Женски трикове или как да поддържате щастлив брак

Основните задачи в живота на човек, както знаете, са изграждането на къща, издигането на син и засаждането на едно дърво. Една жена получава много повече. Всеки знае, че не можете да вземете решение за всички проблеми за себе си. Въпреки това, много неща жената просто трябва да направи, без да я зарежда на никого. Това зависи от вашето щастие и вашето семейство.

Помнете няколко съвета и правила и ще ви бъде много по-лесно да поддържате щастлив брак.

Така че, първо, не забравяйте, че за една добра връзка, двойките се нуждаят от целувки, които изразяват топлина, доброта, грижа, нежност. Хората също са инициатори на целувки, но много по-рядко. Ето защо, за да се грижите за този момент е необходимо за една жена. В края на краищата жените са по-емоционални и общото настроение на семейното огнище зависи от настроението и емоциите на една жена. Искате ли вашето семейство да има топло, приятелско отношение? Проверете съответно. Покажете тези качествени качества. Един човек ще вземе правилата на тази игра.

На второ място, напомнете на вашия човек, че той е завоевател, ловец. Това е необходимо, защото естествената задача на мъжете е завоюване. И когато види, че територията е завладяна, той става отегчен и безразличен. Ето защо опитайте понякога да прибягвате до някакви промени. Така например, направете пренареждане в къщата, организирайте мъж, за да ви помага в това. Освен това можете да промените местата за отдих, да се запознаете с нови хора, да търсите нови хобита, какво ще заинтересува човек и поддържате качествени взаимоотношения с него. Не забравяйте експериментите със собствения ви външен вид.

На трето място, не забравяйте, че трябва да сте заедно толкова често, колкото е възможно. Ако позволите на човека да отиде на разходка с приятели за един ден - това не е страшно, а вторият. Но когато забележите, че любимата Ви всяка минута от свободното време бърза да се отпусне отделно от вас, е време да чуете алармата. Тук обаче трябва да знаете някои трикове. В края на краищата, ако откриете аларма открито, човек може да ви намери завистлива, ревнива и злощастна. Ако поискате да ходите с него, може да го намерите натрапчив, така че ще го отблъснете още повече. Как да направите своя любим себе си готов да прекара свободното си време заедно? С помощта на любопитство и ревност.

Опитайте се да действате странно, без да имате логика и неочаквано за човек. Представете си, че имате интересен, таен бизнес и можете да го направите само сам. Затова се радвай, когато напусне. Кажете му обаче, че ще се отегчите и ще покажете противоположното поведение: бързо затворете вратата, скривайки малко радостта. Ако той вика, кажете, че чакате и пропускате, но без да криете радостта. И да го посрещнем още по-радостен и по-весел.

Не се съмнявайте, че любопитството и ревността са преди всичко. И следващия път вашият човек ще мисли много пъти, преди да ви остави сам.

Коментари

Алиноска 12.12.2016 Женското щастие е много крехко! Ако не предприемете мерки навреме, можете да загубите щастие, съпруг и семейство и всичко това заради друга жена, така наречената любовница. Знам какво е, но просто не се отказах, но се борих и спечелих тази война на жените благодарение на Фатима Йевлевская. Тя успя с уникалния си дар да ми върне съпруга и сега не знам скръб, съпругът ми ме обича, по-силен отпреди, и Фатима много ви благодаря за помощта ви! Между другото, ако имате нужда от помощта й, сайтът на Фатима: http://fatimagiya.ru/. Щастието! Лиза 08/14/2016 Опитайте се да се държи странно, без да проявява логика и неочаквано за човек. Представете си, че имате интересен, таен бизнес и можете да го направите само сам. Да, и в замяна ще бъдете объркани или ревниви. Бракът трябва да се основава на доверие и добър секс, защото без физически компонент човек не се чувства връзка с жена. В секса е необходимо непрекъснато да правите разнообразие, да използвате секс играчки, необичайни места и сексуални техники. Вие ще бъдете много по-вероятно да се ограничи човек от pyanok с приятели, отидете на обучението в областта на орален секс и привеждането в забвение добър секс, отколкото някои тайни неща.
Share:
Comments