Елда диета

елда

Диетата диета е доста проста. През седмицата ще трябва да ядете само каша от елда за закуска, обяд и вечеря. Не е нужно да се притеснявате за приема на протеини, витамини, микроелементи и въглехидрати в организма, тъй като те съдържат достатъчно в елда от елда, а калориите в ечемичното овесена каша са 169 калории на 100 гр.

Вечер подготвяте "стратегическо" снабдяване с храна за следващия ден: готвач от 1-1.5. елда грис за 3-4 супени лъжици. водна каша без сол и без захар и незабавно я разделете на три равни части. Сутрин, веднага щом се събудите, изпийте 1 чаша гореща варена вода на празен стомах. Водата трябва да е толкова гореща, че да можете да я пиете с глътки и да не изгаряте. След 30 минути - закуска от първата част от овесена каша (нагрята във водна баня). Ако наистина искате, можете да я изпиете с неподсладен чай, зеленчуков сок (но не и картоф) или кисело мляко без мазнини.

В подобен "режим" за обяд и вечеря. Между храненията (каша от елда) можете да пиете варена вода или чай без захар, но не повече от 2 литра на ден. Чувството на глада по време на тази диета хората не се чувстват, защото елда - един много задоволителен продукт.

Спазвайте, че диетата не е трудна, което е особено важно за хора, които не се ограничават лесно до хранене. След това, за да не "наемете" паунда, трябва да намалите количеството на сладките и солени храни във вашата диета. В края на диетата продължи да яде елда каша за закуска, и повторете "седем дни" може да бъде само един месец. С помощта на елда диета можете да отслабнете с 7 килограма на седмица.

Share:
Comments