Защо да мечтаем за собствена смърт: наказателна, от болест

Светли и цветни сънища донасят удоволствие на всеки, който ги е видял.

Но ако сънят не беше щастлива картина на бъдещето?

Какво тогава? Защо да мечтаем за собствената си смърт? Необходимо е да се разбере.

За какво мечтае собствената ви смърт - основното тълкуване

Смърт - това не е краят на пътя на човека, то е временен преход на душата в ново въплъщение - това смятат жителите на Изтока. Европейците са главно склонни да вярват, че душата на човек след смъртта му намира живот в небето. И в двата случая смъртта не донася нищо ужасно на човек, с изключение на липсата на способност да съществува физически.

Тези, които са философски, когато видят, че са мъртви в една мечта, ще обяснят подобна мечта като възможност за възраждане и обновяване в действителност. И ще имат право. Какво може да е погрешно при прераждането? Това е само нова фаза в живота. Нов начин.

Но малко хора приемат болезнени промени в живота. Причината за това е образование, предразсъдъци, скрити страхове да загубиш нещо, с което човек е привързан. Във всеки случай книгите за сънища не препоръчват буквално да се интерпретира мечта за собствената ви смърт.

Такава мечта говори по-скоро за необходимостта от кардинални промени. Човек не трябва да стои на едно място, той непрекъснато трябва да подобрява чувствата и мислите си, своето отношение към хората. Ако сънувате, че сте умрели още докато сте дете - подхранвате комплекси и страхове от миналото - отървете се от тях и животът ви ще стане много по-добър.

Защо да мечтаем за собствената си смърт в мечтата на Милър

В книгата на мечтите на Милър се посочва, че смъртта на един човек в съня може да говори за негови колебания. Най-вероятно, вие се съмнявате в правилността си и че е необходимо да продължите по-нататък, за да получите желания резултат.

Струва си да се обърне специално внимание на техните действия. Намирате ли се на правилната пътека или сте водени от фалшива идея, която ще навреди на вас и вашите принципи? Ако човек е преодолян по време на мечта за паника и копнеж - тогава той се страхува от това, което е съгрешил, признава вината си пред другите и ще се опита да поправи тази ситуация в реалния живот.

Ако в съня човек е преодолян от радост и щастие - в действителност той също ще стане щастлив, единственото, което трябва да направи, е да преразгледа неговите морални и духовни ценности. Някъде той прави грешка. Ако в сън умря, а неговите роднини и приятели се наведоха над него, трябва да поискате съвет от тях.

Защо да мечтаем за собствената си смърт според сбирката на Фройд

В сбирката на Фройд се казва, че собствената му смърт мечтае за тези, които се страхуват да загубят независимостта в действителност. Човек се страхува да не падне в капана на връзка и да загуби своята индивидуалност в тях. Ако такава мечта е мечтана за едно неомъжено момиче - тя се страхува да получи недостоен човек в съпруга си.

Ако момичето е женен - ​​тя е уморена от връзката и е склонна да промени партньора. Ако човек мечтае за смъртта на партньора си - той иска да се откъсне с нея порочна връзка, тя отдавна го притеснява. Но ако човек мечтае за собствената си смърт и любимия му, стои над безжизненото си тяло - той се страхува от предателство и губи любимия си.

Ако сънувате, че сте умрели в детска възраст или в ранна детска възраст, не сте готови да влезете в брак. Нямате достатъчно търпение и търпение, а само забавяне във времето, смърт в сън - може да ви помогне.

Каква е вашата собствена смърт да мечтае за други книги за мечти?

В митологичната книга за сънища, на което сънува собствената му смърт - се тълкува като новорождение. Тълкувателят на мечтите основава своето тълкуване върху митологичните данни на много народи. Нищо в съня не е неизбежно. Просто с човека ще има неизбежна актуализация, прераждане. Този процес ще му даде много забавно.

В книгата за сънища на Велес сказано, что собственная смерть снится как сон перевертыш. То есть сон с явно негативным на первый взгляд значением означает нечто положительное и то, что должно подталкивать человека к продвижению вперёд. В книгата за сънища на Велес подобное сновидение толкуется как неописуемое счастье, коим человек будет наделён. Это счастье озарит всю его жизнь, сделает его существование ярким и незабываемым.

Също така в книгата за мечтите се казва, че ако се видите в гроба, но погледнете себе си мъртъв отгоре - скоро ще се възстановите. Ако сте в добро здраве, тя ще стане по-силна и ще получите бодрост и активност.

В съня мечта подобна мечта също има положителна интерпретация. Така че, за едно момиче, което е видяло смъртта й в съня си, може да стане знак, че скоро ще забременее или ще се запознае с приятния джентълмен, който ще стане негов спътник. Тя също трябва да очаква приятни новини и приятни срещи с приятели.

Ако подобна мечта се мечтае от бременна жена - тя ще получи новини, че нейното бебе не се ражда, всичко е наред, дори и да се е страхувала за здравето си по-рано. Време е тя да диверсифицира почивката и живота си, защото за нея започва нова сцена, се откриват нови перспективи.

В украинската книга за мечтите се казва, че ако ви е казано за смъртта си, поставете пред факта - тогава трябва да слушате всяка дума на онзи, който ви е казал:

• Ако сте научили за смъртта си от старата жена, ще имате дълъг и щастлив живот;

• Ако ви е казано от чужденец - очаквате приятни срещи;

• Ако съдружникът ви информира за смъртта ви - съдбата ви не е предназначена от вас, вие сте преодолени от злото от близкия човек.

Ако в съня си ясно посочихте колко трябва да живеете - не се разстройвайте, това е просто периодът, през който животът ви ще се промени радикално към по-добро, колкото по-малко живеете в съня си, толкова по-добре ще живеете в действителност. Така казва книгата на сънищата.

В съвременната книга за сънища се казва, че ако мечтаете за смъртта си - това означава, че напредвате по кариерата. Струва си да се обърне специално внимание на детайлите на съня. Тези хора, които ви придружават в сън - в действителност ще играят огромна роля във вашия финансов триумф.

В съновната книга на Юнг Собствената му смърт се тълкува като сигнал на тялото за възможни заболявания. Ако работите упорито и сте нервни - е време да си починете. Не трябва да работите върху износването и непрекъснато да установите връзката с близките си, а напротив - си струва да се вслушате в тях и в съветите на техните приятели. Не бъдете толкова нервни за дреболиите, в противен случай, вместо прераждането, човек може да получи истинско заболяване.

Юнг също така призовава за преразглеждане на вътрешните му мотиви за поведение. Може би човек наистина иска промени и с неговите страхове и комплекси не им позволява да се случват. Трябва да осъзнаем всички желания и планове. В противен случай психологическото състояние на неудовлетворението ще се премести на физическо ниво.

Във френската книга за сънища се казва, че смъртта му сънува човек на сериозно заболяване. Той трябва да отиде при лекар, ако болестта вече се е проявила - най-вероятно диагнозата е неправилна. Ако болестта все още е неизвестна - струва си да проучим тялото. Ако човек е наясно с хронично заболяване - си струва да чакате влошаването му.

В интерпретацията на книгата на мечтите Fedorovskaya се казва, че подобна мечта показва значително събитие в живота на човек. Може дори да е брак. Няма значение полът на човек, който вижда сън. Но за момичетата такъв сън прогнозира успехите в любовта, а не в професионалната сфера и в труда.

Едно момиче в реалния живот се превръща в съпруга и така напълно променя живота си. Човек, най-вероятно тази мечта обещава успех в своите хобита и професионални дела. Дори ако в съня си сте били затрупани от ужасен страх - не трябва да предадете това голямо значение. Най-вероятно - новият живот ще ви донесе много емоции и не можете веднага да се справите с тях. Тези емоции ще бъдат много положителни.

Това, което трябва да очаквате от съня, в който сте видяли собствената си смърт, си струва да се радвате, колкото и странно да звучи. Ако скоро се сблъскате с среща с непознат - погледнете го, то ще промени съдбата ви. Ако след съня ви се предложи да реализирате определен проект - трябва да го направите сериозно. Тъй като това е реална възможност да подобрите качеството си. Такава мечта трябва да насърчава мисленето за промяна на приоритетите. Разбира се, по-добре е да мислите през всичките си стъпки, но във всеки случай - късмет ще ви придружи.

Share:
Comments