Ползата от нар за загуба на тегло: меню, правила за употреба

Нарът е изключително полезен плод и в това мнение повечето учени и специалисти по хранене се сближават. На свой ред не можем да пренебрегнем и да пренебрегнем наличието на такава прекрасна диета от нар. Така че, по-нататък ще говорим за диетата с нар.

Ползата от нар за загуба на тегло: меню, правила за употреба

съдържание

  • Предимства на диетата с нар
  • Меню от нар диета за една седмица

Предимства на диетата с нар

Говорейки за ползите от диетата на нар, като диетична система за отслабване, трябва да започнете с полезните си свойства. Нарът е богат на витамини, като: C, P, B6 и B12, необходими за тялото. Тези витамини, съдържащи се в гранат, не само подобряват имунната функция на организма, но също така помагат за борба с различни вирусни заболявания. Ето защо диетата на нар е много важно през есенно-зимния период от време. В допълнение, гранатът има положителен ефект върху сърдечната и кръвоносната система.

В допълнение към тези предимства на плодовете, си заслужава да се отбележи, че има пряк положителен ефект върху загубата на тегло, като има положителен ефект върху храносмилателната система. Свойствата на плодовете подобряват метаболизма и храносмилането на храните.

Нарът е гост на щанда на всеки супермаркет и това прави диетата практически целогодишно. Съдържанието на калории в нар е 72 kcal. за 100 грама плодове, поради което в диетичния период се допуска да се яде в малки количества и в същото време ще ви помогне да отслабнете.

Нар храст

Меню от нар диета за една седмица

Основата на диетата с нар е нискокалорична диета. По този начин вашата хранителна система трябва да се основава на нискокалорични храни през периода на хранене. Дневната дажба трябва да се състои от 4 хранения. Ако вечерта се чувствате гладни, можете да си направите малка закуска. По-долу ще намерите приблизително приблизително меню за диета:

закуска: 100-150 грама каша от елда, без подправки, както и 1 средна граната;

Обед: 100-150 г варена пилешка гърда или филе от риба, както и 100 грама перла или овесена каша;

Следобедна закуска: банан;

вечеря: Двойна закуска.

Късно вечер, ако сте затрупани от глад, можете да пиете чаша нискомаслено кисело мляко или кефир. В този случай така наречената късно вечеря не трябва да се случва по-късно от един час, преди да си легнете.

Гранат вътре

Ето едно меню, в което можете да се придържате в рамките на една седмица. Ако е необходимо и желаете, можете да замените тези продукти със сходно, същото нискокалорично съдържание.

Също така, не забравяйте за ежедневната употреба на течност. В допълнение към трапезарията, все още вода, можете да използвате сок от нар. Този сок трябва да бъде прясно изцеден, без никакви консерванти. Групата за забрана включва всички видове закупени от магазина чайове и газирани напитки. Ежедневната течна норма е 2-2,5 литра на ден, при силна топлина нормата може да се увеличи.

Това всъщност са всички характеристики на диетата. Пожелаваме успех в постигането на максимални резултати в намаляването на теглото.

Share:
Comments