Значение имени кристина

Кристина е име с латински корени. Това се случва от латинския "Христос" (вариант на името на Христос). Кристина (Кристина) означава християнин.

Енергията на името на Кристина е много силна, собственикът на това име трябва да се научи как да се сравнява с елитното й име, иначе ще я натисне и Кристина ще стане много сложен човек. От ранна детска възраст момичетата с това име показват талант и родителите трябва да обърнат специално внимание и да помогнат за развитието на таланта на Кристина. Името на Кристина е много популярно в цял свят.

Кристина - черти на характера

Кристина има силен характер, тя винаги е стилна, елегантна, заради аристократичния й характер.

Положителни черти на името: - веселост - мобилност - интелигентност - вярност - общество - отзивчивост.

Отрицателни характерни черти на името: - не се критикуват - прекомерна ненавист - арогантност - не самоувереност.

Кристина - съвместимост с имената

Кристина, поради суетата си, може да не забелязва семейното й щастие. За собствениците на това име, вниманието на мъжете, комплиментите, е много важно. Кристина се ожени достатъчно рано, но за съжаление бракът й често е неуспешен.

Особено благоприятно е обединението на Кристина с Арсений, Владимир, Герасим, Юджине, Петър, Осип, Михаил, Степан.

Необходимо е да се избегне съюзът на Кристина с Анатоли, Николай, Станислав, Феликс.

Кристина - известни хора, носещи това име

- Кристина Нилсон - Шведска оперна певица - Кристина Стейд - австралийска писателка - Кристина Алчевская - известната руска поетеса Кристина Августа - кралица на Швеция.

Кристина - Интересни факти за изобилието

- Светите пазители на името: Кристина Тирская, Кристина Персия - щастлив цвят - стомана, оранжев - щастлив ден - сряда - каменна талисмана на името - яспис, кехлибар - рожден ден: 6 август 19 февруари 26 на март.

Кристините оценяват стабилността и обичат красотата, внимателно планират и изграждат живота си.

Коментари

Кристина 12/11/2016 Това глупости Кристина 20.11.2016 я многое не знала об себе:D Кристина 09/05/2016 Знаете ли, аз, като собственик на това име, първо прочетох такава забележителна прилика :), в различни източници има такива значения на вашето име, което ще прочетете ... което не изглежда да е близко, но е изненадано)) За съжаление, Все още не съм срещал други Кристина, затова мога само да преценя приликата в моя пример) Кристина 16 февруари 2016 PF, това е вярно. Кристина 05.05.2016 Казвам се Uristina, отколкото се радвам, че харесвам това име *** !!!!!!!
Share:
Comments