Най-умните: как тина канделаки успява да се задържи във

Тина Канделаки не е съгласна, че човек с активен начин на живот не може да бъде дебел.

"Да, аз съм добре известен журналист, общественик, собственик на ресторант, писател, както и производител, съсобственик на компанията" Апостол "и непрекъснато в движение, но това не означава, че нямам наднормено тегло", отвръща Тина. , за което днес може да се гордея - резултат от постоянната работа върху себе си. "

Канделаки е убеден, че ако се втурнеш в "колелото", без да се грижиш за себе си, тогава няма да видиш красива фигура, както и хамстер, който играе цяла нощ в клетката. Освен това стресът, произтичащ от липсата на умения в организацията на работния процес и отдиха, води до депресия, която те се опитват да се възползват, когато е възможно. Оказва се, че ние работим много, ям от време на време, но все още на нашите Plisetskys, като хипопотам за лебеди.

От буйна до изпомпвана

"Не мога да стана балерина - не тази порода," Тина ирониите ", но аз трябва да се откъсвам от очите. Канделаки не се съмнява в неговата сексуалност, забравяйки времето, когато тлъстият малък Тинатин искаше да носи къси поли. Тина беше пълно, но интелигентно дете. Въоръжен с фенерче и покрит с одеяло, тя остана късно в книгите. Съдейки по момичешкия тен, Канделаки не само чете, но яде под корицата на нощта.

Но днес Тина демонстрира тялото си толкова доброволно, колкото и умствените й способности. Фенове постоянно се наслаждават на новите емоции на звездата, които се изпомпват ежедневно във фитнес залата.

Някои от наблюдателите за живота на други хора са възмутени, че според тях Тина не знае как да носи спортна униформа. Всъщност, домакинът обича да издърпа панталони или къси панталони почти до пъпа, демонстрирайки на всички, че тя е точно като момиче отдолу. Дори предложението за снимане на голи Канделаки не отхвърляше, само никой не можеше наистина да се наслаждава на тясното си тяло, хаотично скритата "дъвкана" хартия.

Диета "Жените на годината 2009"

Нейните врагове считат Тина за безскрупулен гладен PR, но въпреки всичко тя е успешна. За да постигне успех в живота на Канделаки, желязната воля благодарение на нея Тина ежедневно и неуморно приспособява формите си. Тази жена, за да отслабне, се опита много диети: яде само ябълки и несолени зърнени храни от ориз, елда, напълно отказва от мазни, сладки, брашно храни.

Тинатин е особено привързан към диетата на Dyukan - френски лекар, който завладява компетентно направената диета Lopez и Penelope Cruz, последната от които Kandelaki се смята за подобна. "През първите 7 дни се почувствах ужасно ужасно", признава Тина, "но след това се развя като молец, Пиер наистина е гениален човек".

Диетата се състои от четири фази:

- "Атака" - предполага използването на някои протеинови продукти, продължителност - една седмица;

- "Круиз" - протеинови дни се заменят с протеини и зеленчуци, продължителност - 7 дни, за да се намали един допълнителен килограм;

- "Консолидация" - продължителността на фазата зависи от броя на изгубените килограми, където 1 кг = 10 дни, с изключение на протеини и зеленчуци, е разрешено да се ядат някои плодове и някои от съдържащите нишесте продукти; два пъти седмично можете да организирате "празници" с висококалорична храна;

- "Стабилизиране" - връщане към нормалната диета, 1 път / 7 дни трябва да ядете само протеинови храни.

Внимание: Придържайки се към диетата Dukan, не забравяйте да пиете около 2 литра вода през целия ден, ядете овесени трици ежедневно (като започнете с 1,5 литра, увеличете количеството с 1 ч. Л. При превключване към всеки етап) и ходете най-малко 20 -30 минути.

Тина призна, че не може да седи на протеинова диета за дълго време, тъй като е било трудно да се изявят оригинални ястия само от френски съставки. Трябваше да поръчам специални комплекти храна в куфарите си. Доставената храна е вкусна, разнообразна и съдържанието на калории в ястията е строго преброено от специалистите по хранене.

Но винаги яде Kandelaki, приготвени от някой (собственик на грузинския ресторант "Tinatin" и добър готвач) не искат да ядат. Изчисляването на калориите е още по-изморително, отколкото да седите на диетата на Дюкан, така че отново се намери Тина в търсене на оптимална диета за фигуристите на грузинските жени.

Разкриване на тайни за красотата

Тъй като Канделаки не е свикнала да се оттегля, тя все още се сблъсква с истината чрез изпитание и грешка - "Жената не се нуждае от диети - тя се нуждае от здравословна и балансирана диета". Тина отказва вредна храна и дори спира да пие кафе, замествайки я със зелен чай. И Тинатин се опитва да не преяжда.

"Едно момиче трябва да се държи във форма не само с диети", спомня си Канделаки. Спорт и сън ще й помогнат в това. Тина не разбира защо жените гладуват и изобщо не тренират. Председателката не мисли, че е без работа, работи в симулатори, скача въжета, протяга пресата, повдига бара, обича аеробика, плува, ако е възможно, кънки, танци.

Също така Тинатин - за да бъдете привлекателни, трябва редовно да спите, да спазвате режима, да изоставяте лошите навици (Kandelaki не пие, не пуши), грижливо се грижи за кожата, косата, е приятно да мирише и да обича себе си.

За любителите на Tinatin

Тина е готова да помогне на всички да станат нея и да се запознаят с неговото творение - "Бъди Тина Канделаки или дизайнерът на красотата". Жените, които четат книгата, са разделени на две категории: първата намира в нея много полезна информация за правилния начин на живот и вътрешно състояние, за диети, упражнения, красота; други смятат, че това "посредствено четене" е пълна с морал и не съдържа ценни препоръки. Единственото нещо, което се съгласиха читателите, е, че книгата е способна да привлече красиви илюстрации.

Share:
Comments