Червена торта: чудесна закуска, удобно е да си вземете

Ако не знаете как да готвите - просто научете, или по принцип не харесвате, но се нуждаете от нещо, което да готвите на масата бързо и ефектно, обърнете внимание на тортата на черния дроб.

Такава черна торта с пълнеж от лук и моркови е много лесно да се подготвите. И изглежда като кулинарно шедьовър. В същото време можете да го украсите, както желаете - със зеленина, яйце и протеини. В последния случай няма да се срамувате да пуснете тортата на празничната трапеза.

Така че, подгответе черна торта от всякакъв вид черен дроб. Но вероятно пилешкото и свинското месо са най-често срещаните. Пилешкият черен дроб има деликатен вкус. Но свинското месо има по-остър вкус, затова е най-добре да го накиснете предварително в млякото. Но това не е необходимо.

съставки:

Свински черен дроб - 500 g;

Мляко - 1 елемент;

Яйце - 3 броя;

Брашно - 2-3 супени лъжици. л.

Сол - 1/2 ч. Л.

Bow - 2 бр;

Моркови - 1 голяма;

Майонез — 200 г.

рецепта:

Измийте черния дроб и извадете филма. Нарежете черния дроб на парчета, прекарайте го през месомелачка или го смилате с потапящ смесител.

Ще добавим мляко и яйце. Разбъркайте добре. Тестото става дебело. Черният дроб хваща добре, така че вече не е нужно да поставяте брашно.

Добре загрейте тигана и изпържете палачинките в черен дроб. Генератора изсипва тестото в тиган, като палачинки. Палачинките стават по-дебели. Чакаме палачинката да улови. След като го върнете към другата страна. Времето е около 5 минути за всяка палачинка.

Лук ситно нарязан, а моркови три на голям ренде. Зеленчуци, от които се нуждаем за прехвърлянето на палачинки от черен дроб.

Предаваме лук и моркови. След това ги разбъркайте заедно и добавете сол.

Събираме тортата. На чинията, поставете първата чернодробна палачинка, смажете я с майонеза. Над майонезата разстиламе пасивираните зеленчуци.

Покрийте друга палачинка и повторете слоевете. Така че размазваме всички торти.

Последният слой е майонеза. Можете да украсите със зелен лук.

Дайте тортата на няколко часа, за да се накисвате, въпреки че можете да сервирате веднага, но след няколко часа ще бъде много по-вкусно.

Бон апетит.

Време за готвене - 35 мин

Брой порции - 6

На 100 г:

Б — 10.96

Ж — 12.92

При - 6.97

Ккал — 188.52

Share:
Comments