случай, спиралата може да остави черни точки върху кожата под очите. Веднага след като боята изсъхне, миглите на горния клепач са боядисани. В този случай дръжте четката хоризонтално, като започнете оцветяването от средата.

След това се преместват до външния ръб, накрая рисуват вътрешния ъгъл. Четката се мете гладко отгоре надолу, редувайки се с зигзаг движения. Маскарата се прилага по цялата дължина на миглите - от основата до ръба. Правилно нарисуваните тирета от външната страна трябва да гледат храма, отвътре - на моста на носа. За да получите красив въртящ ефект, краищата на боядисаните ресни трябва да бъдат леко навити нагоре. Бучки от миглите могат да бъдат премахнати, ако държите върху тях специален гребен, който ще събира излишъка. Хранете мигли, докато маслото не изсъхне. За малки очи изглеждаше по-голяма, по-ниските мигли не оцветяват. За зелените очи, маскарата идва в черно, сиво, кафяво, лилаво, зелено или златисто на цвят. Не се препоръчва синьо.

Вечерен грим за зелени очи

За вечерния грим е позволено да се използват наситени и светли цветове, така че да се забелязват при изкуствено осветление. Ето защо, като основа, можете да поставите нюанси на сочни нюанси - пролетта зелени, злато, мед, шоколад, както и лилаво, лилаво, черно. И за да се избегне вулгарност, и да направи грим по-естетически, ще помогне светли нюанси - праскова, бежово, кремаво, светло златисто, светло лилаво, меко оранжево или розово.

Можете да направите затъмнение в вечерния грим и черно, но не и въглища. Но по-добре тъмно сиво, лилаво, кафяво. Но на спирала е позволено да използва всички - черно, лилаво, зелено, кафяво, злато. В допълнение към подчертаване на мистерията и красотата на зелените очи, можете да ярки аксесоари - обеци с камъни, за да съответства на цвят на очите, брошка, фиба или шал.

Дневен грим за зелени очи

Дневният грим не трябва да бъде прекалено ярък или блестящ, за да може той да избере умерен тон. За да изглеждате по-естествено, можете да се ограничите до сенки и спирала. Ако не можете да направите, без да приспособявате очите, препоръчително е да използвате молив или шоколад, тъмно сив, лилав за молив. Черната маскара е най-добре да се замени с кафяво или сиво въглен.

Зелените брюнетки с приятна кожа са подходящи за прасковени, млечни, сиви сенки. Браун коси и червенокоси със сладка кожа - златисто кафяво, бежово, млечни, маслинено. Зелените очи на блондинките със свежа кожа ще играят по специален начин, ако са засенчени от крем, бежово-златист, маслинено, бледо-виолетов цвят. Дневният грим трябва да бъде спокоен, но не скучен. Следователно, струва си да добавите малко подправка към него, като играете с различни нюанси на цвета.

Коментари

Фатима 09.02.2016 Благодаря за съветите, но би било готино, ако те все още са показани в снимки, как да направите това грим стъпка по стъпка
Share:
Comments