Значението на името виктория

Думата "виктория" има латинските корени. Буквално "vic" - натиск, сила, власт. Следователно стойността на името Виктория може да се определи като "победа, победител".

Виктория не е много общо име. Според честотата на употреба той е на 19-то място.

В древния Рим това име е носено от богинята на победата. Първоначално тя се нарича Вика Пота, а след това се преименува на Виктория. На всички платна на великите художници Виктория е победоносна жена, силна, силна воля и героиня.

Виктория - черти на характера

Самото име означава невероятна активност и целенасоченост. Виктория постига победа при всякакви обстоятелства. Тя е интелигентна, самодоволна и загадъчна за мнозина. Тя няма да споделя плановете си с непознати, особено ако това е стратегия.

Виктория е в състояние да води и да води. Тя е лидер, тя е символ на успеха и победата. Но всичките й постижения не са случайни. Тя отива при тях целенасочено и методично, преодолявайки препятствията.

Победата е важна за Виктория, а не за участие. Ето защо, в съперници тази жена е по-добре да не.

Не може да се нарече щастлив, защото постига всички предимства само чрез прилагане на усилия. Развитието и увереността в положителен резултат са основните качества на характера на Виктория.

Виктория - съвместимост с името

Що се отнася до съвместимостта, Виктория ще се оправи с мъжете, които желаят да се подчинят на нейния умишлен характер. Ако Виктория ще бъде ръководител на отдела в Юджийн, Едуард, Сергей, Василий или Антон, тогава такова предприятие ще бъде пълно с идилия.

Не е желателно да имаме бизнес отношения с мъже, в чиито имена се намира буквата "r". Те могат да "ръмжат" в отговор на забележката на директорите и незабавно да загубят уважението си. Но Виктория е способна на хитрост в името на постигането на целта. Следователно, може да не покаже истинското си отношение към човека. Дори след извършването на важна сделка, тя ще може да се отпусне и да даде накара всичко, което мисли за поведението на нейния подчинен.

В брака Виктория ще бъде щастлива с Владимир, Михаил, Лео и Семьон. Всеки от тях е и лидер и стратег. В тандем с Виктория те ще създадат силен и надежден съюз.

Виктория - известни хора, носещи това име

Сред знаменитостите са Виктория Бекъм (актриса, дизайнер, модел), Виктория Лопирева (модел), Виктория Дайнико (певица с уникален глас). Между другото, великата английска кралица също се нарича Виктория.

Виктория - интересни факти за името

Английската кралица Виктория управлява 64 години! Основната интрига на живота й е връзка с лорд Мелбърн. Беше ли или не? Любов или неприличие? Ето въпросите, на които биографите все още не са намерили точни отговори.

Коментари

Оксана 08.04.2016 Уместно е да кажем, че Виктория изобщо не е щастлива в живота. Те трябва да правят всичко сами, а сами по себе си предпочитат независимостта. Моят приятел Вика, с относително богат съпруг, почти веднага след раждането си отиде да работи. Евелина 08.04.2016 Нямам какво да добавя към изброеното по-горе. Всичко е вярно. Имам няколко познати на Виктория и всички са такива. И всички като един заемат водещи позиции. Вярно е, че една вейка в декрета, но вече казва, че е време да работи, а след това измъчва съпруга си с подреден тон)) Brusnichka 08.04.2016 Да, за сметка на кралица Виктория, това е интересно. Като цяло я обожавам - толкова много години да държа сила в ръцете ми! Това, разбира се, потвърждава, че характерът на Виктория е много силен и силен. Е, тя не просто обича да командва, но знае как. Лиза 04/08/2016 И снаха ми или каквото и да се нарича, е съпругата на брат ми, също Виктория. Съгласен съм с тази статия. Единственото нещо, което не беше късметлия Вик - е, че има нужда от подчинен Юджийн и тя има съпруга на Женя). Това е, тя неправилно изчислила, не силно командват. Лиза 04/08/2016 И снаха ми или каквото и да се нарича, е съпругата на брат ми, също Виктория. Съгласен съм с тази статия. Единственото нещо, което не беше късметлия Вик - е, че има нужда от подчинен Юджийн и тя има съпруга на Женя). Това е, тя неправилно изчислила, не силно командват.
Share:
Comments