Значението на името галина

име Галина идва от думата "галена" (гръцки), което означава спокойствие, спокойствие, тишина, яснота, нежност, гладка повърхност на морето, тихо време, спокойствие на морето. Също така има западна форма - Гали ("gallina" - пиле, пиле) и Галя, третирани с древни календари като "котенце". Популярни в Украйна, галещи името на Гал няма нищо общо с тях, защото това е малка версия на името на Гън (Анна).

Галина Сергеевна Уланова е известна, чудесна балерина, чиято кариера трае повече от тридесет години. Многостранната панорама на изображенията, създадени от нейния гений, навлиза в историята на хореографията като пример за вдъхновение на майсторство и величествена култура.

Галина - черти на характера

Галина се различава от упоритостта, която преследва по пътя на живота и не се поддава на никаква провокация. Благодарение на благоприличието, усърдието и способността да бъдете приятно, тя може да се измъкне от всяка трудна ситуация. Точно и бързо действие, но много чувствено и импулсивно - лесно подлежи на привличане, а след това е твърде късно ... Най-голямата слабост на Галина е безразличието към децата и мъжете. Тя показва отлични организационни умения, "часовник", много любезен човек. Такива жени или молитви, че думите им не могат да се разпръснат, или толкова приказливи, че не можете да ги спрете. Няма други опции.

Галина не може да понася разстройство, не може да изяде изгорен пай или да слуша непрофесионална певица. Като дете, дъщерята на Галя - татко, много прилича на него и наследява повечето от характерните му черти. Това до голяма степен се отразява в поведението й. Той обича да променя дрехите си и да прекарва много време в огледалото, предпочита да играе с момчета. В младостта си Галина е малко по-студена, става по-силна, ярка и смела, а с възрастта - по-твърда и по-малко мобилна. Тя се сглобява, но може бързо да се отпусне.

Може би защото Галина не е лесен, тя често се преследва от лош късмет. Тази жена се характеризира с категорични преценки и възпитание, постоянен, не силен, но стабилен източник на тревожност и напрежение, което е причина за много конфликти. Галина има силна воля, но в определени граници, отвъд която може да се счупи. Външните стимули имат слаба реакция, но в някои случаи могат да се разгневят. По природа, песимист. Няма дори намек за отмъщение в него.

Галина със съответния човек се държи любезно и внимателно. Разумен, предварително знае за интереса си и как да го приложи.

Галина - съвместимост с имената

Сватбата на Галина с Павел, Станислав, Яков, Валери, Виктор, Георги и Алексей ще бъде успешна. По-малко е желателно да влезе в съюз с Леонид, Николай, Роман, Егор и Кирил.

Галина - известни хора, които носят това име

име Галина у Вишневской, Волчех, Гороховой, Зыбиной, Ковалевой, Кулаковой, Насоновой, Николаевой (Волянской), Польских, Прозуменщиковой (Степановой), Серебряковой, Скоробогатовой, Смирновой, Старовойтовой, Урбанович, Улановой, Черны-Стефаньской, Щербаковой.

Галина - интересни факти за името

- Планета име - Слънце - Зодиак - Овен - Минерал - Нар - Цветове - интензивен лилав, комбинация от сиво-синьо с тухли и червено, червено - Живот - Янка - Растение - бор.

Коментари

Алена 04/08/2016 Мисля, че Галините имат много добри качества. Те са целенасочени, знаят как да постигнат своето, работят добре, могат да бъдат меки. Волята на волята в тях несъмнено е голяма. Може би има много тъжни моменти, но Гали винаги плаче с нея. отметка 04/08/2016 Е, добре ... Ако пишат за мен тук, ще споделя впечатленията им. Много подобна на истината! Бях дъщеря на баща ми, не търпях объркване, наистина е малко студено. Казват, че съм труден, дори жесток ... Но няма да бъда счупен от скръб и тревоги, със сигурност ще оцелея и ще намеря изход. Алик 04/08/2016 Имах приятелка като дете Галя. Затова си спомних точно както е писано. Винаги приятелски, трудолюбив, умен, весел. Като цяло - готино момиче! Надявам се, че е запазила всичките си положителни черти. Людмила 04/08/2016 Тук имам същото! Името на майка ми е Галина, и никой от тях не е подобен на статията, като цяло с подобни описания - не. Е, когато майка ми не беше нито тиха, нито сладка! По принцип тя дори не знае какво е това! Между другото, това е единственият случай в живота ми, когато характеристиките не съвпадат! Маруся 04.08.2016 О-тя-тя! Не за пръв път съм чел за Галина. и постоянно в шок! Приятелят ми Галина, като цяло до описаното, не стои! Каква тишина, каква скромност и т.н. Това е точно обратното! Има вихрушка, гръмотевична буря, ураган и буря в един човек!
Share:
Comments