Искам да го получавам на всяка цена: любовни магии и

Всеки иска да намери любов и реципрочност. Жените търсят тяхното щастие и когато намерят, те се опитват да го запазят по различни начини. В този момент умът се блокира от чувствата, а очарованият човек е готов да прибегне до най-сложните методи, за да постигне взаимно чувство сред привлечените "жертви". В курса започват да се правят любовни магии, конспирации и магически ритуали.

Човечеството навлиза в нова ера, но рекламите и рекламите за любовните магии не престават да заслепяват в медиите, обществените места и интернет. Съдейки по броя на хората, които кандидатстват за услугите на магьосници и магьосници, окултизмът все още е популярен. Заслужава си да въведете в една от виртуалните търсачки заявката: "Как да направите любов на магията?" И системата ще даде над един милион препратки.

Според опитни магьосници, магията има мощна сила и може радикално да промени съдбата на човека. Други казват, че като направи магия, човек влиза в сделка с черните сили. Вероятно второто твърдение е валидно. В края на краищата, за конспирациите и близките използвайте най-жестоките неща. Хората добавят към храната на "любимия човек" цигарена пепел, сняг, земя от гробовете. И докато искрено вярват, че това ще го накара да я обича.

Изповеди на магьосниците

Ритуали с използване на пилешки кости, капка кръв изглежда не само отвратително, но и малко смешно, дори и за самите психически. Само в магическа сесия те твърдят, че са в конспирация с други световни сили, които могат да помогнат да омагьосат мъж. И когато тяхната "работа" свърши, маговете се превръщат в обикновени хора, които често се шегуват за техниките, използвани в работата.

Един магьосник, специализиран в privorotah, каза, че самият той е скептичен към извършените ритуали. Той подчерта, че любителите, обидените или ядосани хора са много уязвими. Те могат лесно да вдъхновят необходимата информация, декорирайки я с ореол на магията. Често клиентите се връщат обратно към него, за да премахнат магията, защото просто се отегчават от "очарования" човек.

В по-голямата си част магьосници и психолози са добри психолози, които познават тънкостите на човешката психика. Те разбират как да притискат клиента към правилните действия, а магическите трикове са "прах в очите". Някои хора са толкова погълнати от себе си, че започват да забелязват ефекта на магическите сили върху себе си.

Становище на психолози

Психолозите също се отнасят до любовните магии с ирония на зрелище. Те обясняват, че много хора не искат сами да решават собствените си проблеми, така че се обръщат към помощта на неизвестни сили. Но не можеш да те принуждаваш да обичаш насилствено. По този начин може да се внуши само похот.

Приворот и конспирация са действия срещу моралните човешки ценности. На такава стъпка хората са тласкани от сексуална пристрастеност, негодувание, жестокост и неграмотност. Първите две точки са психологически проблеми, които попадат в компетенцията на опитни психолози.

Текст: Светлана Ахи

Share:
Comments