Защо мечтаете за черно коте? основни интерпретации - за

При тълкуването на сънищата хората се подпомагат от книгите за сънища.

Благодарение на тях можете да отворите завесата на бъдещето.

Защо мечтаете за черно коте? Дали такава мечта звучи като тъжни събития? Или напротив - пророкува щастието и радостта?

Необходимо е да се разбере.

Защо черно коте мечти - основната интерпретация

От една страна, мечтата, в която се появява котето, говори за приятни проблеми и получаване на подарък. Но ако котето е черно - не чакайте радостни събития. Може би те няма да се сбъднат. Черният приятел може да посочи, че има враг, заобиколен от хора, които очевидно не се показват, но постоянно завижда и изгражда интриги.

Необходимо е да си припомним всички подробности за съня, какво прави котето, как той и какво прави. Беше удоволствие да играя с него, или, напротив, предизвикваше страх и отвращение. Емоционалното състояние по време на съня е много важно.

Ако мечтаете, че котето изпръсква и хвърля - можете да се карате и да се събуждате и да се събуждате. От малък скандал ще настъпи истинска кавга, която няма да може да спре и да изглади острите ъгли на конфликта. Тази кавга може да се развие както между приятели, колеги, така и между любимите.

Каква е мечтата на черно коте в мечтата на Милър?

Защо мечтаете за черно коте - в книгата на мечтите на Милър се казва, че подобна мечта казва, че в живота на човек внезапно има проблеми, които ще объркат всичките му планове.

• Мръсното, крехко котенце казва, че ще станете жертва на интриги и интриги, които отдавна са били воювали против вас;

• Убийте черно коте в сън - всички скърби и нещастия ще престанат;

• Да видиш в мечта как една огромна змия убива едно коте - всички интриги ще бъдат безполезни, злото им ще бъде възнаградено за тях;

• Ако котето ви се събуди в сън - репутацията ви ще бъде развалена, жестоко желаете от скръб и евентуално смърт;

• Ако успеете да се преборите с атаката на коте - ще излезете от водата, няма да ви навреди.

Каква е мечтата на черно коте в сбирката на Фройд

В мечтата на Фройд се казва, че черното коте мечтае за страсти и тайни желания. Ако подобна мечта мечтае за младо момиче - тя не е напълно честна с младия си мъж, но скрива съчувствието си към друга. Този изкусител е готов да унищожи двойката, но семейните му отношения не го интересуват - само страст и никакви задължения.

Ако едно младо момиче мечтае за това как играе с малко коте - всъщност иска да се впусне в еротично приключение. Ако тя няма двойка съпруги, скоро ще има страстен настойник, който я очарова и променя целия й живот.

Човек вижда в съня как любимата му играе с черно коте - възможно е да я предадеш от своя страна с приятеля си. Това ще бъде двойно предателство, но човекът ще упорства и ще може да установи личния си живот с друга жена.

Какво мисли едно черно коте в други мечти?

Във френската книга за сънища се казва че черно коте в сън - до предателство на един приятел, възлюбени. Ако в съня някой видя как няколко котенца се бият помежду си, тогава могат да го ограбят през нощта. Така че, той не трябва да напуска къщата си в близко бъдеще през нощта.

В езотерична книга за сънища се казва, че котенцето с черен цвят олицетворява нощта, сянката на човешката душа. И ако мечтаете, че черно коте лежеше на краката ви, вие, с действията си, предизвикахте враговете да ви пожелаят зло и да отсечете пътя към нови постижения.

Ако котето е красиво и привързано, тогава опасността е преминала, но деструкторите могат отново да ви навредят. За да видите как едно черно коте отдръпва лицето ви - виждал сте врага си напоследък, може би е бил в дома ви и ви е оставил неприятна изненада.

За да видите как един котер скача върху вас и лети - не се страхувайте от вражески атаки, често са празни думи, които не са подкрепени от случая. Врагът трябва да се научи да контролира емоциите си. В противен случай самият той ще бъде в капан.

Ако едно коте има очи с различни цветове, тогава не можете да решите по какъвто и да е начин дали да реагирате зло на злото или да вършите добри дела. Тази ситуация трябва да бъде контролирана, защото тъй като е рискована, по всяко време тайна, може да стане очевидна.

В книгата за сънища на Хасе се казва, че черно коте е измама и лъжа. Ако гладите, хранете, взимате животно в ръцете си, ще направите много добро за човека и той няма да ви благодари. Ако котето ви ухапе, това означава, че човек ще ви доведе до подозрение за престъпление. Ако в съня ви има черни котенца - приятелите ви не са ваши приятели, това е печеливш съюз, но не и за вас.

В мечтата на Лофа се казва, че котка или коте в съня говори за развитата интуиция на човек, който трябва да бъде взет на сериозно и да го слуша. Лоф посочва, че една черна котка винаги е била считана за мистично животно и ако човек мечтае за това, това означава, че умът му е бил обладан от черни мисли, черни сили.

Необходимо е да разберете, че може би сте наистина привлечени от мистиката и всичко останало - земно. Такава мечта казва, че вече не трябва да се съпротивлявате, заслужава си да избереш този път в живота, който е най-близо до теб в духа.

В английската книга за сънища се казва, че черното коте, което се е появило в съня на мъж - олицетворява тайната му любов. Ако котето иска да го потупа и да се наведе на гърба си - дамата на сърцето е страстна, но съпричастна. Ако котето мускули и се стреми да хапе - една жена е изпълнена с гняв и комплекси. Зад красивата външност в нея има ужасна тайна, която няма да даде на човека почивка, докато не го реши. И когато това се случи - връзката ще престане да съществува.

Ако момичето мечтае за черно коте - избраната от него измама, той лъже за нея. Тази лъжа не винаги означава предателство, просто човек не е свикнал да казва истината, за него е по-лесно да лъже. Не продължавайте да имате връзка с такъв човек.

В семейната книга за сънища се казва, че черното коте мечтае:

• Кражба;

• враг февруари;

• Болести.

Необходимо е внимателно да разгледате всички детайли на съня. Те покриват отговора на въпроса за какъв вид заболяване може да има и кои са станали злодеи. Ако в съня човек започне борба с котенце и го победи - в действителност той може да преодолее трудностите и да остане щастлив и здрав. Ако борбата доведе до драскотини и ухапвания - проблеми ще дойдат в живота на човека за дълго време. Те не могат да бъдат спрени.

Ако мечтаете за това как изваждате кожата от котето, яжте я - грешите, преструвате се, че сте някой друг. Може би дори ще бъде за семейното щастие на някой друг. Подробностите ще разкажат една мечта. Ако някой мечтае за черно коте, някой ще размаже съпругата му.

За да видите как котето и кучето се бият - помощта ще дойде неочаквано, но ще бъде много необходимо. Ако кучето убие котето в битка - ще страдате от проблеми и неприязън на други хора, струва си да защитавате само вашите интереси и да не се изкачвате в семейството на някой друг.

В соннике Нострадамуса се казва, че котето олицетворява къщата, семейното огнище и черен цвят показва, че злото се е промъквало в къщата. Ако котените имат кървави очи, тогава кръвта ще се пролее в живота. Ако мечтаете, че има много черни котенца в града - естествени катаклизми са възможни. Също така в книгата за сънища се посочва, че ако човек сънува мечта, в която една кошница, пълна с черни котенца, ще бъде предадена на правителството - скоро ще дойдат на власт тиранин и деспот. Животът в страната ще стане много по-зле.

В мечтата на Менегети черно коте обещава лъжа. Тъй като котенцата, според тази книга за сънища, персонифицират мъж - тогава черният им цвят може да означава, че човек ще пренебрегне интересите на жена си и децата си. Черните котенца, които обграждат човек в сън - казват, че той е уязвим на атака на енергийни вампири.

В асирийската книга за сънища се казва, че за да хванете коте - тайно желание ще се сбъдне. Може да се появи нов приятел, но той не бива да бъде твърде надежден. Ако котето е мокро, болно - някаква собственост ще бъде загубена, приятелите ще се отвърнат от теб. Ако едно коте ви хапе в сън - струва си да търсите в средата си за някой, който може да ви предаде. Ако една жена мечтае за това как удавя черно коте, тя може да реши да има аборт.

Във всеки случай, мечтите изчезват, изчезват от паметта и животът остава, в него остават приятни мигове, които, разбира се, заслужават да бъдат оценени. Без значение колко ужасно може да изглежда прогнозата за мечтите, проблемите вече не могат да бъдат избегнати - техните негативни последици могат да бъдат сведени до минимум. За да се подобри животът, просто трябва да почакате. По-добре е да бъдете предупредени, отколкото изведнъж да научите за непредвидени обстоятелства. В края на краищата сънищата често спасяват човек от вреда и не го предизвикват.

Share:
Comments